Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#679901 Αντε και αγορασαμε τη LEDοταινια που ηθελε η κορη για το δωματιο της...

Αντε και την κολλησαμε στο τοιχο με την αυτοκολλητη ταινια που ειχε...

Μια ωρα κρατησε ( το κολλημα ) :x :x :x :x :x
:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

ειχε κολληθει σαν Π σε ενα κουφωμα του τοιχου...

Τωρα τι?

Θερμοκολλα ή θα καψουμε τα κυκλώματα?

καρφάκια???? ( εννοειται οχι through )
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#679902 φωνάζουμε εκεί στη δουλειά κανονικά θέλει προφίλ , δεν μας ακούτε... :P

Αν θες δες και για απλό προφίλ χωρίς κάλυμμα.
Έχω δει και μεταλλικό προφίλ που γνωστός το πέρασσε κολλητική καφέ ταινία και έδεσε όμορφα το χρώμα στο ξύλο του κουφώματος.
Με θερμοκόλλα δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#679903 τωρα κι εσυ παιζεις με το πονο μου..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Εδω εκανε 10 μερες να ερθει η λεντοταινια και μου εφαγε τ' αυτια δες που ειναι το πακετο και δες που ειναι το πακετο, φανταζεσαι να περιμενα και τα προφιλ? :lol: :lol: :lol:

Θα κρατησει το βαρος η θερμοκολλα ή θα εχουμε παλι τα ιδια? Και τη βαζουμε σε ολο το μηκος ή "τσιμπιες" καθε πες 20 ποντους? Ειναι και 5 μετρα η ρημαδα....

( Μερσι για την απαντηση :thumbsup: )
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#679904 Εγώ θα επέμενα για μια ψήκτρα.
Αν δεν το προτιμάς κάνε 5 εκατοστά γραμμή κόλημα, 10 χωρίς , 5 κόλλημα, 10 χωρίς κτλ...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#679943 Η αυτοκόλλητη ταινία που είχε φαντάζομαι δεν ήταν σα σφουγγάρι για μη λείες επιφάνειες όπως έχουν τα καναλακια.
Πάρε μια τέτοια, πέρασε την στον τοίχο πρώτα και μετά κόλλα επάνω την ταινία. Με θερμοκολλα για τόσα μέτρα θα είναι ταλαιπωρία και δεν ξέρω και κατά πόσο θα κρατήσει ή δεν θα προεξέχει από το πλάτος της ταινίας και φαίνεται άσχημα.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#679950 https://www.pattex.gr/el/products/no-mo ... -tape.html

Είναι λίγο πιο χοντρή από αυτές τύπου vhb και είναι σα Σφουγγαράκη ή αν θες μαστιχοκολλα. Δε χρειάζεται να είναι τελείως λεία η επιφάνεια για αυτό κολλάει άνετα σε τοίχο ή ξύλο και αφαιρείται χωρίς να αφήνει σημάδια.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#679964 Θέλω να κολλήσω led στη ράγα element system και βαριέμαι τη θερμόκολλα άσε που ίσως κάνει και καρούμπαλα. Θα το κοιτάξω για κάτι τέτοιο, thanks
Άβαταρ μέλους
By fokion
#679969 ναι ηταν η απλή λεπτή. Φανταζομαι σε λεια επιφανεια θα κολλαγε μια χαρά....

καλή ιδεα και αυτη η ταινια - αφρολεξ....
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#679979 η λεπτη ταινια διπλης οψης δεν ειναι δυνατη.Την χρησιμοποιουν για κολλημα μοκετας,να μην σηκωνεται δλδ η μοκετα στις ακρες οπως περπαταμε.Πολλες φορες στα μαγαζια θα ακουσετε να την ζητανε ταινια μοκετας.
Η καλη ταινια διπλης οψεως που εχει μεγαλη ικανοτητα συγκολησης/συγκρατησης ειναι αυτη που εχει παχος και ειναι σαν σφουγγαρακι στο προφιλ της.
Και εκει βεβαια υπαρχουν ποιοτητες.Υπαρχουν τετοιες ταινιες με 4 ευρω τα 10 μετρα,υπαρχουν και με 10 ευρω τα 5 μετρα.
Αυτη της pattex που μπηκε πριν ειναι απο τις κορυφαιες πχ
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#680381 Ενημερωτικά, έκανα τρύπες 10mm στο μπετόν κ βίδωσα πάνω με ούπα τη βάση της τηλεόρασης χρησιμοποιώντας το κατσαβίδι 20v του lidl. Βίδωσε στο χαλαρό, ούτε κόμπιασε, ούτε τίποτα. Πολύ ευχαριστημένος.

Τις τρύπες στο μπετόν τις έκανα με ένα makita πρίζας, κ αυτό σα βούτυρο τις έκανε, αναμενόμενο.

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#680395 Αρκεί να μη χτυπήσεις σίδερο.... έχω πάρει ένα σκανερ χειρός και βοηθάει να ξέρεις που να (μην) τρυπήσεις
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#680396 Έχω τέτοιο. Ένα του lidl που όλο κάτι έβρισκε και με τρέλαινε και ένα bosch που τελικά το εμπιστεύομαι. Αν και το makita πρέπει να τρυπά και μέταλλο όπως είδα σε μερικά βίντεο, αλλά καλό είναι να μην φτάςουμε εκεί...

Έτσι πέρασα τα έπιπλα μπάνιου, εκεί είχα πιο πολύ πονοκέφαλο.

< >