Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
fokion έγραψε:Ερωτηση.
Τι λυση υπαρχει ( αν υπαρχει) για παλιο ψηγειο που εχει χαλασει το λαστιχο και δεν υπαρχει ανταλλακτικό ?
Υπαρχει κατι σε πως να το πω... universal που το κολλάς με καποιο τροπο και κοβεις 45 μοιρες στις γωνιες?

Γιατι με το αλλαζω συσκευη δεν προκοψαμε με..... 1 γαμο ( παει η πρωτη κορη :lol: ) μια βαφτιση ( να ο πρωτος εγκονός) και μια... εποικημένη γενα ( ερχεται και η εγκονή :) )

Με το καλό :thumbsup:
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει universal λάστιχο
εντιτ https://www.antalaktika-hlektrikon.gr/i ... %83-detail
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#845968 Σχετικά με αυτό το θέμα.

Το λάστιχο έχει ένα λιπαντικό πάνω. Μετά τις σκόνες της μετακόμισης καθαρίστηκε και θέλω να το λιπάνω ξανά. Τί χρησιμοποιούμε;
Άβαταρ μέλους
By otso
fokion έγραψε:Ερωτηση.
Τι λυση υπαρχει ( αν υπαρχει) για παλιο ψηγειο που εχει χαλασει το λαστιχο και δεν υπαρχει ανταλλακτικό ?
Υπαρχει κατι σε πως να το πω... universal που το κολλάς με καποιο τροπο και κοβεις 45 μοιρες στις γωνιες?

Γιατι με το αλλαζω συσκευη δεν προκοψαμε με..... 1 γαμο ( παει η πρωτη κορη :lol: ) μια βαφτιση ( να ο πρωτος εγκονός) και μια... εποικημένη γενα ( ερχεται και η εγκονή :) )

fokion θυμαμαι παλιοτερα σε παλιο ιζολα που δεν βρισκαμε , ξαδερφος απο αθηνα μου ειχε πει οτι φτιαχνουν στα μετρα σου .
του ειχα δωσει τα μετρα και μου το εφερε, μου ειχε κανει εντυπωση που ηταν καφε αντι το κλασσικο ασπρο , δυστυχως δεν ζει πια για να τον ρωτησω που το εφτιαξε . Δεν χανεις κατι να ρωτησεις σε κανεναν που επισκευαζει αν μπορεις να σου φτιαξουν η αν ξερουν κανεναν που φτιαχνει , θα με ενδιεφερε και μενα .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
PeterPan έγραψε:Σχετικά με αυτό το θέμα.

Το λάστιχο έχει ένα λιπαντικό πάνω. Μετά τις σκόνες της μετακόμισης καθαρίστηκε και θέλω να το λιπάνω ξανά. Τί χρησιμοποιούμε;

βαζελίνη
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
mousatos έγραψε:
PeterPan έγραψε:Σχετικά με αυτό το θέμα.

βαζελίνη
:-)
Άβαταρ μέλους
By GTS
#847980 Samsung ψυγείο ντουλάπα (δυο πόρτες πλατύ) ασημένιο το ηλεκτρικό μοτέρ κάνει πολύ θόρυβο. Σε τι μπορεί να οφείλεται; Μπορεί να γίνει επισκευή ή θα θέλει αλλαγή το μοτέρ;

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#847988 Τι να σου πει κάποιος τώρα; Όταν τον θόρυβο ακούσαμε, ούτε το μοντέλο ξέρουμε, άρα δεν υπάρχει απάντηση.
Αναγκαστικά θα πρέπει να καλέσεις τεχνικό πάντως, να καταφέρεις να το φτιάξεις μόνος σου, είναι δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#847994 To μόνο που μπορείς μόνος σου να κάνεις είναι να δεις αν ο θόρυβος οφείλεται σε συντονισμό της σχαρίτσας πίσω, κάτω δεξιά ή αριστερά, εκεί που προστατεύει το μοτέρ, ώστε αν είναι αυτό είναι εύκολο. Συμβαίνει όταν δουλεύει το μοτέρ. Αν είναι κάτι άλλο, δυστυχώς θέλει τεχνικό μάλλον.
Άβαταρ μέλους
By GTS
PeterPan έγραψε:To μόνο που μπορείς μόνος σου να κάνεις είναι να δεις αν ο θόρυβος οφείλεται σε συντονισμό της σχαρίτσας πίσω, κάτω δεξιά ή αριστερά, εκεί που προστατεύει το μοτέρ, ώστε αν είναι αυτό είναι εύκολο. Συμβαίνει όταν δουλεύει το μοτέρ. Αν είναι κάτι άλλο, δυστυχώς θέλει τεχνικό μάλλον.

Οντως καλη ιδεα αν μπορω να το τραβηξω εξω να δω οπτικα μηπως φαινεται κατι να κουνιεται.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#848025 Αν η αιτία είναι λόγω συντονισμού, με το να το μετακινήσεις πιθανότατα θα παρεμβεις στην πηγή που συντονίζει και δεν θα παρατηρήσεις τίποτα.

Η σωστότερη λύση είναι η αγορά της παρακάτω
https://www.kalemisbros.gr/electronics- ... 3MiOiIifV0

καταγραφή του φαινομένου και αποστολή σε εξειδικευμένο service ( κοινοποίησε και στην Σαμσουνγκ Χελας καλού κακού).
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#848731 Γμθκ σήμερα

Πλυντήριο LG

Μύριζε και έβρισκα νερά στο πάτωμα.

Αρχικά, καθάρισα το φίλτρο (που δεν είχε τπτ σπουδαίο γιατί το καθαρίζω συχνά)

Έλεγξα όλους τους εξωτερικούς σωλήνες για τυχόν διαρροές. Καθάρισα και τον σωλήνα αποχέτευσης.

Μετά έπιασα κατσαβίδι.

Είχε μαζέψει νερά στον πάτο, βρήκα και ένα σακουλάκι (?) με άγνωστο περιεχόμενο. Έπεσε καθάρισμα και λάδωμα των αμορτισέρ.

Μετά, αφού έβγαλα τη θήκη απορρυπαντικού και μαλακτικού, την καθάρισα. Είχε βουλώσει από γλίτσα.

Άντε να δούμε .ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
saxon_747 έγραψε:Μετά, αφού έβγαλα τη θήκη απορρυπαντικού και μαλακτικού, την καθάρισα. Είχε βουλώσει από γλίτσα

Μάλλον ασυμβατότητα ιξώδους Κορεάτικων και Ευρωπαϊκών? απορρυπαντικών . και μάλλον κακός σχεδιασμός διατομής και ροής εξ'αρχής.