Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:.
Πάντως είναι λάθος γενικά η αγορά ενός ρολογιού με γνώμονα να του αλλάξεις λουρί/ιμάντα/μπρασελέ αν δεν σου αρέσει εξ αρχής.
.

Μπουσε, το συγκεκριμενο κυκλοφορεί και με nato και με rubber band. Γιατί να είναι λάθος ή αλλαγή; Απεναντίας, αλλάζεις κατά βούληση λουράκια, ανανεώνοντας το ρολόι. Όπως κάνω και με το tissot: καλοκαίρι Μεταλλικό μπρασελέ, χειμώνα το αυθεντικό δερμάτινο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#689254 Παντως τωρα που τα βλεπω και τα 3, το ασημενιο ειναι το πιο ασχημο. Εμενα γενικα μου αρεσουν τα μαυρα λουρακια, αλλα πιστευω οτι με το ολο στυλ του ρολογιου δεν ταιριαζει και τοσο το ασημενιο μπρασελε.

Και το αλλο το μαυρο γκρι που ειχα προτεινει αρχικα του παει ωραια τελικα.

Οποτε κανεις σπασιμο στον Τζι κι εχεις και μουτρα να εμφανιστεις στην Τουμπα :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Giuseppe Busso έγραψε:Γούστα είναι αυτά, απλά ειδικά σε μεγάλα ρολόγια, όπως αυτό που αγόρασε ο Σάξονας, χαλάει η συμμετρία και το ζύγισμα στον καρπό.
Βέβαια το κόστος για ένα νατο είναι μικρό, οπότε οι δοκιμές δεν κοστίζουν.
Πάντως είναι λάθος γενικά η αγορά ενός ρολογιού με γνώμονα να του αλλάξεις λουρί/ιμάντα/μπρασελέ αν δεν σου αρέσει εξ αρχής.

Πάμε σε κάτι άλλο.
Έβγαλε ένα πανέμορφο ρολόι η Tissot, βασισμένο σε σχέδιο του Geralt Genda που έχει σχεδιάσει το PP Nautilus & AP Royal Oak

Για την ώρα το βγάζει μόνο σε quartz αλλά δεν με χαλάει καθόλου μιας και ένα sport dress ρολόι, δεν το έχεις για daily beater.
Οπότε δεν θα μπλέξεις με τον μπελά της ρύθμισης ώρας.
Υποθέτω ότι το εν λόγω θα είναι και σε εξαιρετικά λογική τιμή.
Θυμίζει πολύ το oyster perpetual
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#689311 Εχμμμ όχι.

Έχει άλλο μοντέλο που φέρνει στο Rolex OP :oops:

Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#689318 Περίμενα ότι τουλάχιστον εσύ g μου, θα ξεχώριζες το perlon... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Giuseppe Busso έγραψε:Εχμμμ όχι.

Σωστά, αυτό μοιάζει περισσότερο...

< >
Άβαταρ μέλους
By alexm
Giuseppe Busso έγραψε:Εχμμμ όχι.

GB μου και ‘γώ τα είδα και το prx μου γυάλισε αρκετά .
Φυσικά έπαιξε ρόλο η σχεδίαση από genta αλλά σε κάθε περίπτωση και αυτό αλλά και το gentleman (τι ηλιθιο όνομα) μου φάνηκαν αντιγραφές άλλων ρολογιών.

Για αυτό κατέληξα (και αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα) το seastar powermatic. Όμορφο ρολόι, αρκετά ποιοτικό με κεραμική στεφάνη και μηχανισμό που άνετα θα μπορούσε να έχει cosc πιστοποίηση.
Βέβαια το μπρασελέ είναι για κλάματα σε σχέση με longines, tag κτλ αλλά δεν γίνεται στα 700€ να τα χει όλα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#689356 Να αναφέρω κάτι σχετικό με το After Sales Service των εταιριών.
Πήγε ο αδερφός μου στο μαγαζί της Omega στη Ζυρίχη το Seamaster του για έλεγχο μετά από 8 χρόνια που το έχει (αν κ έμαθα πως η omega συνιστά στα 5-6 χρόνια τελικά) για να δει αν χρειάζεται service κτλ.
Αν θυμάμαι καλά του έδωσαν ένα άλλο για την εβδομάδα που το είχαν και επίσης κάνανε έλεγχο στεγανότητας κ αν χάνει. Εν τέλει δε χρειαζόταν να κάνει το service (που θα κόστιζε και 500 € περίπου) και ο έλεχγος μηχανισμού, στεγανότητας και καθαρισμός-γυάλισμα ήταν δωρεάν.

< >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
saxon_747 έγραψε:Μικρό ε; Ευχαριστώ!

Έχω συνηθίσει με το δικό μου που είναι 55.5x53.6mm. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#689451 Φοράς τοίχου στο χέρι?
Άβαταρ μέλους
By NickTG
MIXOStsi έγραψε:Φοράς τοίχου στο χέρι?

Ένα ελαφρώς μεγαλύτερο G-shock.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
NickTG έγραψε:Ένα ελαφρώς μεγαλύτερο G-shock.

Αν και το ρολοι ειναι ντουλαπα, εχω την αισθηση οτι και το χερι σου ειναι XL, οποτε ταιριαζει.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#689493 Να πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα καν.
Το βρήκα σε καλή τιμή, μου άρεσε το σχέδιο και το τσίμπησα.
Το μέγεθος πρακτικά το είδα όταν ήρθε.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#689565 Θα συμφωνήσω, το ρολόι δεν περισσεύει, προφανώς το χέρι είναι τεράστιο.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#690014 Παρέλαβα το Edifice :yahoo:
Τελικά δεν είνια υπερβολικά μεγάλο, μου ταιριάζει μια χαρά.
Το μπρασελέ είναι αρκετά καλό, σκέφτομαι να το κρατήσω για λίγο...

Επιμένω πάντως πως ένα μάυρο nato θα του ταίριαζε πάρα πολύ. (μπορεί να παραγγείλω και αυτό που πρότεινε ο g τελικά. :iconcool: )

Εικόνα

Προς το παρόν, έβαλα ένα γκρι nato στο παρακάτω και πολύ το χάρηκα:

Εικόνα