Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
trident1971 έγραψε:@redgarland
10 ιντζωνε οθονη ειναι ενταξει για ελαφρια δουλεια, εφοσον απο οτι βλεπω ειναι 1366χ768, θα βγαλεις βεβαια λιγο τα ματακια σου και εννοειται, μην περιμενεις τιποτα μεγαλα excel σε σμικρυνση για να χωρανε ή τιποτα full screen Α4 στο word, αυτα μονο σε μεγαλες οθονες.
αμα ηταν 1024χ600 που εχω εγω θα σου λεγα μακρια. λιγο ιντερνετακι και φορουμ κλπ ενταξει.

φχαριστάω, μάλλον δε θα πάω σε αυτό τελικά, είδα ότι σε αυτά τα λεφτά βρίσκει κανείς mac στο ebay οπότε θα δοκιμάσω την τύχη μου, ίσως να κερδίσω και λίγο χώρο στις 11-13 ιντσες που είναι τα mac air. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Red Garland έγραψε:
BASSstarlet έγραψε:Υπάρχει τρόπος/plugin στον Chrome, όταν κάνω «δεξί κλικ/αναζήτηση Google για....» να μην με πηγαίνει στο tab των αποτελεσμάτων;

πριν κάνεις το κλικ να έχεις πατημένο το Ctrl

για Firefox:
open about:config find browser.search.context.loadInBackground set its value to true

Τι εγραψε ρε ο ανθρωπας :thumbsup: :s_thumbsup

Red Garland έγραψε:φχαριστάω, μάλλον δε θα πάω σε αυτό τελικά, είδα ότι σε αυτά τα λεφτά βρίσκει κανείς mac στο ebay οπότε θα δοκιμάσω την τύχη μου, ίσως να κερδίσω και λίγο χώρο στις 11-13 ιντσες που είναι τα mac air. :s_yes

Αντίχριστος ALERT :lol:

Για εμενα, για δουλεια, ειναι καθαρα και μονο θεμα αναλυσης. Αν ο mac εχει 11-13 ιντσες (που βολευουν ας πουμε στο βαρος) αλλα η αναλυση της οθονης ειναι παλι 1366χ768 :( , δεν κερδιζεις κατι ΙΜΗΟ. Αν εχει ομως παραπανω, μια χαρα, χωρανε πραγματα στην οθονη, ειναι πιο πρακτικο και ισως να βολευει και η μουρη πχ, γιατι εκει που θα το χρησιμοποιεις μετραει να βλεπουν οτι εχεις mac.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
cabala10 έγραψε:geof1 20 χρονια πριν
Εικόνα

:s_sarcastic

23 για την ακρίβεια
Εικόνα

Εικόνα
Το βρηκα στο υπογειο..κλαψ αναμνησεις..επαιζα το titus fox το 1993 στην Ζάκυνθο...

< 3
Άβαταρ μέλους
By gakost
cabala10 έγραψε:geof1 20 χρονια πριν
Εικόνα

:s_sarcastic

Σωστόοοοος

Για όσους δεν έχουν δει το μηχάνημα από κοντά απλά τα σπάει. Πανάλαφρο και η μπαταρία απλά ξεχνάς να την φορτίσεις και η οθόνη απλά τέλεια. 1024Χ768 είχαν μέγιστη ανάλυση οι περισσότερες 14" των 90's. Ε εκεί σταματάνε και οι ομοιότητες τους. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By babakos
#178939 Παιδια τι θα προτεινατε για ενα media player που θα τοποθετηθει στην κρεβατοκάμερα ;

Οι απαιτησεις ειναι η σωστή αναπαραγωγη Full HD υλικου απο το δικτυο του σπιτιου (το υλικο ειναι αποθηκευμενο σε NAS). Μας ενδιαφερει το κοστος να ειναι χαμηλο μιας και υπάρχει κυριως μηχανημα στο σαλονι.
Άβαταρ μέλους
By opc
babakos έγραψε:Παιδια τι θα προτεινατε για ενα media player που θα τοποθετηθει στην κρεβατοκάμερα ;

Οι απαιτησεις ειναι η σωστή αναπαραγωγη Full HD υλικου απο το δικτυο του σπιτιου (το υλικο ειναι αποθηκευμενο σε NAS). Μας ενδιαφερει το κοστος να ειναι χαμηλο μιας και υπάρχει κυριως μηχανημα στο σαλονι.

Rasberrypi2 osmc και χειρισμός από το κινητό...

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#179425 Παίδες έχω βάλει προσωρινά ένα ρούτερ του ΟΤΕ γιατί δεν βρήκα ετοιμοπαράδοτο το TP-link που έψαχνα. Έχω αφήσει στο auto τα κανάλια του wifi αλλά αργεί πολύ αρκετές φορές να ανταποκριθεί και υποψιάζομαι ότι φταίει αυτό. Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο δοκιμάζουμε manually τα κανάλια εκτός απ' το να δοκιμάσω ένα-ένα?
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#179462 Πόση διαφορά έχει ένας οχταπύρηνος 2.0Ghz από έναν τετραπύρηνο 1.83Ghz για χρήση ιντερνετ, yt, ταινίες;

http://www.gearbest.com/compare-257495_152765-1_1

Είναι το μόνο κομμάτι που το 3G είναι υποδεέστερο. Καλύτερη επιλογή ποιο είναι;