Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
QsisVTS έγραψε:βέβαια προτιμώ το σενάριο του παιχνιδιού lord of shadows

Η συνεργασία με την Kojima Productions απέδωσε! :s_cool
Άβαταρ μέλους
By elteo
#67383 American Sniper

Πολύ δυνατή ταινία με απίστευτα διλήμματα. Ο Κλιντ Ιστγουντ ζωγραφίζει με την σκηνοθεσία του με έναν Κούπερ πολύ διαφορετικό από όσα τον έχουμε δει. Βασίζεται σε αληθινή ιστορία και ήδη σπάει ταμεία. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ!

Κυκλοφορεί ήδη σκρίνερ. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#67386 Τελικά εψες είδαμε το :the best offer. ..
Δεν το περίμενα τόσο καλό..Ο πρωταγωνιστής σουπερ.
Άβαταρ μέλους
By trident1971

What we do in the Shadows

Ντοκιμαντερ (και καλα), με αντικειμενο 4 ΣΟΥΡΓΕΛΑ βρυκολακες και τη ζωη τους, με ολα τα κλισε του ειδους ειδωμενα απο τη χιουμοριστικη πλευρα. Μπολικο γελιο. Συστηνεται.
Άβαταρ μέλους
By drdino
elteo έγραψε:American Sniper

Την είδα κι εγώ χθες βράδυ, αρκετά καλή.
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
elteo έγραψε:American Sniper

Πολύ δυνατή ταινία με απίστευτα διλήμματα. Ο Κλιντ Ιστγουντ ζωγραφίζει με την σκηνοθεσία του με έναν Κούπερ πολύ διαφορετικό από όσα τον έχουμε δει. Βασίζεται σε αληθινή ιστορία και ήδη σπάει ταμεία. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ!

Κυκλοφορεί ήδη σκρίνερ. :innocent:

Πέρα απ τις 2 σκηνές με τα παιδάκια και τα μεταπολεμικά ψυχολογικά που είχε για ποια διλήμματα μιλάς;
Το μόνο σημείο που μου έβγαλε συναίσθημα ήταν στο τέλος που όταν λες θα απολαύσει με γαλήνη την ζωή του πάει ο άλλος και τον σκοτώνει.
Αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόσος ντόρος και πήγε και για υποψηφιότητα όσκαρ! Άλλη μία america-is-the-best-nation-on-planet ταινία πρόκειται που απλά δεν είναι μόνο άμυαλο πιστολίδι. Απλά καλή, ως εκεί.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#67569 Taken 3 ,λίγα πράγματα και κουραστικά. Οι κακοί Ρώσοι είναι το νέο must?

ταπαταπαλκ!
Άβαταρ μέλους
By famas
#67741 Κυκλοφόρησε και το ΄71, με φόντο το Μπέλφαστ του 1971. Δυστυχώς δεν έπαιξε πολύ στις αίθουσες για να το προλάβω, αν και το είδε αγαπητός συμφορουμίτης και όντως το έργο είναι εξαιρετικό, με ενδιαφέρουσα πλοκή.
Άβαταρ μέλους
By prof
#67778 Ανώτερα βια.

www.imdb.com/title/tt3630276/

Εξαιρετική. Πραγματεύεται το βασικό ένστικτο επιβίωσης. Ωραίες ερμηνείες, ωραία ατμοσφαιρα. Πρέπει να ιδωθεί μέχρι τέλους για να έχει κάποιος εικόνα. Θέλει και μια εξοικείωση με περιστασιακά κάπως αργούς ρυθμούς αλλά και αγάπη σε καταγραφή ψυχολογίας και ωραίων συζητήσεων.
Άβαταρ μέλους
By bill33
famas έγραψε:Κυκλοφόρησε και το ΄71, με φόντο το Μπέλφαστ του 1971. Δυστυχώς δεν έπαιξε πολύ στις αίθουσες για να το προλάβω, αν και το είδε αγαπητός συμφορουμίτης και όντως το έργο είναι εξαιρετικό, με ενδιαφέρουσα πλοκή.

Ποιο;

ταπαταπαλκ!
Άβαταρ μέλους
By trident1971
famas έγραψε:Κυκλοφόρησε και το ΄71, με φόντο το Μπέλφαστ του 1971. Δυστυχώς δεν έπαιξε πολύ στις αίθουσες για να το προλάβω, αν και το είδε αγαπητός συμφορουμίτης και όντως το έργο είναι εξαιρετικό, με ενδιαφέρουσα πλοκή.

Aν σε ενδιαφερει το θεμα, υπαρχει πολυ καλη σειρα ντοκιμαντερ, που κοιταει και τις 3 πλευρες του σκηνικου (IRA, ULSTER, Army/SAS/Μ16) απο την αρχη παρουσιας του Βρετανικου στρατου εκει στα 60's (που τους καλοδεχτηκαν και τους χειροκροταγαν), μεχρι το Good Friday. Τετοιο μπουρδελο και μπλεξιμο δεν εχεις ξαναδει.

Λεγεται Provos, Loyalists, and Brits. Yπαρχει σε torrent. Γαμεί. Μοναδικο μείον, οι προφορες τους που δεν παλευονται ωρες ώρες.

http://topdocumentaryfilms.com/provos/
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#67998 To Wiplash ήταν ΟΚ, ενδιαφέρουσες λήψεις, καλή ατμόσφαιρα, σεναριακά ήταν μέτρια, ο μικρός έπαιξε καλά νομίζω ... Δεν το μετάνιωσα που την είδα αλλά μέχρι εκεί. Αν το είχαν προχωρήσει διαφορετικά απο το Jazz Bar και μετά, θα μιλάγαμε για μια αρκετά πιο ενδιαφέρουσα ταινία.

Το Imitation Game με ξετρέλανε ! Μπορεί να ήταν η κλασική ψευτό-αληθινή ιστορία, αλλά εμένα μου αρέσουν κάτι τέτοια, άλλωστε η κάθαρση είναι όλο το ζουμάκι τελικά σε αυτές τις ταινίες. Η Κίρα μια απ'τα ίδια είτε παίζει την διάνοια είτε την βοηθό πειρατή, ο Sherlok ευτυχώς με διέψευσε και δεν είχε καμία σχέση με την σειρά, ο τύπος της MI6 όσο κι αν δεν είχε κανέναν φοβερό ρόλο για να τον κρίνουμε, είναι μορφάρα και θα ψάξω να βρώ κι άλλες ταινίες του. Overall θα την χαρακτήριζα σίγουρα ως must see ταινία, αλλά εγώ λατρεύω και αυτά τα back and forth in time κατά την διάρκεια της ταινίας όταν γίνονται όμορφα (βλ. inception) Γενικά έχω την αίσθηση οτι σε πολλούς απο εσάς δεν θα άρεσε, αλλά εγώ έμεινα πολύ ικανοποιημένος. :oops:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#68042 είδα το magical girl και ήταν εξαιρετική. Με αρκετά κενά που νομίζεις ότι μένουν στο τέλος, που όμως τελικά δεν υπάρχουν, σε αυτό το πολύ πρωτότυπο σενάριο. Είναι αυτό το αφαιρετικό που έχει η ταινία, αλλά και τις 3 παράλληλες ιστορίες του αριστοτεχνικά τις δένει ο Βερμούτ, φανερά επηρεασμένος από τον Αλμοδοβάρ αλλά και από τον Μπονιουελ. που σε κάνει να περιμένεις την επόμενη σκηνή με αποκορύφωμα τις τελευταίες σκηνές...
Ανθρώπινες τραγωδίες μπερδεμένες με οικονομική κρίση και σεξουαλικούς πόθους, καταστούν μία ψυχολογική ταινία, με πολύ μαύρο χιούμορ, που είναι σαφέστατα μία αλληγορία με πολλές σκηνοθετικές απρόσμενες καινοτομίες. Στα + και η ισπανική γλώσσα που δίνει χρώμα στην ταινία.