- 04 Αύγ 2015, 16:46
σε μελλοντική αναφορά μόνο αν πρόκειται να κάνεις καμιά ανάλωση, όταν και αν δε καλύπτεις τα τεκμήρια σου
τώρα για να σε φορολογήσουν αναδρομικά για αυτό το βλέπω χλωμό έως αδύνατο
το πρόβλημα για μένα είναι για πράγματα που υπάρχει ηλεκτρονική πληροφόρηση ακόμα και αν σου επιτρέπει να μη τα βάλεις στη δηλωσή σου (προς το παρόν)
λχ (νομίζω το έχω αναφέρει ξανά

) τα δάνεια που φαίνεται αν είναι στεγαστικά ή καταναλωτικά και στα στεγαστικά σου ζητάει το αρχικό ποσό του δανείου (για αυτό από ότι φαίνεται δεν έχουν πληροφόρηση)
αυτό μπορεί να σε πάει χρόνια πίσω και αν δε το δικαιολογείς να έχεις θέμα, και κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα βγαίνει προεκτυπωμένο, τώρα μόνο επειδή παίζει λάθος σε αφήνουν να το συμπληρώσεις εσύ
σε δάνειο μιας άνεργης πάντως φέτος με άφησε να τραβήξω ένα 10χιλιαρο ανάλωση από παλιότερες χρονιές που είχε κάποια έσοδα, αλλά δε ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα με αφήνει (δε κάθισα να το μετρήσω είναι η αλήθεια)
ίσως από του χρόνου πληρώσει τα κερατά της μιας και το δάνειο εξυπηρετείται μεν, αλλά από τους γονείς της στην ουσία
και πλέον που πάει στην εφορία το θεωρώ ρίσκο να μη το βάλεις, αφού το ξέρουν ότι πλήρωσες τις δόσεις..
βέβαια όπως μου έλεγε ο father και να σε φωνάξει η εφορία και να πεις ότι το πλήρωσε ο γονιός σου μπορείς να πεις ότι ήταν ο εγγυητής (πιθανό να συμβαίνει άλλωστε), οπότε να μη σου τη πουν που δεν έκανες δωρεά
ο εγγυητής δε πρέπει να πληρώσει για να μην τον κυνηγάει η τράπεζα;
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς