Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By g8777
g8777 έγραψε:https://www.facebook.com/MinosEmi/posts/10156409524750034:0

O Πετριδης μια φορα και εναν καιρο ειχε πει χαριτολογωντας "Ποιοι ειναι το μεγαλυτερο συγκροτημα; Οι Beatles ή οι Stones; Mα φυσικα The Who".

Ποιο ειναι ο σημαντικοτερος δισκος του ελληνικου ροκ; Τα 9 πληρωμενα τραγουδια ή το Φλου; Μα φυσικα Μεταφορες Εκδρομαι ο Μητσος. :lol:

Εννοειται αν δεν ειναι καμια αρπακτη (χωρις booklet, πχιοτητα βινυλιου μονο για φρισμπι κτλ) το εχω αγορασει.

Δεν αντεξα. Αγοραστηκε το Φλου και το Εν Λευκω (απο εδω btw , προτεινεται με τα χιλια) . Περιμενα booklet, δεν ειχε. Περιμενα gatefold , ουτε. Αλλα γμτ, το βινυλιο των 180 gr τα αποζημιωσε ολα. Τι να λεμε τωρα.. Αν εχεις ενα ημισοβαρο πικαπ και τπτ ηχεια των 200 € , το αποτελεσμα παταει κατω cd player του χιλιαρικου και βαλε
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#219551 Παραμονεες Αγιου Βαλεντινου...Ας αφιερωσουμε λιγες σελιδες σε τραγουδια αγαπης..Τραγουδια που αγγιξαν τις καρδιες μας...
Ας ανοιξουμε λιγο τους οριζοντες μας και ας ακουσουμε κατι που δεν ειναι του στυλ μας...Αλλωστε η αγαπη δεν κοιταει στυλ..

Ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια επαιξε στην 1η ταινια του Παπακαλιατση.
Αν

Το τραγουδι που μου αφιερωσε η Γαμβεττα οταν γνωριστηκαμε
Ειμαι εγω

Ενα ακομα τραγουδι πονου...
Καποιες νυχτες με φεγγαρι

Και τελος ενα τραγουδι που με μαγευει...

Ολα τα παραπανω διαβαστε τα και φανταστειτε οτι τα ακουτε με φωνη Κωστα Γκαραβελα.
Αγαπη...Τι δυσκολο πραγμα...
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Bayern7 έγραψε:χώρεσες στο ίδιο ποστ τον Παυλάρα με την Βανδή και τον ....Κουρκούλη....... :thumbsdown: :thumbsdown:
ήμαρτον.............. :slap:

Και ανέφερε τον Παπακαλιάτη επίσης, κλάμα :s_rofl :s_rofl

Κάτσε να το αποτελειώσω τώρα

Λοβοτομηθείτε υπεύθυνα :rtfm: :rtfm: :rtfm: :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#219560 Αυτο αφιερωσα εγω στην Γαμβεττα μετα

ΜπαγιερΝ παιδι μου. ΜπαγιερΝ λεω!!
Ανοιξε οριζοντες..Ακουσε Βανδη μονο για σημερα και ακου στοιχο!!
Νιωσε την αγαπη..
Άβαταρ μέλους
By g8777
#219561 Θελει να αφιερωσουμε και λιγες ΣΕΛΙΔΕΣ σε τραγουδια αγαπης ο Γκεακος... :rant: :rant: :rant:

Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
vengas έγραψε:

:rtfm:

Όποιος δει το λιτεραλ δεν πιστεύω να μπορέσει να ξαναδεί το ορίτζιναλ χωρίς να γελάει. Ίσως το καλύτερο λίτεραλ ή έστω το καλύτερο που έχω δει
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#219752 Νέος δίσκος για 2016 :metalo:

Άβαταρ μέλους
By bill33
#219766 Τραγούδι αγάπης :inlove: :inlove: :inlove: ε;

explicit lyrics!!!! :rtfm:

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Corto Maltese έγραψε:

:rtfm:

Όποιος δει το λιτεραλ δεν πιστεύω να μπορέσει να ξαναδεί το ορίτζιναλ χωρίς να γελάει. Ίσως το καλύτερο λίτεραλ ή έστω το καλύτερο που έχω δει

Για το

τι γνώμη έχεις; :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
georgetz έγραψε:2016

In Patton we trust. :metalo: :metalo:

Oχι ενταξει, καλοι ειναι. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3