Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:Μπα; Χρησιμοποιουσατε και μαχαίρι εκτός από βελόνα και κλωστη; :shifty:

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#222194 Σβήστηκαν δημοσιεύσεις που έχουν κουράσει. Θα ζητήσω να σταματήσει η κουβέντα εδώ για τον χειρισμό των όπλων. Δεν θέλουμε να ακούσουμε από κανέναν άλλο πώς θα χρησιμοποιήσει το όπλο του και τι θα κάνει η δικαιοσύνη με την περίπτωσή του. Μας διαβάζουν και μικρά παιδιά ή και άνθρωποι που ίσως το πάρουν τοις μετρητοίς. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By famas
#228178 “Είχα ένα μπρεν από τανκ. Έκοψα λοιπόν την οροφή μιας BMW :metalo: και ξεκίνησα από τη Φυλής όπου είχα κρυμμένα αυτοκίνητα για το Χαϊδάρι”. :lol:
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/rwx ... ediaWidget
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#230541 Να σε παίρνουν 7 το πρωί για να πας στη δουλεια σου και και να δεις αυτό:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Εννοείται ότι διέρρηξαν όλο το κτίριο (υπόγεια αποθήκη-χώρο παραγωγής, ισόγεια γραφεία και αποθήκες και γραφεία 1ου ορόφου), απλά έβαλα μερικές φωτό από το προσωπικό μου γραφείο παραπάνω. Πήραν ένα χαλασμένο smartphone και τα κλειδιά από ένα σαράβαλο Ibiza του 2003 (5 υπολογιστές με οθόνες TFT και εκτυπωτές κι ένα laptop δεν τους άρεσαν μάλλον :lol: ). Δεν βρήκαν το χρηματοκιβώτιο και δεν πείραξαν μηχανήματα παραγωγής, περονοφόρα ανυψωτικά, φορτηγά και εμπόρευμα αρκετής αξίας. Οι ζημιές όμως αρκετές. Επτά (7) σπασμένες εσωτερικές πόρτες και μια μέρα εργασίας χαμένη. Φίλος, Αξκός στην Ασφάλεια είπε ότι δεν θα γίνει τίποτα από τη στιγμή που η Σήμανση δεν βρήκε αποτυπώματα... Είπαμε μόνο στα παιδιά της ΔΙΑΣ να περνάνε πιο συχνά από εδώ. :oops:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#230549 Κρίμα...
Καλό κουράγιο Αλέξανδρε!

__
Sent through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
nass έγραψε:Περαστικά REALZEUS
Από το Ibiza πήραν μόνο τα κλειδιά όχι το ίδιο ?

Ευχαριστώ φίλτατε nass.
Ναι, μόνο τα κλειδιά. Το ίδιο το Seat με το ζόρι κουνιέται εξάλλου και επίσης δεν άνοιξαν την συρόμενη αυλόπορτα για να το βγάλουν.

Pitt έγραψε:Κρίμα...
Καλό κουράγιο Αλέξανδρε!

Ευχαριστώ Δημήτρη!
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#230556 Πάλι καλά που δεν πήραν κάτι σημαντικό,κουράγιο

.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#230575 Καλα ξεμπερδεματα.... Λιγο σουρεαλ κλέφτες....
Βεβαια θυμαμαι πως οταν μας ειχαν ανοιξει το εξοχικο το μονο πραγμα που πηραν ηταν μια βρύση.
< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
giannik1977 έγραψε::(

Thank you Chief Warrant officer! :metalo:

belgarion έγραψε:Πάλι καλά που δεν πήραν κάτι σημαντικό,κουράγιο

Να είσαι καλά φίλε για τα κουράγια. Απλά να πω ότι όταν έστειλα τις φωτό στην κοπελιά μου, με πήρε τηλέφωνο αλλόφρων. Γιατί αγχώνεσαι τόσο, την ρωτάω. Αυτό το Ζεν σου δεν θα το συνηθίσω ποτέ μου λέει. Κορίτσι μου, έχω περάσει 1000 φορές χειρότερα από μια διάρρηξη... Όταν έφαγα την σφαίρα (0,45'') στην πλάτη που μου έχει αφήσει σημαδάρα δεν ήξερα αν θα ζήσω, για 5-6 σπασμένες πόρτες θα σκάσω; :iconcool:

mirage έγραψε:Καλα ξεμπερδεματα.... Λιγο σουρεαλ κλέφτες....
Βεβαια θυμαμαι πως οταν μας ειχαν ανοιξει το εξοχικο το μονο πραγμα που πηραν ηταν μια βρύση.

Ευχαριστώ Θανάση. Βρύση ε; Σπάνια χρυσή από Βυζάντιο; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 09 Μαρ 2016, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#230580 Και εμάς όταν είχαν μπει κάποτε στο μαγαζί του πατέρα μου (καφεκοπτειο) πήραν ενα ψαλίδι και ενα πακέτο τσιγάρα

.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
belgarion έγραψε:Και εμάς όταν είχαν μπει κάποτε στο μαγαζί του πατέρα μου (καφεκοπτειο) πήραν ενα ψαλίδι και ενα πακέτο τσιγάρα

.

Οι ζημιές μόνο θα ήταν πολλαπλάσιες... :rant: