Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#750523 Βρήκα αυτήν την εφαρμογή στο κινητό που είχε πλάκα και μου φαίνεται ότι δίνει αρκετά ρεαλιστικά νούμερα τουλάχιστον για τα ρολόγια που έχω χρόνια (το Hamilton έχει ρυθμιστεί από ωρολογοποιό για αυτό και είναι και τόσο ακριβές δεν ήταν έτσι όταν αγοράστηκε)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#751349 ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!! :inlove: :inlove: :inlove: :metalo: :metalo: :metalo:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#751354 Ε ώρε Ντίμη,το είχα ποσταρει και εγώ παλιά.

Τρολια είναι. Δεν μπορεσαν ποτέ να φτιάξουν ρολόγια στην Γιουσουσουρού.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#757546 https://www.keepthetime.com/blog/omega- ... ch-collab/

Εικόνα

https://www.capital.gr/epixeiriseis/362 ... i-250-euro

Ουρές σε Ερμού και Mall για ένα ρολόι Omega των 7.000 ευρώ με τιμή 250 ευρώ
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#757547 Τα περισσότερα αν όχι όλα θα βγουν προς πώληση σαν μεταχειρισμένα. Δεν έχω καταλάβει βέβαια γιατί θεωρείται συλλεκτική η συγκεκριμένη έκδοση, αφού επί της ουσίας είναι ένα φθηνό αντίγραφο του κλασικού Omega και μάλιστα με μηχανισμό quartz, αλλά οι συλλέκτες κάτι θα ξέρουν παραπάνω.
Κανείς πάντως δεν στήνεται εκεί γιατί είναι "μουράτο" κάτι τέτοιο, αν θέλει κάτι τέτοιο, με 100€ έχει μια χαρά αντίγραφο στην πόρτα του με μηχανισμό αυτόματο ΕΤΑ ή άλλο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#757552 Σε όλο τον κόσμο στήνεται λαός στην ουρά να το αγοράσει πάντως, δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Σε όλο τον κόσμο στήνεται λαός στην ουρά να το αγοράσει πάντως, δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο.

Το γνωρίζω, το παρακολουθώ το θέμα σε άλλο φόρουμ.
Τι σου κάνει εντύπωση; ο κόσμος θέλει να στήνεται σε ουρές.
iPhone, swatch, playstation, λίστα αναμονής για Rolex, σκανάρισμα για πιστοποιητικό. Αυτός ήταν πάντα ο κόσμος. Απλά σήμερα η εικόνα διαδίδεται ταχύτατα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#757557 Τι να σου πω, δεν θέλω ν'ακούγομαι σαν boomer, αλλά νομίζω πως υπάρχει πάντα κάποιος λόγος. Δεν στήνονται πλέον για τα iPhone πχ, πέρασε η κάψα και έπαψε να είναι είδηση. Σκανάρισμα για πιστοποιητικό, είναι εντελώς άλλο πράγμα ή γενικώς το στήνομαι και περιμένω στα 2 μέτρα για να μην κολλήσω Covid-19, μην τα μπλέκουμε.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Anonymous Founder έγραψε:Σκανάρισμα για πιστοποιητικό, είναι εντελώς άλλο πράγμα ή γενικώς το στήνομαι και περιμένω στα 2 μέτρα για να μην κολλήσω Covid-19, μην τα μπλέκουμε.

Αποκλείεται! Ακριβώς το ίδιο είναι απλά είσαι θύμα της νέας τάξης πραγμάτων. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#757563 Πάντως δε θα με χαλούσε ένα MoonSwatch!
Όταν ξαναστοκάρουν...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#757565 Ενα Swatch που ονομάστηκε Ω επειδή ανήκουν στον ίδιο όμιλο.
Καλά κρασιά. Απείρως τίιμιοτερο να αγοράσεις ρεπλικα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#757569 Ναι!
Όλο πλαστικό είναι...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
MIXOStsi έγραψε:Ναι!
Όλο πλαστικό είναι...

Αυτά τα κοιτάς και χαράζουν ρε. :help: