Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#164839 Εγώ προτείνω να καταργηθεί ο θεσμός των ΛΥΒ... αν είναι να δημιουργούν μαχίμια έτοιμα να πυροβολήσουν όποιους τους προσβάλλουν/"απειλήσουν", γμστ...

Που να ήσουν και σε τίποτα ΛΟΚ/ΟΥΚ πιπίνε... θα είχαμε μπατσοκτονία (εκ του γενοκτονία)...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#164895 Καλά κάναν χοντρή μ@λ@κια γι αυτό και δεν είπαν τίποτα. Έχω την εντύπωση όμως ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρώτα ενημερωνεις τον ΕΑΣ και δεν μοιραζεις απλά κοντακιες.

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
trident1971 έγραψε:
bill33 έγραψε:Σειρουλα!!

Ναι, το εχουμε ξαναπει. Αυτες ηταν εποχες, τοτε η Ελλαδα κοιμοταν ησυχη!!! :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

Μπούρδες :s_tongue .
Αφού πρώτα φύλαξα τα παιδικά σας χρόνια....( 86Δ/ 183 σειρά) :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Νίκος Παππάς έγραψε:
trident1971 έγραψε:
bill33 έγραψε:Σειρουλα!!

Ναι, το εχουμε ξαναπει. Αυτες ηταν εποχες, τοτε η Ελλαδα κοιμοταν ησυχη!!! :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

Μπούρδες :s_tongue .
Αφού πρώτα φύλαξα τα παιδικά σας χρόνια....( 86Δ/ 183 σειρά) :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Πωωωω, τοτε πηγα Α' Λυκειου και αγορασα και γκομπιουτερ :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
panos2171 έγραψε:Καλά κάναν χοντρή μ@λ@κια γι αυτό και δεν είπαν τίποτα. Έχω την εντύπωση όμως ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρώτα ενημερωνεις τον ΕΑΣ και δεν μοιραζεις απλά κοντακιες.

< K910 μου

ναι αμε μεχρι να καταλαβει ο ΕΑΣ τι γινεται η κατασταση σιγουρα θα εχει ξεφυγει..
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Νίκος Παππάς έγραψε:Μπούρδες :s_tongue .

84Β / 169 σειρά... :shifty: :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Spartan έγραψε:Τέτοια ταγάρια έχει άφθονα ο Ε.Σ. γι΄αυτό έχει και τα χάλια που έχει. Αν υπήρχε όμως ιεραρχία και πέφτανε τίποτα καμπάνες από τους αξιωματικούς σε όποιον χρησιμοποιεί τέτοια ορολογία (όπως θα έπεφτε σε έναν στρτη αν αποκαλούσε κάποιον "κράνος" ή "καραβανά" και το αντιλαμβανόταν καποιο στέλεχος), θα μαθαίνανε τα "ταγάρια" να μιλάνε και να φέρονται σαν στρατιωτικοί και όχι σαν Αφγανοί γιδοβοσκοί. Αυτό ισχύει ΚΑΙ για τις δύο λέξεις.

Τώρα να πω ότι έχεις άδικο; Αφού δεν έχεις... :oops:

pipinos1976 έγραψε:Κάτι που μου άρεσε στην μονάδα, τον τελευταίο μήνα που είχαμε επιφυλακή (εκλογές 2004), ήταν που στήναμε ενέδρες στους αστυνομικούς που έμπαιναν στον στρατόπεδο για να βάλουν καύσιμα. Στήναμε εικονικούς ελέγχους οχημάτων και, όταν έμπαινε το αυτοκίνητο και έκοβε, πριν φτάσει στην αντλία καυσίμων, τους σταματάγαμε και τους κάναμε έλεγχο, όσοι είχαμε περίπολο τότε και θέλαμε να κάνουμε και πλάκα. Ειδικά όταν ήταν Xsara συμβατικό είχε πολύ γέλιο γιατί αρκετές φορές τους είχα βγάλει έξω για έλεγχο ταυτοτήτων και, μάλιστα, μία φορά ο ένας είχε φέρει και έναν φίλο μαζί, οπότε, από την στιγμή που δεν είχε αστυνομική ταυτότητα τον πήγα στην πύλη και τον έβγαλα έξω.

Αυτό είναι αγαπημένο χόμπι σε όλα τα στρατόπεδα. Θυμάμαι περιστατικό όπου τρελός Υπαξ τους είχε ξαπλώσει κάτω στο χώμα μέχρι να ταυτοποιήσει ότι ήταν όντως αστυνομικοί... :lol:

Κατά τα άλλα σωστά έπραξες στο περιστατικό με το περιπολικό. Έπρεπε να το αναφέρεις και στον ΑΥΔΜ/ΕΑΣ για να γίνει και η σχετική υπηρεσιακή αναφορά στην ΕΛ.ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
cabala10 έγραψε:
panos2171 έγραψε:Καλά κάναν χοντρή μ@λ@κια γι αυτό και δεν είπαν τίποτα. Έχω την εντύπωση όμως ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρώτα ενημερωνεις τον ΕΑΣ και δεν μοιραζεις απλά κοντακιες.

< K910 μου

ναι αμε μεχρι να καταλαβει ο ΕΑΣ τι γινεται η κατασταση σιγουρα θα εχει ξεφυγει..

Θα χει ξεφύγει η κατάσταση μέχρι να ενημερώθεί ο ΕΑΣ ότι στην πύλη υπάρχει περιπολικό με μεγάλη σκάλα φώτων; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#165174 Το βασικό πρόβλημα ήταν πως περιμέναμε εξωτερική έφοδο. Αν είναι να αρχίσουμε τις ενημερώσεις κτλ και έρθει η έφοδος την πατήσαμε. Ειδικά όταν - αφού τους έκανα την αρχική παρατήρηση (μέσα από την περίφραξη του στρατοπέδου) για τα φώτα - πήγαν και το έβαλαν ακριβώς πάνω στην πύλη, έγινε φανερό ότι ψάχνονταν για φασαρία. Τον ΑΥΔΜ, λοιπόν, τον ενημέρωσα μετά, όταν σταμάτησε το πανηγύρι. Άλλωστε, η έφοδος μας πρόλαβε στο τέλος του περιστατικού.

Επίσης, και κλείνω γιατί είμαι off topic, όταν είπα ότι μετά την μονάδα θα πυροβολούσα άνετα, είναι δεδομένο, αν σκεφτούμε τι πέρασα εκεί (το εννοώ με την θετική έννοια, αφού ήθελα να είμαι 100% μάχιμος και το κυνήγησα). Και, προφανώς, δεν αναφέρομαι σε Ι4 που κοιμήθηκε στο κοφίνι με τα ζεστά ψωμιά, αλλά σε Ι4 που κυνηγούσε με την ξιφολόγχη τον μάγειρα και που το έσκασε πηδώντας την περίφραξη ή για κάποια καλά παιδιά που τα τσακώσαμε να μεταφέρουν κάτι τσουβάλια με το μαγικό χορτάρι και ΑΚ47 για συντροφιά. Μετά αποκτάς μια ανοσία σε τέτοια θέματα, αλλά και μια εμπειρία.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
panos2171 έγραψε:
cabala10 έγραψε:

< K910 μου

Θα χει ξεφύγει η κατάσταση μέχρι να ενημερώθεί ο ΕΑΣ ότι στην πύλη υπάρχει περιπολικό με μεγάλη σκάλα φώτων; :dizzy:

φυσικα ηλιθια ατομα σαν αυτα που ξερουν οτι δεν πρεπει να κανουν κατι και το κανουν ειναι 99% μαλακομαγνητες... θελουν ξυλο και το ζητανε
Άβαταρ μέλους
By famas
#166635 Εν τω μεταξύ στην Υεμένη, πεδίο δόξης λαμπρόν της μοναδικής ανικανότητας των βασιλικών σαουδαραβικών δυνάμεων.
Εικόνα
http://combatfootagearchive.com/Videos/ ... -23-15.mp4

Και αναφέρουν οι αμερικάνοι που εκπαιδευτηκαν μαζί με σαουδάραβες:
Yeah I went to tank school with Saudi and Greek officers. The Greek officer was awesome :metalo: who went out drinking with us and considered us equals (even tho he was a captain and we were all junior lieutenants).

The Saudi was a pompous ass who refused to even participate in PT, and was clearly just there for the ticket punch.