junior gt έγραψε:
Αυτό που λες το γνωρίζεις ή το εικαζεις? Γιατί εγώ έχω την πληροφόρηση ότι την απόφαση την πήρε ο Τσιπρας τοβιδιο βράδυ πάρα τις αντίθετες απόψεις από τους περισσότερους. Σαφώς και είχε να δώσει. 37 δις αποθεματικό. Άμα γούσταρε το έκανε Τσοβολα δως τα όλα.
Αυτα που εγραψα, μου τα μετεφεραν Παρασκευη πριν τις ευρωεκλογες και μαλιστα ξαφνιαστηκα γιατι δεν το περιμενα. Εκ του αποτελεσματος, μαλλον ηταν εγκυρα. Προφανως δεν μου τα ειπε ο Τσιπρας, αλλα καποιος που φυσει και θεσει εχει καλη πληροφορηση.
Αν επιχειρουσε να το κανει Τσοβολα δωστα ολα, πως φανταζεσαι οτι θα ηταν το πολιτικο του μελλον; Πως θα διαμορφωνοταν οι συμμαχιες σε ευρωπη και αμερικη; Ακομη κι αν εβγαινε, πως θα κυλουσε η τετραετια; Προφανως θα τα επαιρνε ο κοσμακης, αλλα προσωρινα - μεχρι το επομενο μνημονιο που θα ερχοταν με βεβαιοτητα. Το κυριοτερο, μια τετοια κινηση προυποθετει καποιον που δεν τον ενδιαφερει το πολιτικο του μελλον. Θεωρεις οτι ειναι τετοιος ο Τσιπρας; Τα ειχε ζυγισει ολα και ειχε παρει τις αποφασεις του.