Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#821541 τέτοια αναπηρία μωρέ?
και 'λεγα να γλιτώσω μερικά βγαλε-βαλε/πρόσεχε όταν πλησιάζει υγρασία..
Άβαταρ μέλους
By edmond
#821548 Εχμ δεν παίζει αυτό που λες.
Έχω ένα κάζιο των 100m(στην προηγούμενη σελίδα) και μπαίνω θάλασσα.
Βασικά όλα τα ρολόγια που έχω είναι των 200m για αυτόν το λόγο, να μην λογαριάζω θάλασσες, βάθη κλπ. αλλά με τα 100 το λιγότερο που σε νοιάζει είναι αν θα μπεις στην μπανιέρα του σπιτιού σου.
Τέτοιες σκέψεις είναι για 50αρια και κάτω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
egobrain έγραψε:τέτοια αναπηρία μωρέ?
και 'λεγα να γλιτώσω μερικά βγαλε-βαλε/πρόσεχε όταν πλησιάζει υγρασία..

Ε μα κι εσυ ακους τον Γιαννιωτη; Εχουν θαλασσα μωρε τα Γιαννενα;

Ετσι του ειπαν να του τον πιασουν οτι θελει 200 μετρα για να κανεις ντους με το λαστιχο στην αυλη και το πηρε. κανα εξαμηνο μετα φορεσε και καραβισια καδενα στο δεξι γιατι μπαταρε μονοπαντα απο το βαρος και ειχε θεμα με δισκοκηλη.

Τωρα ειναι ενταξει, παει ισια αλλα χανει καθε χρονο 1-1,5 εκ απο το υψος του.

Πηγε σε εναν τρομερο γιατρο στην Αρτα του ειπε δεν ειναι κατι, τον τραβαει η γης :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Thomas_C200K έγραψε:Γνώμη για Moonswatch?
Αξίζει να δώσω 260€ για καθημερινό;

.

Δε θα έλεγα για καθημερινό μιας και χτυπάει γρατσουνίζεται εύκολα, πλαστικό γαρ.

Είναι όμορφα όμως.
Έχω το Earth και θα έπαιρνα το Mercury.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#822677 Με polywatch δεν γίνεται δουλίτσα αν γρατζουνιστεί;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#822740 Δεν παίζει τπτ στο tinder να την βγάζεις τσάμπα;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Dimitris_P έγραψε:Δεν παίζει τπτ στο tinder να την βγάζεις τσάμπα;
Αυτό το τσάμπα κοστίζει σε ψυχολογία και έξοδα.

.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
drdino έγραψε:Με polywatch δεν γίνεται δουλίτσα αν γρατζουνιστεί;

Το κρύσταλλο, ναι. Απλά είναι και το υπόλοιπο πλαστικό. :lol:

Έχει πολύ ωραια ρολογάκια με τέτοια λεφτά πάντως... εγώ ζαχαρώνω ένα prx... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#823069 Εγώ πούλησα το αμάξι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#830949 Εικόνα

Δώρο της εντμόνταινας τη μέρα που φεύγαμε διακοπές. Είχα κοντοσταθεί στην βιτρίνα καθώς μου άρεσε το περλίζον καντράν του. Δεν είχα δώσει ιδιαίτερη βάση μιας και οτιδήποτε εκτός Casio με αφήνει παγερά αδιάφορο :lol: . Η κυρά έδωσε όμως και έκανε την κίνηση. Τι να της πω :shifty:
Για 15 μέρες δεν το έχω βγάλει από το χέρι και έχει φάει λίγο ξύλο του τύπου θαλάσσια μπάνια και μέχρι 5μ βάθος, ιδρώτες, κάτι ψιλοκουβαλήματα σε χωράφια, κάτι ψησίματα :eat: κλπ.
Του το δίνω ότι βαστάει γερά μέχρι στιγμής.
Ομολογώ πως κοίταζα για μπρασελάτο μεγαλούτσικο και ήρθε και έδεσε.
Εντυπώσεις εν καιρώ.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#830971 Παλιά μάρκα σε τιμη τιμια, θα το ευχαριστηθείς. Τα ακριβότερα αρχιζω να πιστεύω ότι μας δουλεύουν .
Με τα κινητα τηλεφωνα πλέον η ακριβής ώρα είναι δεδομένη

.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#830981 Για όποιον ενδιαφέρεται να πουλήσει μέσω Chrono24 να μοιραστώ την δική μου εμπειρία:

Η διαδικασία είναι απλή και ασφαλής.

Πρώτα από όλα δημιουργείς λογαριασμό στον οποίο δηλώνεις ένα IBAN για να πιστωθούν τα χρήματα.

Βάζεις αγγελία και περιμένεις κάποιον αγοραστή να σου κάνει μια αποδεκτή προσφορά. Υπόψη ότι όλοι κάνουν παζάρια. Στην περίπτωση μου, το μη ιδιαίτερα εμπορικό μοντέλο πήρε πάνω από 6 μήνες να πουληθεί στην τιμή που ήθελα.

Όταν τελικά κάποιος σου κάνει προσφορά που θεωρείς λογική , αποδέχεσαι την συναλλαγή.

Εικόνα

Μόλις την αποδεχτεί και αυτός, σου έρχεται mail ότι πιστώθηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό της πλατφόρμας

Εικόνα

Στέλνεις το δέμα ασφαλισμένο για την συνολική αξία του.
Αυτό είναι πιο δύσκολο από ότι ακούγεται γιατί DHL, UPS, ACS ΓΤ κλπ δεν ασχολούνται να ασφαλίσουν δέματα αξίας πολλών χιλιάδων Ευρώ, οπότε πρέπει να βρεις κάποια εταιρεία που αναλαμβάνει να κάνει τον μεσάζοντα ασφαλίζοντας το αυτή. Από την πλατφόρμα μου πρότειναν την Ferrarigroup που το έστειλε ασφαλισμένο μέσω DHL αφού πρώτα έλεγξε το περιεχόμενο, τα χαρτιά κλπ και με ξελάφρωσε κατά €223.

Το δέμα έφτασε στην Γερμανία την επόμενη μέρα και δόθηκαν στον αγοραστή 7 εργάσιμες μέρες για να ελέγξει το προϊόν και να συμφωνήσει ότι είναι αυτό που παρήγγειλε και ότι δεν έχει κάποιο προβλημα.

Εικόνα

Όταν αποδέχτηκε το πακέτο, έλαβα email ότι το ποσό πιστώθηκε στον λογαριασμό μου.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από Χρήστος Λάππας και 17 Αύγ 2023, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά