Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
belgarion έγραψε:
g8777 έγραψε:Περασα μια βολτα σημερα απο καταστημα με ποδηλατα για την κλειδαρια της :inlove: .

Μου ειπε οτι οι καλυτερες ειναι του παρακατω τυπου:

Εικόνα

γιατι ειναι ιδιας αντοχης με πεταλο με το πλεονεκτημα της ευκολης μεταφορας τους. Ειδικοτερα μου προτεινε 2 μοντελα της ABUS , ενα με κλειδι και ενα με συνδυασμο. :hmmm:

Εχουμε καποια αποψη; Απο τιμες εχει ισαξιες με ιντερνετικα μαγαζια.

Είναι που δεν θα ξανά ασχολιοσουν κατά τα άλλα...

< >

Θυμησε μου όταν σε δω να σου πω τι καλός άνθρωπος είσαι. :x :x

Koubeast ένα 40ρι μου δίνει αυτή της abus.
Φυσικά στο τέλος θα με πιάσουν τα διαολια και θα καταλήξουμε έτσι :

Εικόνα
Μία από κάθε μάρκα.

Jason αυτό ακριβώς σκέφτομαι και γω. Την πρακτικοτητα στη μεταφορά.
Μιας και θα πάρω με συνδυασμό, ποιος κωδικός σας φαίνεται πιο δύσκολος;
1111 ή 0000; :oops:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#290615 1234 :rtfm:

Κανείς δεν πρόκειται να το σκεφτεί! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#290632 Συνηλθε εκτακτως ,μεσω skype, η διαχειριστικη ομαδα του petrolheads.gr και ομοφωνα αποφασισθηκε οτι αν παρεις κλειδαρια με συνδυασμο , θα φας τοσες μερες ban , οσες ο συνδυασμος.... :protest:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#290673 :lol: :lol: :lol: :lol:

Πηρα με κλειδι τελικα. Και να το χασουμε/σπασει διπλα ειναι ο Κοβαθε :omg: , ενα φου την εχει. :omg: :omg:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#290690 Μια παλια παροιμια στο Αφγανισταν λεει " και ο αγιος φοβερα θελει.." :innocent:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#290695 Οχι μωρε, ειχε 20 ευρω διαφορα με την αντιστοιχη που κλειδωνε με συνδυασμο. Ποιος βαζει συνεχεια 1917 τωρα... Ασε που με το εικοσαρικο τσιμπησα χερουλια για το δικο μου και εμειναν και ρεστα για φρετο καπουσινο βαρυ γλυκο με αφρο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
markvag έγραψε:@ sknipper: Πες στη μέση σου να κάνει λίγο υπομονή λέω εγώ... :s_dunno
Αμ, κι εγώ έτσι της λέω της μέσης, υπομονή.... :lol: κι όσο αντέξει!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#292978 Κρανος παιδικο, καλο και φθηνο απο που παιρνουμε; Μαρκα;
Βλεπω Uvex, Bell γυρω στα 40€, τα οποια θεωρω πολλα, αλλα αν αυτη η τιμη ειναι λογικη για καλο κρανος τι να κανω θα τα δωσω.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#293101 'Εχουνε και μεγέθη, μερικά κεφάλια είναι πιο μεγάλα από άλλα. Η δική μου από μωρό είχε κεφάλι μεγάλο που αποτελούσε σημείο απόρριψης ρούχων. Κράνος δεν της πήραμε το παιδικό αλλά το εφηβικό, το παιδικό ήταν τσίμα τσίμα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Νίκος Παππάς έγραψε:Κρανος παιδικο, καλο και φθηνο απο που παιρνουμε; Μαρκα;
Βλεπω Uvex, Bell γυρω στα 40€, τα οποια θεωρω πολλα, αλλα αν αυτη η τιμη ειναι λογικη για καλο κρανος τι να κανω θα τα δωσω.

Εννοείτε θα πας και το παιδί να το δοκιμάσει και προτίμησε κάποιο καλά αεριζόμενο.. :)