Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#861376 Θα αθληθει όμως, λίγο το έχεις να βγάζεις το παχύ έντερο από 80 γαρίδες;;;

Κατά τα άλλα, ΑΧ Ο ΠΑΤΣΑΣ ΒΛΈΠΩ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ.

Διάκο παμε να φύγουμε ρε
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimik έγραψε:Nαι φάε μισό κιλό γαρίδες να πάρεις 1000mg χοληστερόλης και να νομίζεις ότι κάνεις υγιεινή διατροφή :lol:

Φιλε πιστεψε με, η διατροφη που κανω εδω και μηνες ειναι οτι καλυτερο εχω κανει τα τελευταια 50 χρονια.

Αν σκεφτεις πως παλιοτερα ειχα στανταρακι 1 πιτσα, 1 γυρο, 1 γκουντυς + 1 ακομα σαβουροφαγια την εβδομαδα, απειρα γλυκα και καθημερινη χρηση αλκοολ, το να φαω μια ψητη μπριζολα σκετη ή μια χουφτα γαριδες ψητες, ειναι ΑΘΛΟΣ για μενα.

Ααααααα κι ενα απντειτ για το θεμα της υγειας. Πηγα την αξονικη στεφανιογραφια στον καρδιολογο και μου ειπε οτι παρα την πολυ φιλοτιμη προσπαθεια που εχω κανει στη ζωη μου να καταστρεψω την καρδια μου, ειναι τζαμι. Με εστειλε σε πνευμονολογο γιατι εκει ειναι τελικα το κουσουρι μου :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Κατά τα άλλα, ΑΧ Ο ΠΑΤΣΑΣ ΒΛΈΠΩ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ.

:inlove:

Και θα τον ξαναδεις τον πατσα. Ειπαμε να προσεξουμε λιγακι, οχι να μας βγαλουνε προγραμμα οτι γιναμε πστηδες τωρα στα γεραματα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#861380 Mια χούφτα γαρίδες έχει διαφορά με την μια σακούλα.

Κατά τα άλλα πατσάς κεφαλάκι + μπόλικο σκορδοστούπι + μπούκοβο για έξτρα σίδηρο, κολαγόνο, Β12, κρεατίνη κλπ κλπ, το γεύμα των πρωταθλητών.
Πόδια και κοιλιές τρώνε οι φτωχάλες.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#861383 Ναι. Να έχουν εμβαπτιστει πρώτα όμως σε διάλυμα φορμόλης 87%. :rtfm:

Επόμενα γκουρμε ποστάκια:

Νίκος Παππας. Απόδοση 0.00005

Μαρκοβαγγος. Απόδοση τετραγωνική ρίζα Νικοπαππα. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:
g8777 έγραψε:Κατά τα άλλα, ΑΧ Ο ΠΑΤΣΑΣ ΒΛΈΠΩ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ.

:inlove:

Και θα τον ξαναδεις τον πατσα. Ειπαμε να προσεξουμε λιγακι, οχι να μας βγαλουνε προγραμμα οτι γιναμε πστηδες τωρα στα γεραματα :rtfm:

ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΘΑ ΤΟΝ CΕΒΕCΤΕ! :rtfm: :x :x

O χρήστης γ8787877777777 παρακαλείτε να προσέλθει στην διαχείρηση δι' υπόθεσίν του :x
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#862196 Αυτή τη στιγμή τρώω το βραδινό μου , φράουλες Μανωλάδος με Cream Crackers Παπαδοπούλου. Είναι ένα πιάτο "εποχής".
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Διάκο παμε να φύγουμε ρε

Είμαι ήδη στο 2ο κοντοσούβλι. Αργείς. Γιατί αργείς Τζιάκο; 3 μέρες ΣΕΞ από εμένα! :rtfm:

Γαρίδες ρε φίλε... οι κατσαρίδες της θάλασσας. :vava:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#865519 Τελικα ειμαι καταδικασμενος να μη μου μεινει φραγκο στην τσεπη. Αφου γλυτωσα τα λεφτα απο τα ταψακια, σκεφτηκα οτι χαλαλι ενα 50αρικο για ενα γαματο φαγκρι φρεσκαδουρα 1.7 κιλα που ειχε ο ανθρωπος μου. Για την ακριβεια ηταν τσαουσι, οποτε ακομα καλυτερα. Και επειδη τραβουσε η ορεξη μου μουχαμπετι με τη φωτια και μπυριτσες μεχρι να γινει, αποφασισα να βαλω μια καρβουνια μετα απο καιρο :eat:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#865549 1,7 κιλά φαγκρί;; Και στα κάρβουνα κιόλας;;

Εγκρίνω! :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#877576 Έχω μια τεράστια κονσέρβα τόνου από το Μάκρο. Αν την ανοίξω πώς να την φυλάξω για να κρατήσει όσο πιο μακροπρόθεσμα γίνεται;
Το vacuum sealer που έχω είναι γτπ οπότε δεν είναι option