Anonymous Founder έγραψε:Πολύ καλό! Έφτιαξα κι εγώ λογαριασμό. Τι ακριβώς έκανες για την ενεργοποίηση;
Πας σε γιατρο του ΕΟΠΥΥ η σε περιφεριακη διευθυνση με τον κωδικο που σου εβγαλε (14 ψηφεια) και αυτος το ενεργοποιει..
Anonymous Founder έγραψε:Πολύ καλό! Έφτιαξα κι εγώ λογαριασμό. Τι ακριβώς έκανες για την ενεργοποίηση;
σταμάτα να βλέπεις σκάι και να διαβάζεις πρώτο θέμα , έτσι κι αλλιώς θα στα πάρουν πίσω μετά τις εκλογές από το αφορολόγητο
...
QsisVTS έγραψε:Το παράλογο πέρα από τις οποίες μειώσεις που έχουν φάει είναι ότι έχουν κάτι παράξενες κρατήσεις στα μεικτά που κανονικά και γενικά πέφτει τρελό τσεκούρι στο αρχικό ποσό
Ο,τι μείνει μετά τρώει και την υπόλοιπη φορολογία και γενικά ο,τι να ναι
Εντάξει τώρα επιστρέφουν μερικά ψίχουλα λόγω εκλογών και κάτι τρέχει στα γύφτικα

QsisVTS έγραψε:
ήταν αρκετά αφελής να πιστέυει ότι το να κυνηγάς τα ένσημα σου (από πιτσιρικάς που έκανε μεροκάματα) και να μην έχεις ούτε μισή μέρα ανεργίας ήταν κάτι που θα τον δικαίωνε στο τέλος
Ίσα ίσα αποδείχτηκε ότι είναι χαζός, όπως και στο κομμάτι ότι δεν είχε ποτέ του χρέη
GTS έγραψε:Με την σημερινη κατασταση δεν προκειται κανενας να βγαλει χρηματα.
QsisVTS έγραψε:Γιατί τι άλλη αύξηση τους έχει γίνει πέρα από τη 13η;

corsair έγραψε:QsisVTS έγραψε:Γιατί τι άλλη αύξηση τους έχει γίνει πέρα από τη 13η;
Λιγα απο 13η, λιγα απο την μειωση ΦΠΑ, λιγα απο την μειωμενη αλληλεγγυη (οταν τρεξει)... εμμεσα και αμεσα μέτρα τα υπολογισα κατ ελάχιστον 1500 τον χρονο. Αν μειωσουν και την συμμετοχη στα φάρμακα, θα ναι κι αλλα 100αρικα καθε χρονο σε κέρδος.

red_monster έγραψε:corsair έγραψε:QsisVTS έγραψε:Γιατί τι άλλη αύξηση τους έχει γίνει πέρα από τη 13η;
Λιγα απο 13η, λιγα απο την μειωση ΦΠΑ, λιγα απο την μειωμενη αλληλεγγυη (οταν τρεξει)... εμμεσα και αμεσα μέτρα τα υπολογισα κατ ελάχιστον 1500 τον χρονο. Αν μειωσουν και την συμμετοχη στα φάρμακα, θα ναι κι αλλα 100αρικα καθε χρονο σε κέρδος.
Κέρδος θα ήταν αν δεν είχαμε φάει στη μάπα τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα απλά προσπαθούν να συνθηκολογήσουν μπας και σώσουν καμία ψήφο
Αντώνη λέμε και κλαίμε. Όχι όλοι οκ, μερικοί βγάζουν μεροκάματο από το Αλεκο, άλλοι είναι απλά στόκοι
Άντε να ήσουν κεφαλαιοκράτης, να το δεχθώ...
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]