Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#830982 Ποσα σου κρατησαν σε σχεση με την τιμη που το διαφημιζες? Επισης θα βοηθουσε να μας πεις τι ρολοι εδωσες.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#831243 Έτοιμα για τις καλοκαιρινές βουτιές τους :inlove:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By g8777
#832315 Μπουσσε τρεχα τραπεζα, κανε αναληψη 2 μυρια, ριξτα στο 1,20 "Ειναι βαζελος".

ΤΡΕΧΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ.
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#832325 [quote="Χρήστος Λάππας"
Αυτό είναι πιο δύσκολο από ότι ακούγεται γιατί DHL, UPS, ACS ΓΤ κλπ δεν ασχολούνται να ασφαλίσουν δέματα αξίας πολλών χιλιάδων Ευρώ[/quote]

Εχουνα αυστηρη πολιτικη και μικρο οριο δηλωμενης αξιας εως 500 δολαρια μονο.
Για να μην τα ασφαλιζουν θα εχουν δει πως δεν τους συμφερει.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#832330 Εν τω μεταξύ, γνωστή μας που δουλεύει στο customer service μεγάλης εταιρίας courier μας έλεγε τις προάλλες για περίπτωση που ο παραλήπτης έλαβε μόνο το κουτί από το Ρόλεξ που περίμενε. Το δέμα δεν ήταν ασφαλισμένο, οπότε πάρε το αυγό και κούρευτο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#857335 Ποση ωρα το ειχες κατω απο το φως για να μας κανεις φιγουρα με την τελευταια φωτο? :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
George_Prix έγραψε:Ποση ωρα το ειχες κατω απο το φως για να μας κανεις φιγουρα με την τελευταια φωτο? :s_tongue
2 δευτερόλεπτα με το φακό μου

< >
Άβαταρ μέλους
By dimitris
#857373 Tudor pelagos. Ακριβώς το ίδιο έχω εδώ κι 7 χρόνια. Τώρα έχει αρχίσει να χάνει κιγο και μάλλον πλησιάζει η ώρα θα σέρβις. Πολύ ωραιο αλλά πολύ μεγάλο και βαρύ ρολόι.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
dimitris έγραψε:Tudor pelagos. Ακριβώς το ίδιο έχω εδώ κι 7 χρόνια. Τώρα έχει αρχίσει να χάνει κιγο και μάλλον πλησιάζει η ώρα θα σέρβις. Πολύ ωραιο αλλά πολύ μεγάλο και βαρύ ρολόι.
Το δικό μου είναι titanium 149 γραμμάρια ζυγίζει

< >
Άβαταρ μέλους
By dimitris
#857381 141, μόλις το ζύγισα!
Καλοφόρετο!
Έχω καιρό να το φορέσω, θα το φορέσω τη Δευτέρα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#857462 Επίσης στο κουτί υπάρχει και λουράκι λαστιχένιο για το καλοκαιράκι Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
bujinkan έγραψε:Tο δικό μου είναι titanium 149 γραμμάρια ζυγίζει

< >

Πόσα γραμμάρια γλυτώνεις με ένα μπλε-λευκό NATO;

Εικόνα

:iconcool: