Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
mirage έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Σε ποια πόλη υπάρχουν μέρη που ένας ευκατάστατος δεν μπορεί να περάσει καλά;

Εγω δεν θα περνουσα καλα σε κανένα Εμιρατο, Qatar, Bahrain, Saudi κλπ. Και αλλα πολλα μερη.

< >

Κι εγώ που ώρες ώρες καλοβλέπω κάτι Σιβηρίες και Αρκτικές περιοχές του Καναδά (ναι, με πιάνουν κάτι τάσεις φυγής ώρες ώρες... :lol: ), στους Άραβες πάρα πολύ δύσκολα θα πήγαινα... έως και με τίποτα...
Άβαταρ μέλους
By mirage
REALZEUS έγραψε:Θέμα προσαρμοστικότητα Θανάση μου... :roll:

Αλεξανδρε μου εχω γυρισει ολες τις Ηπειρους, εχω βρεθει σε απιστευτες τρυπες αλλα αν καπου δεν θα ξαναπηγαινα ειναι ο Κολπος. Κι ας ημουν σε 5αστερο ξενοδοχειο. Τοσο μιεχ δεν παλευεται ευκολα. Αποψη μου βεβαια. Αλλους τους αρεσει τοσο που πανε ακομα και για διακοπες.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
mirage έγραψε:

Αλεξανδρε μου εχω γυρισει ολες τις Ηπειρους, εχω βρεθει σε απιστευτες τρυπες αλλα αν καπου δεν θα ξαναπηγαινα ειναι ο Κολπος. Κι ας ημουν σε 5αστερο ξενοδοχειο. Τοσο μιεχ δεν παλευεται ευκολα. Αποψη μου βεβαια. Αλλους τους αρεσει τοσο που πανε ακομα και για διακοπες.

< >

Dubai δεν σου αρεσε? Για τα αλλα θα ειναι ζορι αλλα Dubai εχει μαζεψει αρκετους ξενους και ισως να ειναι καλα.

Για Καναδα δεν υπαρχουν οι δουλειες που φανταζεστε στους παγους. Εκει που υπαρχει δουλεια ειναι στα oil sands στην βορεια Alberta που δεν ειναι και τοσο ασχημα αλλα μιλαμε σιγουρα για μακρια απο τον πολιτισμο (χωρια και ετσι). Ομως κατεβαινουν συχνα στις μεγαλες πολεις για μινι διακοπες (καθε μηνα).
Άβαταρ μέλους
By italakias
#417417 Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο να φυγει καποιος να παει να δουλεψει σε απομακρυσμενα χωρια του Καναδα.
Για τα κωλολεφτα;
Άβαταρ μέλους
By GTS
#417418 Ειναι δουλειες γυρω απο πετρελαια και τα μηχανηματα που χρησιμοποιουν. Λεφτα προφανως τι αλλο. $200 χιλιαρικα τον χρονο (γυρω στα 150 χιλ ευρω πες 110 χιλ μετα τους φορους). Μαζευεις χρηματα για μερικα χρονια και μετα κανεις κατι αλλο.

ΥΓ δεν ειναι ευκολο να βρεις δουλεια εκει. Υπαρχει ζητηση.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#417422 Προφανως μιλας για δουλειες που δεν πανε να τις κανουν ουτε οι ιδιοι οι Καναδοι,γιαυτο και δινουν τοσα.
Μου θυμισες ενα ντοκιμαντερ με οδηγους φορτηγων που κανουν μεταφορες σε παγωμενους δρομους και ανα πασα στιγμη μπορει να βρεθουν πνιγμενοι αφου απο κατω ειναι θαλασσα,λιμνες.
Σορυ αλλα αυτες ειναι δουλειες του κωλου.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#417426 Αμα υπαρχει ζητηση τοτε ειναι ευκολο να βρεις. Εκτος αν εννοεις ανταγωνισμο.
Dubai? Δεν τρελαθηκα καθολου. Ποσο αμμο να αντεξει κανεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#417427 Ζητηση απο μηχανικους να πανε εκει εννοω βεβαια. Και θελει και σχετικη εμπηρεια. Δεν θα δωσουν αυτα τα χρηματα σε απλους εργατες.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mirage έγραψε:

< >

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και συμφωνώ εν μέρει, είναι όντως κωλομέρος σε θέμα νοοτροπίας και κλίματος. Όμως, είσαι στο κλιματιζόμενο 5άστερο με τους άλλους expats (άρα με παρέα δυτικών), αλκοολούχα ποτά (που απαγορεύονται για τους ντόπιους) και καλά φαγητά και φαντάζομαι βρίσκεις και καλή παρέα άλλου είδους ( :iconcool: ). Ε δεν το λες και κακοπέραση...
Άβαταρ μέλους
By dstou
#417456 Έχω γνωρίσει συναδέλφους που τους άρεσε στα εμιράτα και στη σαουδική. Εγώ δεν τα θέλω ούτε ζωγραφιστά, ειδικά τα πρώτα.