Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#856066 Υπόψιν πως όταν παίρνετε καινούργια πλυντήρια ρούχων χωρίς εγκατάσταση να βγάζετε τις βίδες από πίσω μην έχετε τέτοια

https://vm.tiktok.com/ZGeBVBknp/
Άβαταρ μέλους
By dimik
#856625 Deutschland Deutschland Uber alles γ@μω την Whirlpool κόντεψαμε να πλημμυρίσουμε.

Πάτησα το κουμπί για ένα BOSCH WGG04409GB να ησυχάσουμε.
Προσφορά 499 euros

< >
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#862613 αυτή η σκούπα χαλιών που έχει το λιντλ από βδομάδα αξίζει για λεκέδες σε χαλιά-καναπέδες-καθίσματα στο σπίτι?
https://www.lidl-hellas.gr/p/silvercres ... /p10035299

δεν ψήνομαι για μια ακόμη ηλεκτρική συσκευή αλλά (λέει πως) κάνει μια δουλειά που δύσκολα καταφέρνω χεράτα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#862665 Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο αλλά ένα αντίστοιχο που έχουμε της Bissell κάνει καλή δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#862702 σε ένα αυτής της μάρκας δείχνουν οι προτιμήσεις στο skroutz, γύρω στα 200. φαντάζομαι αυτό έχεις.
σημειώνω
Άβαταρ μέλους
By otso
egobrain έγραψε:αυτή η σκούπα χαλιών που έχει το λιντλ από βδομάδα αξίζει για λεκέδες σε χαλιά-καναπέδες-καθίσματα στο σπίτι?
https://www.lidl-hellas.gr/p/silvercres ... /p10035299

δεν ψήνομαι για μια ακόμη ηλεκτρική συσκευή αλλά (λέει πως) κάνει μια δουλειά που δύσκολα καταφέρνω χεράτα

Oπως εχουμε πει πολακις Γιαννς ενα μεγαλο καλο εχουν οι γερμαναραδες .
Σε τριαντα μερες μεσα τους το επιστρεφεις χωρις μα και μου και παιρνεις την ιδια ωρα τα λεφτα σου πισω .
Πας το αγοραζεις , πληρωσε το ξεχωριστα να εχεις αποδειξη μονο γι αυτο .
Προσεκτικο ανπακινγκ και μια φωτο ωστε να τα βαλεις ολα ιδια αν το επιστρεψεις .
Δοκιμασε το , αν σου αρεσει το κρατας , αν οχι προσεκτικο σκουπισμα στεγνωμα , να μην φαινεται οτι του αλλαξες τα φωτα
και επιστροφη,Μην ξεχασεις κανα μικροεξαρτημα , καποιοι υπαλληλοι το ψαχνουν .
Καλου κακου ρωτα κανα υπαλληλο αν ισχυει η επιστροφη και τα χρηματα στο ταμειο γιατι εχω καιρο να παρω κατι και να το επιστρεψω.
Με ευχαριστεις στελνοντας μου φωτοτυπια της αποδειξης , για την περιπτωση που χαλασει κρατας την οριτζιναλ , αν και αυτοι φωτο θα σου ζητησουν . Εγγυηση 3 χρονια και σε περιπτωση επισκευης επιστρεφεται με δικα τους εξοδα .
Την αποδειξη που σου ειπα σε περιπτωση που δεν εισαι στα εσοδα εξοδα .
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#862745 έχεις δίκιο οτσο και καταλαβαίνω πως μιλάει η εμπειρία.

οι γερμαναράδες το έχουν με την τυπικότητα, όπως τότε με τον Όθωνα που ξεπερασαν τους εαυτούς τους και δέχτηκαν επιστροφή παρότι έληξε για μερικούς μήνες η εγγύηση 30 χρόνων
Άβαταρ μέλους
By drdino
#863902 Το Series 9 είναι αυτό; Μπήκα πέρσι σε αυτο και το αντίστοιχο στεγνωτήριο, μια χαρά αμφότερα.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#864946 τι γνώμη έχετε για την πρακτικότητα ενός ψυγείου-ντουλάπα σε σύγκριση με ένα φαρδύ (78-84 εκ.) δίπορτο?
με πρώτη ματιά μου φαίνεται πολύ χρήσιμο που η κατάψυξη στην ντουλάπα είναι σε ράφια.
η στενότερη συντήρηση στην ντουλάπα είναι άβολη στην καθημερινότητα?
Άβαταρ μέλους
By sknipper
egobrain έγραψε:τι γνώμη έχετε για την πρακτικότητα ενός ψυγείου-ντουλάπα σε σύγκριση με ένα φαρδύ (78-84 εκ.) δίπορτο?
με πρώτη ματιά μου φαίνεται πολύ χρήσιμο που η κατάψυξη στην ντουλάπα είναι σε ράφια.
η στενότερη συντήρηση στην ντουλάπα είναι άβολη στην καθημερινότητα?
Ναι, δεν χωράς πιατέλες κλπ και πάει πολύς χώρος χαμένος. Γενικά βολεύει να έχεις πάνω ψυγείο που ανοίγει συχνά χωρίς να σκύβεις και κάτω κατάψυξη. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι το φαρδύ πάνω τύπου ντουλάπας με 2 πόρτες (η μία με νρό+παγάκια) αλλά ενιαία ράφια και από κάτω συρτάρια κατάψυξης 1-2 συρτάρια με ίσως κι άλλο ένα εσωτερικό συρτάρι.