Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#592810 Δεν ξερω τι εννοει ως Εξαρχεια η κοπελια, γιατι πολλα γινονται γυρω - γυρω και τα χρεωνουν στην περιοχη, αλλα εδω προεκλογικα φυλαδια μονο το ΚΚΕ μοιραζει. Αφισες μονο της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας, αναρχικων εχει. Κρινοντας δε απο το σημειο της συνεντευξης μπορει αν εννοει και Ομονοια, Πλ Κανιγγος κλπ. Οχι βεβαια οτι καλα της εκαναν ετσι; Κατακριτεα η επιθεση.

Αλλα οχι ολα τα στραβα ψωμια στην νυφη του χωριου; :innocent:

Άβαταρ μέλους
By diplomat
QsisVTS έγραψε:ή υπάρχει και η άλλη εκδοχή

επειδή θα κερδίσουν με τα τσαρούχια κάνουν ότι θέλουν και κάποιους τους πονάει :lol:

ο συριζα από την άλλη κάνει dmg ctrl και έχει μαζέψει τα δικά του φρούτα

Ισχύει εν μέρει κι αυτό.

Εχθές άκουγα στο άξιονεικοσιτέσσερο δημοσκόπηση της ραςς που είχε πέσει μέσα στις ευρωεκλογές για διαφορά στο 11+ με τη νουδού να έχει average κοντά στο 40άρι (επίσης τα φασιστοναζίδια εκτός βουλής, να κι ένα καλό). Πάλι θα πέσω απελπιστικά όξω φαίνεται. :lol:

Αυτό που κρατάω πάντως είναι τα γέλια που έριξα όταν βγήκε ο coolio στο τιμόνι της νουδού, ο οποίος ήταν κεντρώος και νεοφιλελές και θα άνοιγε δρόμο να επιστρέψουν οι πάσης φύσεως νεοφιλελέ δίπλωματ στημπαράταξη. Το αποτέλεσμα είναι να ακούω νουδού και να τρέχω (edit, το ίδιο και περισσότερο με πριν δηλαδή). :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#592817 Ρε πστ μου με κάλεσαν εφορευτική επιτροπή.
Επειδή δε βρίσκω τη συζήτηση, ρωταω εδώ.
Αν δεν εμφανιστω παιζει να έχω θέμα?

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#592818 on topic

Kωνσταντίνος Μπογδάνος-Ελένη Καρβέλα: Πρόβα γάμου λίγο πριν την κάλπη
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#592819 "Και που λες, χτυπαει το τριψηφιο τηλεφωνο και το ψαχνω, τελικα το βρισκω και το σηκωνω, και ειναι ο ΓΕΕΘΑ, και μου λεει οτι επεσε ενα αεροσκαφος και πεθαναν 2 δικοι μας... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ"

Πολυ πλακα λεμε... διασκέδασε ο ΜΑΛΑΚΑΣ. :rant: :rant: :rant: :rant:

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... Vp-No9NCC0

Αντε 2-3 μερες μεινανε, να τελειωνουμε με τον συρφετό.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
trident1971 έγραψε:"Και που λες, χτυπαει το τριψηφιο τηλεφωνο και το ψαχνω, τελικα το βρισκω και το σηκωνω, και ειναι ο ΓΕΕΘΑ, και μου λεει οτι επεσε ενα αεροσκαφος και πεθαναν 2 δικοι μας... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ"

Η φάση είναι ->

Με τη διαφορά οτι ο ένας είναι κωμικός κ ο άλλος ο γνωστός για το βλακ/black humor του, Norm Macdonald

Ειλικρινά, έχει κάποιου είδους πρόβλημα ? Παίρνει φάρμακα κ τον φέρνουν σε αυτή τη κατάσταση?
Κ τις προάλλες στη συνέντευξη
στο μέσο που είχε ασκήσει εμπάργκο (!) ,
έψεξε βουλευτή του που πήγε μια εβδομάδα πιο πριν απο αυτόν (!)
κ πήγε τελικά κ ο ίδιος (!) ( κατάσταση πανικού δηλαδή...) ,
έλεγε για το Μάτι ότι "πάγωσαν όλοι λόγω κάμερας στη σύσκεψη για τη διαχείριση της κρίσης" :vava:
Παλιότερα, ότι αυτό είναι ξαναζεσταμένο φαγητό :vava:
Άβαταρ μέλους
By gianik
trident1971 έγραψε:"Και που λες, χτυπαει το τριψηφιο τηλεφωνο και το ψαχνω, τελικα το βρισκω και το σηκωνω, και ειναι ο ΓΕΕΘΑ, και μου λεει οτι επεσε ενα αεροσκαφος και πεθαναν 2 δικοι μας... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ"

ντάξει , τώρα το είδα...

τζουνιοραααααααααααααααα ρε μλκ , αυτός ειναι ο έξυπνος που λες;;;; :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:ο συριζα από την άλλη κάνει dmg ctrl και έχει μαζέψει τα δικά του φρούτα

Όντως... ο Πολάκης που να βόσκει άραγε;;; :hmmm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#592883 Καθεσαι ασουμε το μεσημερι κατω απο το υπερσυγχρονο 8 ταχυτητων αιρκοντισιο να διαβασεις το workshop manual του polo ( 2560 σελ, της πλακας αμα εχεις ψηθει σε πανεπιστημιακο συγγραμα), αλλα αφηνει αυτο ΤΟ ΣΚΑΤΟΤΡΟΛ ο belgarion :x ;;;

ΒΑΛΕ ΕΡΤ3 ΒΑΛΕ ΕΡΤ 3 !!!!!11111111!11!!

:hmmm:

-------->

:s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
By junior gt
gianik έγραψε:

ντάξει , τώρα το είδα...

τζουνιοραααααααααααααααα ρε μλκ , αυτός ειναι ο έξυπνος που λες;;;; :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Σύντροφε,
Να σου θυμίσω ότι ο έξυπνος που λες πήγε μέσα στο σπιτάκι τους και γλέντησε τις νύφες και τις γαμπροξαδέρφες και ο άντρας του σπιτιού κρυβότανε σαν τη πουτ@να και κοίταζε από την κλειδαρότρυπα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα και δείχνει πόσο κότα είναι και πόσο μικρή την έχει...την εξυπνάδα.
Έτσι μεγάλωσα ποδοσφαιρικά εγώ. Μου έφτανε μια πο@τσα μέσα στο τηγάνι. Τα στημένα πρωταθλήματα να. :lipsealed:

Πολιτικά μιλώντας το έχω ξαναπει:
Εδώ θα είμαστε. :whistlink:
Θα τα δούμε όλα εν καιρώ.
Μόνο μη μου αρχίσετε τα μα, μου, νόμιζα, δεν ήξερα κλπ. :iconcool:

υγ: Α να σας τρομοκρατήσω και λίγο:
https://www.youtube.com/watch?v=a9sFd3Ennhs
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#592890 Μητσικώστας που κάνει Ραπτόπουλο;
:hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#592893 On topic :s_wacko

Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#592896 Αυτό το σκηνικό με το χαζογελιο όταν μιλάει για ατύχημα με νεκρούς πιλότους μου θυμίζει τους που αστειευοταν με τον Θεοδωράκη για το ότι αδυνατισε, όταν είχε πολύ σοβαρό θέμα υγείας.

Ορισμένες φορές είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.