Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
giannik1977 έγραψε:Ηρθα να δω λιγο την γιαγια στο χωριο.Ελπιζω να μην ξεφυγω στο φαι για 2-3 μερες..Αλλα οταν εχεις μπροστα σου ζυμωτο ψωμι , ψημενο σε ξυλοφουρνο , πως να αντισταθεις; :eat:

Με το ξυνο το προζυμι? Πωωωωω ζημια...

Ο φουρνος μας εδω, εφτιαξε σε μια φαση τετοιο, πολυ καλο, θα ορκιζομουν οτι ειμαι στο χωριο κλπ...
Το σταματησε γιατι δεν τραβιοταν :( , εχει τωρα με προζυμι αλλα πολυ πολυ ελαφρια ξυνιλα, αν εχει... το αλλο ηταν πραγματικα φανταστικο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#180332 με τις μλκιες σας παραγγειλα μισο κιλο γουρνοπουλα σαλατα,πατατες τηγανιτες,πιτες και μολις τελειωσα το φαγητο και παω να αναψω τσιγαρο ημουν λαχανιασμενος. :lol: :metalo: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#180333 :lol:
Dim8 , παρε το πριονι κ ανεβα αυριο αναβαση Καλαβρυτων. :metalo:
Το βραδυ εχει γιορτι τσιπουρου... :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε::lol:
Dim8 , παρε το πριονι κ ανεβα αυριο αναβαση Καλαβρυτων. :metalo:
Το βραδυ εχει γιορτι τσιπουρου... :s_drinks

Γιαννη αμα ειναι να ανεβω με το πριΓιονι για τσιπουρα,καλυτερα να παω να αγορασω 2 τσονι μπλε.Πιο οικονομικα θα μου ερθει. :lol:
Τυχερακια ...χωριο και γιαγια :eat:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#180394 Ανταποκριση απο Giannik 1977 αυτη τη στιγμη: :lol: :lol: :lol:

:yahoo:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#180406 :lol:
Καλημερα , τωρα εχει δουλεια , σκισιμο ξυλα κ τακτοποιηση σε σωρο..

Η γιορτη του τσιπουρου ειναι το βραδυ...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε::lol:
Καλημερα , τωρα εχει δουλεια , σκισιμο ξυλα κ τακτοποιηση σε σωρο..

δεν μπειραζει,θα φας με ορεξη απο την κουραση. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#180437 Νικολα εχει σχετικα καλο καιρο σημερα , συννεφια κ λιγο ψυχρα. Δοξα τον θεο τελειωσα με τα ξυλα , το stihl εβγαλε τα λεφτα του για ακομα μια φορα.. :metalo:
Τα πιο πολλα τα ειχαμε ντανιασει απο την προηγουμενη φορα.

Παντως παρ οτι μου λειπει ο γιος μου κ η γυναικα μου , το μυαλο μου εχει ηρεμησει..Αλλος αερας εδω στα χωρια , για 3-4 μερες που ερχομαι , ειναι σουπερ..
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
giannik1977 έγραψε:Νικολα εχει σχετικα καλο καιρο σημερα , συννεφια κ λιγο ψυχρα. Δοξα τον θεο τελειωσα με τα ξυλα , το stihl εβγαλε τα λεφτα του για ακομα μια φορα.. :metalo:
Τα πιο πολλα τα ειχαμε ντανιασει απο την προηγουμενη φορα.

Παντως παρ οτι μου λειπει ο γιος μου κ η γυναικα μου , το μυαλο μου εχει ηρεμησει..Αλλος αερας εδω στα χωρια , για 3-4 μερες που ερχομαι , ειναι σουπερ..

Δεν πειραζει Γιαννη, η αγκαλια οταν γυρισεις θα ειναι ακομα πιο ζεστη!
Αυτο με τα βουνα το παθαινω και εγω, ηρεμει το μυαλο και η ψυχη ρε παιδι μου.
Εχω και τον γιο τωρα που κρυωσε ο καιρος να ρωταει ποτε θα χιονισει να παμε τσαρκα :lol:

Αντε μετα τα καστανα ριξε κανενα μπριζολακι, λουκανικο στην θρακα πιες και κανενα κρασι και μετα μεσημεριανη σιεστα!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:
Αντε μετα τα καστανα ριξε κανενα μπριζολακι, λουκανικο στην θρακα πιες και κανενα κρασι και μετα μεσημεριανη σιεστα διπλα στο τζακι!

φιχντ
Άβαταρ μέλους
By otso
#186119 2 ερωτησεις . ποια εποχη τρωγεται ο ξιφιας; και καποτε πριν 15 χρονια αν θυμαμαι καλα ειχα φαει σε μια ταβερνα κοντα στην λιμνη του μαραθωνα λεγοταν ο αργεντινος ; που εφτιαχνε μονο ψητο μοσχαρισιο κρεας . υπαρχει ακομα; και πως διαλο το καταφερνε ; γιατι εγω δεν μπορω να ψησω μοσχαρι;