sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Geo f1 έγραψε:Σε εμας στην Κορινθο εχει γινει αυτο. Ειχαν φαει και κατι φρυγανιες με κατι αλλαντικα. Ειχαν βγαλει και καρεκλες στο μπαλκονι και ηπιαν και μπυρες και τα ποτα βεβαια..

Geo f1 έγραψε:trident1971 έγραψε:Καποιος στο 4ΤΦ ειχε αναφερει για επανηλλειμενες κλοπες σε εξοχικο, αν θυμαμαι καλα ειχαν πιει και κατι ουισκια... καποιος αλλος του ειχε προτεινει να αφησει ξηροκαρπια με ποντικοφαρμακο...
Νομιζω ο Kacey ειχε πει για το ποντικοφαρμακο!!! Καλη ιδεα αλλα μην ξεχαστουμε καμια φορα![]()
.
giannik1977 έγραψε:Έχω πάει σε πολυκατοικία , τις αποθήκες της οποίας είχαν διαρρηξει. Σε μια εξ αυτών , ένας χριστιανός είχε ένα αλουμινένιο δοχείο λαδιού των 150lt..Φεύγοντας τα καλοπαιδα είπαν να ανοίξουν την κάνουλα....Περιττό να σας πω πως έγινε όλο το υπόγειο....
Pitt έγραψε:Βρε τους παλιομαλάκες! Κλέβεις που κλέβεις, γιατί βρε τσογλάνι καταβάλεις και πρόσθετη προσπάθεια για να καταστρέψεις και να ρημάξεις;
Pitt έγραψε:Βρε τους παλιομαλάκες! Κλέβεις που κλέβεις, γιατί βρε τσογλάνι καταβάλεις και πρόσθετη προσπάθεια για να καταστρέψεις και να ρημάξεις;
Pitt έγραψε:...για να πάρουν αλουμίνιο ... χαλκό.. και τα καλώδια...
Geo f1 έγραψε:
κατι τετοιο βρηκα

Pitt έγραψε:Βρε τους παλιομαλάκες! Κλέβεις που κλέβεις, γιατί βρε τσογλάνι καταβάλεις και πρόσθετη προσπάθεια για να καταστρέψεις και να ρημάξεις;![]()
Κι΄εγώ είχα παρόμοια εμπειρία. Σε ένα βιομηχανικό χώρο που είχα ανοίκιαστο για μία μέρα (το απόγευμα έφυγε ο παλιός ενοικιαστής και το επόμενο πρωί μπήκε ο νέος) μπούκαραν το βράδυ, έσπασαν όλα τα εξωτερικά κουφώματα για να πάρουν το αλουμίνιο και έκοψαν τους εξωτερικούς σωλήνες του καλοριφέρ για τον χαλκό. Την επόμενη μέρα βρήκα τα νερά να τρέχουν. Είχαν πλημμυρίσει τα πάντα...
Προσπάθησαν να κλέψουν και τα καλώδια τριφασικής παροχής μηχανών που ήταν υπό τάση. Μάλον έφαγαν κάποιο άγριο σουτ (480V με 3 μαχαιρωτές των 200A σε κάθε φάση) γιατί εκτός από τα καλώδια που απλά τα ξήλωσαν αλλά δεν τα πήραν, βρήκα και τα αλουμίνια και τους χαλκοσωλήνες παρατημένους στο προαύλιο.
Θα ήθελα να είχα μια κάμερα να τους έβλεπα όταν τραβούσαν τα καλώδια ενώ τα πόδια τους πλατσούριζαν στο πλημμυρισμένο δάπεδο.
Pitt έγραψε:...για να πάρουν αλουμίνιο ... χαλκό.. και τα καλώδια...
trident1971 έγραψε:Ταινια με Ταμτακο
Pitt έγραψε:Οι αστυνομικοι ειπαν πως πρόκειται για γύφτους
Μαντης Δρ TRIDENT
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]