Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pro
junior gt έγραψε:
Αυτό που λες το γνωρίζεις ή το εικαζεις? Γιατί εγώ έχω την πληροφόρηση ότι την απόφαση την πήρε ο Τσιπρας τοβιδιο βράδυ πάρα τις αντίθετες απόψεις από τους περισσότερους. Σαφώς και είχε να δώσει. 37 δις αποθεματικό. Άμα γούσταρε το έκανε Τσοβολα δως τα όλα.

Αυτα που εγραψα, μου τα μετεφεραν Παρασκευη πριν τις ευρωεκλογες και μαλιστα ξαφνιαστηκα γιατι δεν το περιμενα. Εκ του αποτελεσματος, μαλλον ηταν εγκυρα. Προφανως δεν μου τα ειπε ο Τσιπρας, αλλα καποιος που φυσει και θεσει εχει καλη πληροφορηση.

Αν επιχειρουσε να το κανει Τσοβολα δωστα ολα, πως φανταζεσαι οτι θα ηταν το πολιτικο του μελλον; Πως θα διαμορφωνοταν οι συμμαχιες σε ευρωπη και αμερικη; Ακομη κι αν εβγαινε, πως θα κυλουσε η τετραετια; Προφανως θα τα επαιρνε ο κοσμακης, αλλα προσωρινα - μεχρι το επομενο μνημονιο που θα ερχοταν με βεβαιοτητα. Το κυριοτερο, μια τετοια κινηση προυποθετει καποιον που δεν τον ενδιαφερει το πολιτικο του μελλον. Θεωρεις οτι ειναι τετοιος ο Τσιπρας; Τα ειχε ζυγισει ολα και ειχε παρει τις αποφασεις του.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
skous έγραψε:Αλλά οι big4, με όσα σκατα κλπ έχουν κάνει και με όσα φυντάνια και έαν έχουν μέσα, αλλα ακόμα και άλλοι (όχι όλοι προφανώς) που δεν είναι στην λεζάντα των καναλιών σήμερα στο «επικράτεια» δεν έχουν καμια σχέση ώς σύνολο και ιδεολογία με τους καθυστερημένους των IoUs-blockchains/των επιστολών του Χριστού/των ακροδεξιών φασιστικών στοιχείων και των ακροαριστερών υστερικών-φασιστικών στοιχείων.

The Big four being ND, SYRIZA, KINAL and KKE?
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 07 Ιούλ 2019, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
Zorz έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Εικόνα

:s_empathy :s_empathy :s_empathy

Εικόνα

g8777 έγραψε:Κιλο θα ξαναγυρίσεις πίσω;;

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Εικόνα
:s_roses

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#593342 Πώς θα μπορούσε να κάνει Τσοβόλα δώστα όλα χωρίς να φτάσει τη χώρα για μια ακόμα φορά κοντά στη διαλυση; Έπραξε λογικά, χάνει με όμορφο τρόπο, ελπίζω να αντιπολιτευτει μακριά από τον τρόπο του 12-15, και να ξανακυβερνησει σοφότερος.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
red_monster έγραψε:
NickTG έγραψε:
Nikos! έγραψε:Κυβέρνηση 2015-2019: Μια Κριτική Αποτίμηση

https://www.georgakopoulos.org/government-1519-review/

και μετονομάζουν τα ΤΕΙ σε ΑΕΙ. Τόσο μπορούν.

.

Δεν διάβασα το Wall of text αλλα οταν δεν έχει πετύχει ούτε αυτό το απλό δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει ο κόπος.

Μέχρι πέρσι στα μηχανογραφικά είχε ΑΕΙ και ΤΕΙ, όχι ;

Αν και δεν θα έλεγα πως με νοιάζει τι έγραφαν, όχι.
ΤΕΙ και πανεπιστήμια είχε.
Κατά τα άλλα η νομοθεσία για το πως γίνεται ο διαχωρισμός είναι εκεί για όποιον ψάξει για 5 δευτερόλεπτα.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
diplomat έγραψε:Ελπίζεις να ξανακυβερνήσει (έστω και σοφότερος);

Σοβαρά φετίχ. :lol:

Κοίταξε, ρεαλιστικά είτε η ΝΔ θα κυβερνάει, είτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που λέω, είναι ότι ελπίζω όταν κληθεί να κυβερνήσει ξανά να είναι σοφότερος, αφήνοντας διχασμους, εμφυλιοπολεμικες ρητορείες και αλλά τέτοια ομορφα μόνο στους χούλιγκαν των πληκτρολογίων.

Ήδη αφήνει μια χώρα σημαντικά καλύτερη σε σχέση με όταν την παρέλαβε.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#593346 Συμφωνώ στα σωστά που γράφεις, μα μου έκανε εντύπωση η ελπίδα.

Απεδείχθη ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα πρώτη.
Άβαταρ μέλους
By theo13
elteo έγραψε:Οριστικά εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή. :yahoo:
Ότι καλύτερο από τις σημερινές εκλογές

.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#593348 εγώ θα πω πως 44 % είναι πολύ μεγάλη η αποχή.

ευτυχώς υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση γιατί μια νέα αγοροπωλησία εδρών όπως στην προηγούμενη βουλή η Συριζανέλ μόνο κακό θα έκανε.

31% για τον Τσίπρα είναι πολύ μεγάλο ποσοστό. απέδειξε ότι έχει πολύ μεγάλη βάση, πασοκοποιήθηκε δλδ.

μπράβο στον Μητσοτάκη που μετά από τόση λάσπη και καζούρα τα κατάφερε. ελπίζω ο Μητσοτάκης να καταφέρει να περάσει προοδευτικές αποφάσεις και να μη μείνει σε πολιτικά βαρίδια και στερεότυπα και "να φάμε λεφτά" του παρεθόντος. μου αρέσει που είναι ανοιχτόμυαλος κ δε μένει στενά κομματικός, πχ αν βάλει χρυσοχοϊδη στην κυβέρνηση.

επίσης ελπίζω στις επόμενες εκλογές να μπορούμε να ψηφίσουμε κ εμείς στα προξενεία στο εξωτερικό κ όχι να αναγκαστούμε να πάρουμε τα αεροπλάνα για 2 μέρες όπως έκανε ένας συνάδελφός μου
Άβαταρ μέλους
By diplomat
PeterPan έγραψε:μπράβο στον Μητσοτάκη που μετά από τόση λάσπη και καζούρα τα κατάφερε. ελπίζω ο Μητσοτάκης να καταφέρει να περάσει προοδευτικές αποφάσεις και να μη μείνει σε πολιτικά βαρίδια και στερεότυπα και "να φάμε λεφτά" του παρεθόντος. μου αρέσει που είναι ανοιχτόμυαλος κ δε μένει στενά κομματικός, πχ αν βάλει χρυσοχοϊδη στην κυβέρνηση.

επίσης ελπίζω στις επόμενες εκλογές να μπορούμε να ψηφίσουμε κ εμείς στα προξενεία στο εξωτερικό κ όχι να αναγκαστούμε να πάρουμε τα αεροπλάνα για 2 μέρες όπως έκανε ένας συνάδελφός μου

Να πορευτεί σε μοτίβο προοδευτικών αποφάσεων και ανοιχτόμυαλης πολιτικής είναι μάλλον δύσκολο για τον coolio, αν όχι αντιδιαμετρικά αντίθετο με το προεκλογικό του αφήγημα.
Επίσης το παράδειγμα δε θα το κατέτασσα σε ανοιχτόμυαλη κίνηση αλλά σε άνευ ουσίας ανακύκλωση χρεοκοπημένου πολιτικού κεφαλαίου.

Συμφωνώ απόλυτα με την ανάγκη θέσπισης διευκολύνσεων για τους συμπολίτες που βρίσκονται στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
junior gt έγραψε:https://ibb.co/HTq9ngm
:lol:

Eν τω μεταξύ ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό είχε γίνει στις προηγούμενες εκλογές. Παντού άκουγες ότι κανένας δεν ψήφισε σύριζα και αναρωτιόσουν ποιοι στο φούτσο τον έβγαλαν κυβέρνηση...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#593358 Μιλώντας σε ποσοστά πάντοτε (διότι σε απόλυτα νούμερα πρέπει να περιμένουμε ακόμη), η δφα δεν έχει χάσει καθόλου από τις δυνάμεις της εάν προστεθούν στα ποσοστά της εκείνα του yani και της πλεύσης ανελευθερίας. Αυτό το aggregate βέβαια είναι εντελώς υποκειμενικό καθότι πλέον έχουν χωρίσει τους δρόμους τους και οι respective ανθρωπογεωγραφίες τους έχουν αλλάξει σημαντικά, όμως σαν ευρύτερη αντινουδού δεξαμενή συγκεντρώνουν εφάμιλλο αυτής (της νουδού) αποτέλεσμα.