Ξανά, δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο. Η ευρωπαϊκή ιστορία έχει δείξει που βολεύει το Δημόσιο, που ο ιδιώτης και που ο συνδυασμός αυτών. Δεν χρειάζεται να ξύσουμε ιδιαίτερα την κούτρα

red_monster έγραψε:Τι ψάχνεις βρε vagmag, το πρόβλημα είναι το κέρδος του ιδιώτη. Οι παρεχόμενες υπηρεσίας και το πιθανό θετικό ισοζύγιο υπέρ του δημοσίου συμφέροντος είναι από αδιάφορο έως αιρετικό.
Ξανά, δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο. Η ευρωπαϊκή ιστορία έχει δείξει που βολεύει το Δημόσιο, που ο ιδιώτης και που ο συνδυασμός αυτών. Δεν χρειάζεται να ξύσουμε ιδιαίτερα την κούτρα
REALZEUS έγραψε:Για το νερό στην Σιθωνία, θυμάμαι πριν 25 χρόνια να είναι γλυφό και μη πόσιμο στο πανάκριβο Πόρτο Καρράς. Φαντάζομαι ότι δεν άλλαξε τίποτα.

REALZEUS έγραψε:melos86 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Μέχρι να βαρέσει κανόνι και μετά να μείνεις με το πτηνό ανά χείρας...![]()
Δικα μου τα χρηματα, δικο μου και το ρισκο!! Ετσι λειτουργουν ολοι οι ελευθεροι επαγγελματιες... Η σιγουρια ειναι για τους δημοσιους υπαλληλους! Μηνας μπαινει μηνας βγαινει...REALZEUS έγραψε:Ο ιδιώτης θα άνοιγε και νέες πηγές φαντάζομαι...![]()
Μ αρεσει ο σαρκασμος, ειδικα οταν προερχεται απο ανθρωπους που εχουν παντελη αγνοια!
Γεωτρησεις λεγονται! Παρα πολλες περιοχες υδροδοτουνται με αυτο τον τροπο! Δωσε την επενδυση σε ιδιωτες και αστους να ανταγωνιστουν τον δημοσιο φορεα!
Κατι αντιστοιχο γινεται και με τον ηλεκτρισμο!
Δικά σου χρήματα και δικό σου ρίσκο, αλλά δεν μας αφορά ως κοινωνία. Πήγαινε και παίξε τα και στο καζίνο αν γουστάρεις.
Οι γεωτρήσεις είναι αστείες! Έχω δικιά μου και καμία περιοχή δεν βασίζεται μόνο σε αυτές. Η άγνοια σου επιστρέφεται αυτούσια....
dstou έγραψε:Από το 1980 και κάθε καλοκαίρι μέχρι το 1995 κάναμε οικογενειακές διακοπές στον Αγ. Νικόλαο Σιθωνίας (Όρμο Παναγιάς και τα τοιαύτα). Το νερό απλά δεν πινόταν, ήταν γλυφό και δεν έπιανε το σαπούνι.
Δεν γνωρίζω αν έχει βελτιωθεί έκτοτε. Αν και ξαναπήγα για μία φορά το 2002, έπινα διαρκώς εμφιαλωμένο και δεν θυμάμαι να δοκίμασα το νερό από το δίκτυο.

kyr80 έγραψε:Περί αεροδρομίου Θεσσαλονίκης....
Δεν ξέρω τι κάνουν οι Γερμανοί της Fraport τους τελευταίους μήνες στο Μακεδονία. Ξέρω σαν επιβάτης τι έκαναν οι προηγούμενοι. Και σαν άμεσα εμπλεκόμενος με καθημερινούς επιβάτες- πελάτες μας. Πάνω από τους μισούς πελάτες μας, έρχονταν με παράπονα. Αεροδρόμιο-κοτέτσι για την θερινή επισκεψιμότητα.
kyr80 έγραψε:
Για το νερό στο δήμο Σιθωνίας έγραψα, αλλά γαργάρα. Εκεί δεν είναι δημόσιο αγαθό;

**Στη Λάρισα, η ΔΕΥΑΛ είναι δημοτική επιχείρηση. Πρόεδρος ειναι ο εκάστοτε δήμαρχος. Η εταιρία έχει κέρδη και ενα σημαντικό αποθεματικό. Αρα υπάρχει δυνατότητα να είναι επικερδής μια τέτοια επιχείρηση, είναι θέμα διαχείρισης.bebes έγραψε:Η τιμολόγηση της ΔΕΥΑΛ ειναι χαμηλότερη απο της ΕΥΑΘ, ΟΛΟ το νερό της Λάρισας προέρχεται απο γεωτρήσεις.
Morx έγραψε:Καλοκαιρι, πρωι, 08:00 με ανοιχτα παραθυρα απο το βραδυ, λιγο πριν σηκωθω για δουλεια να περναει υπαλληλος με τα ποδια στο τετραγωνο... πραγματικα να κανει τη ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ και να φωναζει "ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ" ... τσουπ, 2 ωρες μετα, διακοπη νερου... οσοι ηθελαν ρωταγαν για ποση ωρα, απαντουσε, 2 ωρες το πολυ. Ωραια πραγματα.
Και δεν ηταν η μονη φορα....
cosneo έγραψε:Morx έγραψε:Καλοκαιρι, πρωι, 08:00 με ανοιχτα παραθυρα απο το βραδυ, λιγο πριν σηκωθω για δουλεια να περναει υπαλληλος με τα ποδια στο τετραγωνο... πραγματικα να κανει τη ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ και να φωναζει "ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ - ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ" ... τσουπ, 2 ωρες μετα, διακοπη νερου... οσοι ηθελαν ρωταγαν για ποση ωρα, απαντουσε, 2 ωρες το πολυ. Ωραια πραγματα.
Και δεν ηταν η μονη φορα....
Καλή ιδέα και μπράβο τους. Και έχει μια ωραία γραφικοτητα από το παρελθόν.
Στους 150000 κατοίκους της Λάρισας μπορεί να είναι ψιλοεφικτό.
Στο 1000000 πληθυσμού της Θεσσαλονίκης θα θέλουν και νέες προσλήψεις για τελαληδες...
Άστο καλύτερα...
vagmag έγραψε:...
Θυμήθηκε η Φοράδα να προστατέψει τον Λούη Νίκο; Μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]