Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#855409 Ναι, έχουν αναγκαστικά μικρό κάδο. Δες επίσης αν μπορέσεις να βρεις κάποιο με inverter. To Samsung που έβαλα δεν έχει, γι'αυτό και έχει κακή ενεργειακή απόδοση.
https://www.samsung.com/gr/washers-and- ... -le/#specs
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#855429 Αν το πλυντήριο τοποθετηθεί σε ψηλή βάση ώστε η πόρτα του να είναι πιο ψηλά από τη λεκάνη; Θυμάμαι έχω δει τέτοιες μεταλλικές βάσεις αλλά δε θυμάμαι πόσο ψηλές είναι ούτε ξέρω πόσο μπορεί να χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#855441 Δεν είναι καλή ιδέα κάτι τέτοιο. Το πλυντήριο περιστρέφεται πολύ γρήγορα και θα έχει πάρα πολλούς κραδασμούς και ταλαντώσεις.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#855444 Ναι δε το βλέπω εφικτό αυτό .Ευτυχώς βρέθηκε μια λύση γιατι είχε η αδελφή μου ένα σχεδόν καινούριο ,Indesit 6 kg όμως,και μου το έδωσε να κάνουμε τη δουλειά μας μέχρι να σκεφτουμε τι θα γίνει, γιατι τωρα επεσε στο τραπέζι η ιδέα ανακαίνισης και των 2 μπάνιων οπότε αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Anonymous Founder έγραψε:Δεν είναι καλή ιδέα κάτι τέτοιο. Το πλυντήριο περιστρέφεται πολύ γρήγορα και θα έχει πάρα πολλούς κραδασμούς και ταλαντώσεις.
Αν είναι καλά αλφαδιασμένο δεν έχει θέμα. Νομίζω αυτές οι βάσεις είναι ειδικές για πλυντήρια.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#855471 Και στη Γερμανία τις χρησιμοποιούν για τα πλυντήρια στα κελάρια, ώστε αν πλημμυρίσουν να μην καταστραφούν οι συσκευές.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#855488 Τι να πω, ίσως αν έχει βάρος όπως αυτό να μην έχει κραδασμούς, αν και στις 1400 στροφές ή και παραπάνω, μπορεί να τα βρει σκούρα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
dimik έγραψε:Δεν είναι απαραίτητο.

Πχ https://www.amazon.com/Royxen-Pedestal- ... B0BGHVQLCP

Μεταλλικό με λαστιχένιες βάσεις για τους κραδασμούς και χώρο για απορρυπαντικα.

< >
A δεν είναι και τόσο άσχημο.Δεν το είχα ξαναδεί.Υπαρχει αυτό Ελλάδα?
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#855507 Ωραίο είναι για τη λύση που έψαχνα στο στεγνωτήριο. Βέβαια πώς τη σηκώνεις τη συσκευή για ν'ανέβει εκεί;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimitris_P έγραψε:Ωραίο είναι για τη λύση που έψαχνα στο στεγνωτήριο. Βέβαια πώς τη σηκώνεις τη συσκευή για ν'ανέβει εκεί;

Δεν έχεις φίλους; Γείτονες; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:Ωραίο είναι για τη λύση που έψαχνα στο στεγνωτήριο. Βέβαια πώς τη σηκώνεις τη συσκευή για ν'ανέβει εκεί;

To στεγνωτήριο απλά το παίρνεις αγκαλιά, είναι ελαφρύ :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By otso
Anonymous Founder έγραψε:

Φιλους και γειτονες δεν πρεπει να αφηνουμε να ερθουν σπιτι . Ειδα κατι ιαπωνικα βιντεο που ο συζυγος παιζει βιντεοπαιχνιδι η πλενει πιατα και.......... καλυτερα οχι.
Άβαταρ μέλους
By dimik
otso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:

Φιλους και γειτονες δεν πρεπει να αφηνουμε να ερθουν σπιτι . Ειδα κατι ιαπωνικα βιντεο που ο συζυγος παιζει βιντεοπαιχνιδι η πλενει πιατα και.......... καλυτερα οχι.
Link?
Έχω δει το ίδιο αλλά σε CHR plug in

< >