- 08 Ιούλ 2019, 12:38
georgetz έγραψε:Με γνώμονα τις ευρωεκλογές, μια πρόβλεψη για τις εθνικές
Ομολογώ χωρίς μεγάλη έμπνευση , καταντάει βαρετό το υπάρχον σκηνικό
34-37 % ΝΔ
20-22 % ΣΡΖΑ
6.5 - 8.5% ΚΙΝΑΛ
ΚΚΕ άγιο 5άρι - 5.5%
ΧΑ 3-3.5 %
ΕΛ 2.5-3.5%
ΜεΡΑ 25 1.5-2.5%
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ 0.1 - 0.2%
ΕΚ - ΔΞ - κ λοιπά λιμά , ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Αποχή μεγάλη, δύσκολο να εκτιμηθεί, εξαρτάται ποιος dj παίζει σε ποιο μπιτσόμπαρο , αν φυσάει στις παραλίες κλπα
Άρα , τι κρατάμε κ τι διορθώνουμε
ΝΔ : +2.85% , ~40% , αυτοδυναμία περισσότερο, εισέπραξε τη δυσαρέσκεια Μακεδονικού
(όχι οτι θα αλλάξει κάτι, αλλά βγάζει οτι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ

) , την υπερφορολόγηση κ τη γενικότερη μπουρδολογία διάφορων Μπαλαφηδων, Φωτίου, Βούτσηδων κλπα
ΣΡΖΑ : +9.53% (!!) , μειωμένο όμως κατα 4% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές , κατόρθωσε να μαζέψει λίγο την μεγάλη ήττα στις ευρωεκλογές (!) , πράγμα που έχει καιρό να γίνει. Στη Μακεδονία είδε σημαντική μείωση , στη Θεσσαλονίκη όμως
βγάζει Νοτοπούλου κ Γιαννούλη απ'ότι είδα !
ΚΙΝΑΛ : εδώ είμαστε on the spot , +2% απο τις προηγούμενες , 3ο κόμμα πλέον. Το ταβάνι της Φώφης όμως, ξεκάθαρα πλέον. Φήμες μιλούν για Γερουλάνο , 2020.
ΚΚΕ : on the spot (σιγά τα ωά

) , no comments, είχα χθες στο εκλογικό κέντρο έναν εκπρόσωπο , εριστικό , κ εννοείται έφυγε κατευθείαν μόλις τελείωσε το κόμμα του ενώ κάποια στιγμή ήρθε ο boss του με ύφος σγμησω , έκανε τον καμπόσο για κάνα 5λεπτο κ έφυγε. Στην Αθήνα σε καναδυό περιφέρειες πάνω απο το ΚΙΝΑΛ , respect εδώ.
Ελληνική Λύση : εδώ πήγαν οι περισσότεροι ΧΑ , όσοι πανηγυρίζουν για την φυγή της ΧΑ ας ξανασκεφτούν , προβιά λέγεται
ΜΕΡΑ 25 : εδώ πήγαν απώλειες ΣΡΖΑ κ υπολείμματα Λαφαζάνιδων κλπα , φοβερή απήχηση σε πιτσιρίκια , στο εκλογικό
ήμανε , πολλοί δεν έριξαν σταυρό, απλά για το κόμμα

Άίσθηνση μου , οτι θα δούμε φοβερά καραγκιοζιλίκια κ εδώ κ δεν εννοώ τα πουκάμισα
ΠΛΕΥΣΗ : είδα καναδυό ψηφοδέλτια , Ζωίτσα , strap - on κ άγιος ο Θεός
ΛΟΙΠΑ - ΑΠΟΧΗ : λίγο παραπάνω σε σχέση με τη προηγούμενη φορά , ΜΛ ΚΚΕ έκανε τη διαφορά νομίζω , τα μπερδεύω αυτά, είδα Τζήμερο καναδυό ψηφοδέλτια , ΧΑ μειώθηκε αλλά αρκεί ένα ρετουσάρισμα για να ξαναέρθει .
Γενική αποτίμηση : κονιορτοποιήθηκε ο μεσαίος χώρος , απορρόφησε ο ΣΡΖΑ ότι υπολείμματα υπήρχαν απο ΑΝΕΛ ( LOLEN) ,
κ μοιράστηκαν με ΝΔ , Ποτάμι, ΕΚ, κλπα.
Ακούω οτι νικήθηκε ο λαικισμός κ ο φασισμός , σοβάρεψε ο λαός
Καμία σχέση, δίπολα λατρεύουμε , απλά ήθελε πολύς κόσμος να φύγει ο Άλεξ
(τις προάλλες ανθυποπασόκος σαν το Σπίρτζη μου έλεγε οτι αν ερχόταν σε ΧΑ ή ΣΡΖΑ , θα ψήφιζε ΧΑ μόνο κ μόνο για να φύγει ο ΣΡΖΑ , ΕΣΥ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ

) ,
ο οποίος φαίνεται έκανε
έργο σε περιοχές , άτομα τα οποία δεν θα έπρεπε να ούτε καφέδες να σερβίρουν στη βουλή όχι μόνο να αγορεύουν , κ θα ξαναείναι. Χάσαμε κάποια μεγάλα αστέρια (Παπακώστα, Χρυσοβελώνη , Κουρουμπλή , Κουίκ,Δανέλλη) αλλά φαντάζομαι θα μπουν καινούργια.
Για τους ευαισθητούληδες του φόρουμ, να πούμε οτι η ΝΔ επίσης έχει κάνει
τραγικές επιλογές στελεχών σε αρκετά μέρη , Β.Ελλάδα , Θεσσαλονίκη που ξέρω, οπότε κ εκεί έχουμε επίσης να γελάσουμε (ή να κλάψουμε) με τη νέα μοιρασιά της κουτάλας.
Καλή τύχη σε εμάς , υγεία , υπομονή κ χιούμορ, ειδικά το τελευταίο θα χρειαστεί πολύ