Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nEK
2014 έγραψε:
otso έγραψε:Ηλια η εταιρεια που ησουν μετοχος και την εκανε για βουλγαρια πως παει; βλεπετε ορατη διαφορα;
η δικη σου απο την φυση της οπως δυστυχως και η δικη μου δουλεια δεν μεταφερονται
αν και στο αλλο φορουμ ειχαμε ενα μελος απο την Ηλεια που ειχαν νοικιασει χιλιαδες στρεμματα στην ρουμανια.

Δεν ήμουν μέτοχος, φίλος ήταν που του έδωσα τη μελέτη της δικής μου επένδυσης εδώ κ την έκανε ίδια εκεί. Πριν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι κ πάρω την επιδότηση της πρώτης (κ - εννοείται - τελευταίας) μου, αυτός έπαιρνε την έγκριση της μελέτης για την τρίτη φάση της επένδυσης.
Τροφοδοτεί Αθήνα, Σαλλονίκη, Κων/πολη, ... , Μόναχο.
"Ορατή διαφορά", όταν λες; Πήρα τον ΦΠΑ του 2007-08 στα τέλη του 2011, παίρνει κάθε μήνα τον ΦΠΑ του προηγούμενου, υπάρχει σύγκριση;

Όλα μεταφέρονται, αν θέλεις: Μεταφέρεις την έδρα, χρηματοδοτείσαι κ φορολογείσαι εκεί.

Αν εργαζεσαι ομως εδω, φορολογησε εδω.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#146749 Μπορεί η ομάδα αλήθειας να βιάζει ανήλικα βατράχια ή να καίει μύγες με μεγεθυντικό φακό, όμως το παραπάνω ισχύει.
Προεκλογικά (όταν ήταν ζεστό το χεράκι πριν ρίξει την ψήφο), το εν λόγω ΤΣΟΛΙ έλεγε παραμύθια της Χαλιμάς ανεξέλεγκτα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#146790 Το ότι η συγκεκριμένη έλεγε ανοησίες δεν είναι το περίεργο. Αυτό της κόβει, αυτό λέει.

Το πραγματικά εκπληκτικό είναι ότι 12.722 συμπολίτες μας την ψήφισαν.

Ας μιλήσουμε τώρα για τους νεκρούς της ΕΡΤ.

ΥΓ. Είμαι περίεργος να δω φέτος, με τα ακόμα σκληρότερα μέτρα σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι (και με τον αυξημένο ΦΠΑ στα τρόφιμα), πόσα παιδάκια θα "λιποθυμήσουν από την πείνα" στα σχολεία.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Χρήστος Λάππας έγραψε:Το ότι η συγκεκριμένη έλεγε ανοησίες δεν είναι το περίεργο. Αυτό της κόβει, αυτό λέει.

Το πραγματικά εκπληκτικό είναι ότι 12.722 συμπολίτες μας την ψήφισαν.

Ας μιλήσουμε τώρα για τους νεκρούς της ΕΡΤ.

ΥΓ. Είμαι περίεργος να δω φέτος, με τα ακόμα σκληρότερα μέτρα σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι (και με τον αυξημένο ΦΠΑ στα τρόφιμα), πόσα παιδάκια θα "λιποθυμήσουν από την πείνα" στα σχολεία.

Πριν τις εκλογές ή μετα το είπε;(δεν παρακολουθω στενά και εχω μπερδευτεί)
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#146804 Το είπε 15 Ιανουαρίου:

Οι εκλογές έγιναν 25 Ιανουαρίου.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
EDDIE_147 έγραψε:Μπορεί η ομάδα αλήθειας να βιάζει ανήλικα βατράχια ή να καίει μύγες με μεγεθυντικό φακό, όμως το παραπάνω ισχύει.
Προεκλογικά (όταν ήταν ζεστό το χεράκι πριν ρίξει την ψήφο), το εν λόγω ΤΣΟΛΙ έλεγε παραμύθια της Χαλιμάς ανεξέλεγκτα.

Φαντάσου λέει να βγεί κανας Κασιδιάρης και να πεί οτι η γή είναι στρογγυλή ή κάτι παρόμοιο.

Χαμός θα γίνει να αποδείξουν οτι είναι επίπεδη. :s_crazy :s_crazy :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By vice246
#146815 Σχετικο-ασχετο…
μιλουσα προηγουμενως με τον αδελφό μου που λογω εποχής ειναι επαγγελματικα κυριολεκτικως στην τσίτα ....αλλα παρ ολαυτα ημερολογιακα το καλοκαιρι οδευει προς το τέλος…

-Ελα μωρε… τον εφαγες τον γαιδαρο….
-δεν ειμαι στην ουρά… στην πουτσ@ ειμαι….
Άβαταρ μέλους
By manosky
Zorz έγραψε:ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
"Ανακάλυψε τα δεδομένα"
:inlove:

Ενοχλητικός όποιος υπενθυμίζει αυτά που έγιναν πριν μόλις 6 μήνες, τα οποία όμως σκοτώνεται ο Αλέξης να ξεχαστούν;

Μήπως να μην τσαντίζουμε τους βλαμμένους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ με χορούς και νταούλια (ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ των κυβερνώντων) και σήμερα έχουν μείνει άναυδοι μπροστά σε αυτό που έγινε και αυτό που έρχεται;

Ε zorz; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#146826 Εμενα παντως το 4χιλιαρο θα πεφτει καθε μηνα για τις συμβουλευτικες υπηρεσιες μου.Ετσι, αριστεροτατα και δημοκρατικοτατα. Οποτε χεστηκα να μαθω.Βγες με δαδες στο δρομο τωρα. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#146831 Ευχαριστουμε για τη δηλωση. Ξεδιαλυθηκαν καποιες παρανοησεις. Πηγαινε φουμπου τωρα, ποσταρε η ομαδα αληθειας συνταρακτικα ντοκουμεντα. Γρηγορα, μην σου κλεψουν το μεροκαματο αλλοι.