fokion έγραψε:τις σπιθες και τα ματια σου......Μπα είναι λίγο πίσω από εκεί που τελειώνει ο προφυλακτήρας. Δεν υπάρχει τίποτα Περιφερειακό εκεί.
να υποθεσω με μικρό τροχο ε???
και βεβαια τι υπαρχει περιξ απο καλωδια σωληνακια φρενων ή/και βενζινας κλπ καταλαβαινεις τωρα....
@dimviii
Σίδερο
< Note >
Σε καθε περιπτωση θα πηγαινα σε εξατμισα.Με μια σπαθοσεγα που εχουν σε 1 λεπτο εισαι ετοιμος.Αμφιβαλλω εαν σου ζητησουν και χρηματα.
εν οψη λοκνταουν, θα επιχειρησω επεκταση του γραφειου μου για να χωραει καλυτερα ενας επιπροσθετος βραχιονας με την νεα 27αρα οθονη μου - εχω ηδη μια 24αρα
Το γραφειο εχει σχημα Π, σκεφτομανε να του κοτσαρω ενα Γ δλδ ενα νοβοπαν/mdf/συμπιεσμενο ξυλο και να προσθεσω δυο ποδια και 2 βασεις που θα πιανουν στο πλαινο του υπαρχοντος γραφειου δλδ περιπου ΓΠ
ερωτησεις
1) μαυρη μελαμινη/νοβοπαν βρισκω (σε κουζινά/ξυλουργο) η να παρω ενα απλο και να το βαψω με μαυρο βερνικι?
2) εαν παω στην λυση με μαυρο βερνικι, αυτο "πιανει" στις πλευρες του νοβοπαν? Επειδη δεν ειναι λεια επιφανεια, ειναι σαγρε για αυτο ρωταω
Geralt έγραψε:Εντάξει με πείσατε, δεν θα μπλέξω με τα βαψιματα, θα τον πάρω έτοιμο (αν και ήθελα να το προσπαθήσω) αλλά φοβάμαι μην κάνω το μπαλκόνι vagina
ΜΗΝ το κανεις.
Θελει καταλληλα εργαλεια ( κονφλερ, πιστολι βαφης ), ξυλοστοκο, πολλα σταδια βαφης, primer, χρωμα Χ2, sealer, βερνικι και χωρο χωρις σκονη!
Με σπρει θα βασανιστεις, θα παιδευτεις και θα τα κανεις ολα vagina και ο βασικος λογος ειναι οτι οι μοριοσανιδες αναλογα την πυκνοτητα και την συνθεση τους τραβανε με διαφορετικο τροπο την βαφη. Γι' αυτο θελουν και τοσα υλικα για σωστο αποτελεσμα.
Ενω με την μελαμινη και τα ποδια, υπαρχουν και ρυθμιζομενα για να το φερεις ακριβως στο ιδιο υψος, θα το κανεις γρηγορα και φτηνα.
Fiat Panda 7,6l/100km
Είπε ο Ήφαιστος "όχι ρε Αχιλλέα δεν στην ξαναφτιαχνω την πανοπλία πάλι,να μην την έχανες, πήγαινε πάρε μια έτοιμη να ησυχάσω, που να μπλέξω με βαψιματα πάλι;"
Lol
< Note >
Συνολικό κόστος 15€, ταίριαξε τέλεια νομίζω
Εν αναμονή της black Friday τώρα για μια 27αρα και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο
Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες
Dodger έγραψε:Στο εξοχικό εδώ και 3 εβδομάδες η τηλεόραση δεν πιάνει σήμα. Ενισχυτής στη κεραία Μistral VU3SP και τροφοδοτικό ενισχυτή (μέσα στο σπίτι) Mistral PS100. Τσέκαρα τις συνδέσεις είναι κομπλέ, έσφιξα βίδες, γύρισα κεραία, τίποτα. Σήμα 0. Παίζει να έχει θέμα το καλώδιο; Να έχει καεί ο ενισχυτής ή το τροφοδοτικό από αυξομειώσεις τάσης;
ολα παιζουν. Αν το καλωδιο ειναι οπτικα σε αριστη κατασταση, μειωνονται οι στατιστικες πιθανοτητες να εχει θεμα αυτο. Πας καρφι σε ενισχυτη-τροφοδοτικο.
Αν το έβγαζα από τον ενισχυτή, τσ υπόλοιπα έπαιζαν καμπάνα.
Υποθέτω ότι κάποιος το τσάκισε και έκανε επαφή το σήμα με τη γείωση και χαλούσε το σήμα και πίσω στον ενισχυτή...