Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
BASSstarlet έγραψε:Υπάρχει τρόπος/plugin στον Chrome, όταν κάνω «δεξί κλικ/αναζήτηση Google για....» να μην με πηγαίνει στο tab των αποτελεσμάτων;

πριν κάνεις το κλικ να έχεις πατημένο το Ctrl

για Firefox:
open about:config find browser.search.context.loadInBackground set its value to true
Άβαταρ μέλους
By Chris
#178449 Εικόνα

Μάλλον η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών που έχω συναντήσει ποτέ! Και ούτε καν ανέφερε το +1.5 ευρώ που κοστίζει το xtr

< using some app
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#178467 Παίδες δώστε καμιά πρόταση για router μέχρι 70€.

Είμαι ευχαριστημένος γενικά με το Netgear DGN2200 αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και τίποτα άλλο, πρώτον γιατί έχει περιορισμένο range και με ανάγκασε να χρησιμοποιήσω powerline, αλλά τρώει και πακέτο αν του ρίξεις πάνω εξωτερικό σκληρό χωρίς δική του τροφοδοσία.

Κοιτάω αυτό: http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/wifi-adsl-modem-router/TP-Link-Wireless-ADSL2p-Modem-Router-%CE%9D300-Annex-A-TD-W8970.htm

Έχει αρκετό και καλό feedback. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#178476 @Deleted User 1
το έχω το tp-link TD-W8970, και δίνει μια χαρά σήμα και στον από πάνω όροφο (ενώ πριν ήθελα repeater).
Δεν ξέρω τι κάνει με σκληρούς δίσκους, αλλά 1 nas, και 3 ασύρματες συνδέσεις τις κουμαντάρει μια χαρά(surfing, torrents, voip), για παιχνίδια δεν ξέρω.
Αν θες τίποτα άλλο μου λες. :s_bye
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#178484 Παιχνίδια δεν με απασχολούν. Streming σε 2 τηλεοράσεις με νοιάζει και κυρίως να μην κάνει restarts αν βρεθεί με φορτίο από εξωτερικό σκληρό, όπως έκανε το Netgear. Επίσης το powerline παραμένει αρα θέμα εμβέλειας δεν παίζει. Γενικά πάνω συνδέονται 2 tv, 2 κινητά και 2 Η/Υ, όλα wireless. Με καλώδιο δίνω μόνο στο powerline. Αφού δίνεις άλλο ένα καλό feedback δεν βρίσκω λόγο να μην το προτιμήσω. Είναι και ελάχιστα φθηνότερο! :iconcool:

Κι εγώ νόμιζα ότι Netgear>TP-Link και γι' αυτό θέλω να δοκιμάσω και το TP-Link να έχω άποψη. Επίσης το Netgear το χω 2+ χρόνια και σ' αυτά τα χρήματα δεν έχει ανανεωθεί καθόλου το μοντέλο. Hardwareικα τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#178487 Οι δίσκοι θέλουν εξωτερική τροφοδοσία, γιατι το Usb που έχει το ρουτερ δεν μπορεί να το σηκώσει.

I don't always agree with what I say...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#178489 Είχα κατά το παρελθόν ένα Netgear, πολύ πιθανόν ακριβώς το DGN2200. Δεν είχα εντυπωσιαστεί από την εμβέλειά του.

Έχω πάρει για φίλο 2 access point της TP-Link (WA901ND). Καλό σήμα αλλά έχουν το κακό χούι να χάνουν ψιλοσυχνά τις ρυθμίσεις τους. Ακόμη πιο συχνά αν χρησιμοποιηθεί power over ethernet.

Για modem/router της TP-Link δεν έχω άποψη, πάντως για αυτή την εταιρεία έχω ακούσει διάφορα, από "φοβερά μηχανήματα" ως "μακρυάααα". Οπότε μάλλον εξαρτάται από το κάθε μοντέλο και δεν μπορεί να πει κανείς γενικά κάτι.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#178491 Το συγκεκριμένο tplink το εχω κανα 6μηνο. Κανένα πρόβλημα, σταθερότατο αλλά δεν το φορτώνω κ βαριά. 1 λάπτοπ κ 2 κινητά wireless συνδέονται συνήθως. Θα κάνω μερικές δοκιμές τις επόμενες μέρες με usb hdd τώρα που το λες...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#178493 Στο Σκρουτζ και στο Πλαίσιο έχει συνολικά 35 σχόλια συν άλλοι 2 κάτοχοι εδώ αμέσως αμέσως. Στην πλειοψηφία τους θετικότατα ή με αρνητικά που δεν με πολυαπασχολούν. Άρα μάλλον είναι ικανοποιητικό το μηχάνημα.
Άβαταρ μέλους
By gakost
#178510 TPLINK = Επιλογή αν σε ενδιαφέρει το κοστολόγιο. Γενικά τίμια για τα λεφτά τους.
Netgear = Κλασική αξία και πολύ καλή υποστήριξη και από την ίδια την εταιρία και από χρήστες σε fora κλπ μιας και είναι πολύ δημοφιλή
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#178589 Είχε γίνει πρόσφατα συζήτηση για ups. Να αναφέρω ότι υπάρχει σε τιμή προσφοράς στο eshop στα 49.90 ευρώ αυτο: http://www.e-shop.gr/energenie-eg-ups-0 ... PER.664248

http://www.e-shop.gr/images/PER/BIG/PER.664248.jpg

Επόμενη τιμή στο skroutz τα 62.17 απο το "αδερφακι" του, το pc1.