Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
diplomat έγραψε:
panos2171 έγραψε:
diplomat έγραψε:^ Εγώ θα εκφράσω ξανά τη γνώμη ότι έχουμε μια σοβαρή ευκαιρία να τις λουκετιάσουμε διαπαντός τις μαθητικές παρελάσεις, αυτό βέβαια είναι όνειρο θερινής νυκτός με το παρόν γκοβέρνο, όπως ήταν και με τη ΠΦΑ/ΔΦΑ.

Κι αυτό σε ενοχλεί; Πραγματικά πιστεύω πως είσαι δυστυχισμένος σε αυτή τη χώρα, όχι όμως γιατί φταίει η χώρα...
Ευτυχώς και σε αυτό το κομμάτι ανήκεις σε μια μικρή μειοψηφία.

Δεν είμαι δυστυχισμένος εδώ.
Πιστεύω απλώς ότι πάντα μπορώ να ψάχνω το καλύτερο, ακόμη κι αν είναι σαφές ότι έχω μειοψηφική γνώμη για διάφορα θέματα, και σε πολλά εξ αυτών να έχω άδικο.
Τα παραπάνω δε με σταματούν από το να θεωρώ απαραίτητη την ανταλλαγή απόψεων ώστε να βελτιώνουμε τη χώρα, έστω και με αργούς ρυθμούς. Rome was not built in a day.

Η μειοψηφική γνώμη, δεν σημαίνει πως έχεις άδικο, μην αναφέρουμε ξανά το παράδειγμα με τις μύγες και τα σκ@τά! :lol:
Κατά τ' άλλα, εννοείται πως συμφωνώ απόλυτα με την κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By dimviii
MIXOStsi έγραψε:Άρα το τι προσπαθείς να αποδείξεις πήγαινε σε σένα

δεν θελω να αποδειξω τιποτα,απλα εχω τους ενδιασμους μου γι αυτα που ανακοινωνονται,απο φυτευτους κομματων,ειδικα οταν ερχονται σε αντιθεση με αυτα που προτεινουν ΠΟΥ και λοιποι επιστημονες πανω στο αντικειμενο,που δεν ειναι φυτευτοι απο κομματα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Anonymous Founder έγραψε:Η μειοψηφική γνώμη, δεν σημαίνει πως έχεις άδικο, μην αναφέρουμε ξανά το παράδειγμα με τις μύγες και τα σκ@τά! :lol:

Κι εγώ έχω εκφράσει και στο παρελθόν την "αλλεργία" μου στις πλειοψηφικές γνώμες. Πολύ σπάνια (έως ποτέ :lol: ) συμπίπτει η πλειοψηφία με προοδευτικές αλλαγές.
Αυτό βέβαια αφήνει εξαιρετικά επώδυνα κατάλοιπα (πρόχειρο παράδειγμα οι εκκλησίες που έμεναν ανοιχτές γιατί δεν τις έχουμε διαχωρίσει από το κράτος). Θα μπορούσα να αναφερθώ και σε δικαιώματα/προστασία των μειοψηφιών όμως είναι αργά και δε θέλω να φιτιλιάσω την οφφτοπική κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#634310 Προσπαθει με επιμονη, να αποδειξει οτι η κυβερνηση δεν χειριζεται σωστα το θεμα και οτι κανει λαθη.
Ειναι δικαιωμα του αλλα πρεπει να καταλαβει οτι δυσκολα θα το καταφερει απο την στιγμη που η κοινη γνωμη εχει διαφορετικη αποψη.

Αν τελος του μηνα ,χτυπα ξυλο εχουμε 100αδες νεκρους,θα βγει και θα πει οτι να ειχα δικιο,σας τα λεγα κτλ.
Και ισως εχει δικιο.
Αλλα αυτο ειναι το ζητουμενο;
Στα φορουμ γενικοτερα δεν υπαρχει πραγματικο ενδιαφερον για τα θεματα.
Καθενας αναλογα με τον ψυχικο του κοσμο προσπαθει να περασει ή να επιβαλλει τις αποψεις του.
Μεσα του ο dim αναγνωριζει οτι η κυβερνηση πρατει σωστα ,απλα δεν θελει να το αποδεχτει.
Περισσοτερο μπερδεμενος μου φαινεται.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#634311 @dimviii: Άρα ο Τσιοδρας είναι φυτευτος κόμματος και δεν τον εμπιστεύεσαι... Πάλι πολιτικό είναι το θέμα δηλαδή...
Τώρα η αλήθεια είναι βγάζει νόημα ο τόνος όσων γράφεις.

Αγνοούμε βέβαια ότι κι άλλες χώρες εφαρμόζουν παρόμοια τακτική, η οποία εξαρτάται και από τα δημογραφικά και γεωγραφικά χαρακτηριστικά κάθε χώρας.

Επίσης το warn το γλύτωσες επειδή είπες να ρίξεις τους τόνους μόνος σου, η έπεσε σύρμα? :hmmm:

MIXOStsi, Δεν αφήνεις τις υπεκφυγές καλύτερα; Κάνε διάλογο ανθρώπινα και μην το παίζεις Κλουζό.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By sknipper
saxon_747 έγραψε:...Η κάνουν σα να μη συμβαίνει τίποτα εκ του πονηρού ή δεν έχουν τηλεόραση και ίντερνετ. (Ή απλά, δεν καταλαβαίνουν τι ακούν)
Ή..... η βλακεία είναι ανίκητη. Για το λόγο αυτό χρειάζεται σοβαρή αστυνόμευση.
Καλά για τα γερόντια/πεθερικά τι να πω, τους το λέω 2 φορές το πρωί κι άλλες 2 φορές το απόγευμα η κόρη τους κι αυτά ξαναρωτάνε τα ίδια.
Από τη μία η βλακεία από την άλλη η άνοια... δεν μπορείς να κερδίσεις με τίποτα.

Στην Αγγλία επιτέλους δήλωσαν ότι κλείνουν τα σχολεία μετά την Παρασκευή. Αλλά αφήνουν παραθυράκι, ίσως να μπορείς να τους αφήσεις το παιδί αν είσαι εργαζόμενος σε νοσοκομεία/αστυνομία/πυροσβεστική ή κάτι τέτοιο.
Έτσι κι αλλιώς όμως αυτή την εβδομάδα κάθε μέρα όλο και λιγότερα παιδιά ερχόντουσαν στην τάξη, είχαν μείνει λιγότερα από τα μισά.

Τι σημασία έχει ο πραγματικός αριθμός των νοσούντων, ποτέ δεν θα το μάθουμε. Και έτσι κι αλλιώς 50-80% του πληθυσμού θα το αρπάξουμε κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες. Σημασία έχει πόσοι πεθαίνουν. Και βέβαια πόσοι πεθαίνουν που θα μπορούσαν να έχουν ζήσει (αυτό είναι για όταν ξεμείνουμε από κρεβάτια εντατικής κλπ). Αυτό το τελευταίο νομίζω θα πρέπει να είναι και το κριτήριο για το πότε μπορούν να χαλαρώσουν τα μέτρα (σταδιακά πάντα).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
MIXOStsi έγραψε:@dimviii: Άρα ο Τσιοδρας είναι φυτευτος κόμματος και δεν τον εμπιστεύεσαι... Πάλι πολιτικό είναι το θέμα δηλαδή..
Τώρα η αλήθεια είναι βγάζει νόημα ο τόνος όσων γράφεις

πολιτικα το βλεπεις εσυ,εγω βλεπω οτι πρεπει να εχω επιφυλαξεις,ειδικα οταν ο εκπροσωπος ειναι διορισμενος με κομματικα κριτηρια,και ειδικα οταν ερχεται σε αντιθεση με αλλους επιστημονες,την ΠΟΥ κλπ.
Για να ρωτας, εσυ προφανως εχεις τυφλη εμπιστοσυνη σε οποιονδηποτε εκπροσωπο εχει τοποθετηθει με κομματικα κριτηρια.
Καλα κανεις,αλλα επετρεψε να εχω αλλη αποψη.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
dimviii έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:@dimviii: Άρα ο Τσιοδρας είναι φυτευτος κόμματος και δεν τον εμπιστεύεσαι... Πάλι πολιτικό είναι το θέμα δηλαδή..
Τώρα η αλήθεια είναι βγάζει νόημα ο τόνος όσων γράφεις

πολιτικα το βλεπεις εσυ,εγω βλεπω οτι πρεπει να εχω επιφυλαξεις,ειδικα οταν ο εκπροσωπος ειναι διορισμενος με κομματικα κριτηρια,και ειδικα οταν ερχεται σε αντιθεση με αλλους επιστημονες,την ΠΟΥ κλπ.
Για να ρωτας, εσυ προφανως εχεις τυφλη εμπιστοσυνη σε οποιονδηποτε εκπροσωπο εχει τοποθετηθει με κομματικα κριτηρια.
Καλα κανεις,αλλα επετρεψε να εχω αλλη αποψη.

wtf!? :dizzy:

Εγώ γιατί το βλέπω πολιτικά!? :lol:

Γιατί το Α και το Ω στο φόρουμ είναι το πολιτικό ρε σεις!? :rant:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#634321 Δεν βλέπω κάτι κακό στο να αναλύεις κάτι πολιτικά, στόκος να μην είσαι ειναι το θεμα :s_dunno
Ο Τσιόδρας παίζει μπάλα μ αυτα που εχει και καλά κάνει, εχει γύρω του πολλούς άχρηστους και επικίνδυνους.
Θα πρέπει να αισθανόμαστε ευτυχείς που παραμένει σ αυτο το ποστο. Να θες τη γνώμη μου ντιμη μια χαρά ξέρει ότι ειναι λάθος να μην γίνει τις τεστ, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι γι αυτο. Όταν ήταν η ώρα να στοκαρουν σε τεστ, μάσκες και αντισηπτικά, αυτοί ξύναν παπάρι.
Αυτο που θεωρώ λάθος ειναι η ανακοίνωση κρουσμάτων όταν πρακτικά δεν κανεις ελέγχους. Ειναι τελείως ψευδής η εικόνα και λειτουργεί εφησυχαστικα, πράγμα καταστροφικό για τον |λογοκρισία| τον έλληνα που περιμένει πως και πως να βγει για βολτα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#634327 Γιατί το κλειδαμπάρωμα στα σπίτια είναι η πιο αποτελεσματική λύση:
https://www.washingtonpost.com/graphics ... simulator/

(οι εξομοιώσεις που έφεραν flashback από εφιάλτες σε Matlab και Python αλλά αυτό είναι άλλου παπά -που δεν κοινωνεί- ευαγγέλιο)

Και κάτι για το hoarding των κωλόχαρτων:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By elteo
rx8_drifter έγραψε:Αυτο που θεωρώ λάθος ειναι η ανακοίνωση κρουσμάτων όταν πρακτικά δεν κανεις ελέγχους. Ειναι τελείως ψευδής η εικόνα και λειτουργεί εφησυχαστικα, πράγμα καταστροφικό για τον |λογοκρισία| τον έλληνα που περιμένει πως και πως να βγει για βολτα

+oo :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By bibendum
elteo έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Αυτο που θεωρώ λάθος ειναι η ανακοίνωση κρουσμάτων όταν πρακτικά δεν κανεις ελέγχους. Ειναι τελείως ψευδής η εικόνα και λειτουργεί εφησυχαστικα, πράγμα καταστροφικό για τον |λογοκρισία| τον έλληνα που περιμένει πως και πως να βγει για βολτα

+oo :s_howdy

Μπηκα να γραψω ακριβως το ιδιο πραγμα το οποιο το εχω σκεφτει εδω και μερες.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#634338 Εάν συνεχιστούν τα χαμηλά νούμερα σε ανακοινωθέντα κρούσματα συνδυαστικά με άνοιγμα του καιρού από τον Απρίλη, τρέχα γύρευε.

Μια πιθανή εξέλιξη σε αυτό το σενάριο θα ήταν η ολική (ή σχεδόν ολική) καραντίνα για όλους -> χούτα coolio (προλαβαίνω τον Εδουάρδο_147).
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#634340 Παίδες χαλαρά. Παρατηρώ ότι το μένουμε σπίτι σας έχει τσιτωσει πολύ και τρώγεστε εδώ μέσα. Τέτοιες ώρες δεν χωράνε πολιτικές αντιπαραθεσεις. Δεν έχει σημασία αν κάποιος ειναι ΝΔ ΚΚΕ σύριζα η το παλιό ορθόδοξο πασοκ.
Αυτη τη στιγμή η κυβέρνηση αυτή είναι και αυτά που θεωρεί σωστά αυτά πράττει. Το μέλλον θα δείξει αυτά που κάνει εάν τελικά ήταν σωστά η όχι και τότε θα έχετε αρκετό χρόνο να αρπάζεστε.
Χαλαρώστε, αποφύγετε την πολύ ενημέρωση περί ιού είτε από τηλεόραση είτε από διαδυκτιο και βρείτε κάτι επικοδομητικο να κάνετε. Δείτε ειδήσεις μια το πρωί και μια το απόγευμα για λίγο και τέλος. Μαγειρέψτε καινούργια πράγματα, γυμναστείτε, διαβάστε κάνα βιβλίο, η κάντε καμία βόλτα στον ήλιο εφόσον ζείτε σε περιοχή που δεν θα βρείτε πολύ κόσμο έξω.