Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#75550 ναι ρε γαμώτο....
το Μάρτιο τελειώνει το 65άρι μου και δεν βλέπω φως για καμια προσφορά :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#75779 Εμένα πάλι για να ακυρώσω φορητότητα μου έδινε η wind 600' προς όλους, 1000' προς wind και 2gb data με 22€...
Δεν το πήρα γιατί με καλύπτει 1 κάρτα των 10, αλλιώς μια χαρά θα ήταν
Άβαταρ μέλους
By gianik
#75889 τέτοιες προσφορές δεν παίζουν προς τα έξω. Είναι ατομικές προσφορές που σου κάνουν , βλέποντας την καρτέλα σου και πόσο καλός πελάτης ήσουν ..
Άβαταρ μέλους
By gianik
#75904 ρε συ Νίκ για να φανταστείς ,εγώ που δινω 57 €/μήνα για 2 γραμμές στο W , οι μ@λ@κες μετά τις 2/3 που λήγει το παρόν συμβόλαιο (άρα και οι εκτπωσεις που είχα λαμβάνειν) , η τιμή πάει------------------------------------------>97 € :dizzy: .
πριν 2' λεπτά μίλαγα με το 1260 της wind και της λέω μου για τρελούς ψάχνετε? από 57 να δίνω 97? για ποιο λόγο κάποιος να μείνει σε συμβόλαιο ?? Η απάντηση της : δυστηχώς κύριε η τιμολογιακή πολιτική έχει αλλάξει και πλέον δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές...(57 € για 2 συμβόλαια W)..Δεν τους είδα να πολυσκοτίζονται που έκανα αίτηση μετατροπής σε καρτοκινητό (θα γίνει στις 2 Μαρτίου) , δεν ξέρω τι τιμή βέβαια θα μου πρόσφεραν αν έκανα φορητότητα σε άλλη εταιρία..

υ.γ
με free to go ακόμα και αν χρειαστεί να βάλω και 2η 10άρα κάρτα το μήνα , νομίζω θα είμαι υπερκαλυμμένος..
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#75920 απο πακέτα χρόνου ομιλίας προς όλους πως πάμε στις κάρτες; :hmmm:

είμαι διατεθειμένος να δίνω μέχρι 20-25€ σε κάρτα αρκεί να μπορώ να μιλάω με τις ώρες :s_smile
Άβαταρ μέλους
By bill33
vasilis έγραψε:απο πακέτα χρόνου ομιλίας προς όλους πως πάμε στις κάρτες; :hmmm:

είμαι διατεθειμένος να δίνω μέχρι 20-25€ σε κάρτα αρκεί να μπορώ να μιλάω με τις ώρες :s_smile

Εσύ δεν έλεγες ότι δεν υπάρχει καλύτερο απο συμβόλαιο;Σε μπερδεύω με άλλον; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#75927 Ανάλογα πόσες ώρες, σε τι δίκτυο κλπ.

giannik1977 έγραψε:υ.γ
με free to go ακόμα και αν χρειαστεί να βάλω και 2η 10άρα κάρτα το μήνα , νομίζω θα είμαι υπερκαλυμμένος..

Αν σε καλύπτει η κάρτα δεν βλέπω το λόγο να παιδεύεσαι να βρεις καλές τιμές σε συμβόλαιο.
Άλλωστε αν κάποια στιγμή θες να γυρίσεις πάλι είναι πιο πιθανό να σε πάρουν τηλέφωνο όσο έχεις κάρτα.

stavrosg έγραψε:
NickTG έγραψε:Εμένα πάντως μου την έχουν στείλει με mail ως newsletter στα 19.90.

1 ή 2 GB data;

Με 2. Το είχε μάλιστα και με μεγάλα γράμματα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
vasilis έγραψε:απο πακέτα χρόνου ομιλίας προς όλους πως πάμε στις κάρτες; :hmmm:

εγώ που βάζω κάθε μήνα 10€ κάρτα βάζω ένα 300αρι για όλους και πάντα μου φτάνει χαλαρά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
bill33 έγραψε:http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/kane-to-kartokinito-sou-wind-kartosundesi/ αυτό λες;

τις παροχές τις καρτοκινητής basic τις έχεις έτσι κι αλλιώς με 10αρικο σκέτη κάρτα ffs :dizzy:
(με εξαίρεση το internet που αντί και 1.3 GB έχεις 1 κλάιν, αλλά sms προς όλους μπορείς να έχεις 80 αντί για 30)

ποιον πάνε να κοροϊδέψουν ; :vava:
Άβαταρ μέλους
By g8777

Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω , αλλα με τοσα λεφτα δεν μπορεις να μιλησεις με τις ωρες. Τι να κανουμε, αυτα τα πραγματα ειναι φτιαγμενα για αυτους που μιλανε με τις μερες. Λυπαμαι.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΙΔΙΑ.