Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#690965 Αν ειναι direct drive, λογικα θα αποτελει μια καλη εναλλακτικη στα τωρινα πανακριβα μοντελα της αγορας.

Αν δεν ειναι direct drive, θα απογοητευτω πολυ απο την εταιρια.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#697400 Έτσι όπως έχω το xbox συνδεμένο με την τιμονιέρα το καλώδιο usb φτάνει οριακά και επιπλέον το έχω κρεμασμένο που δε μου αρέσει. Με το παρακάτω extension θα κάνω δουλειά ή πρέπει να προσέξω και κάτι άλλο;

https://www.e-shop.gr/extreme-media-nka ... PER.572154
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#704785 Δεν τα πολυπαρακολουθώ γιατί δεν παίζει να πάω σε κάτι ακριβότερο, αλλά είναι :inlove:
Πάντως το κάθισμα τα σπάει, αν και δείχνει απλοϊκό δίνει εξαιρετική θέση οδήγησης.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#725681 Και κατι που ηθελα να ποσταρω πριν απο καιρο κι ολο το ξεχνουσα... O Ρικ προσπαθωντας να βελτιωθει, αρχισε να ασχολειται με εξομοιωτες. Δεν ξερω αν ή ενασχοληση προλαβε να του κανει το καλο που ειδαμε στη Μοντσα, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι βοηθανε ΠΟΛΥ οι εξομοιωτες. Ακομα κι αγωνιστικα αυτοκινητα να οδηγεις αντι για μονοθεσια, εχεις τεραστιο οφελος. Και μονο η προσαρμογη που πρεπει να κανεις οταν αλλαζεις αυτοκινητο ή οταν αλλαζεις εντελως κατηγορια αγωνων, ειναι πολυ σημαντικο μαθημα. Οπως ειπε κι ο Ρικ οι οδηγοι πιανουν τιμονι στα χερια τους καθε 2-3 εβδομαδες, οποτε αυτο το καθε μερα (ή οποτε μπορει ο καθενας) προπονηση ειναι ενα σιγουρα θετικο. Πιστευω οτι δεν ειναι τυχαια πωρωμενοι σιμ ρεισερς ολοι οι χεραδες νεοι αστερες σαν το Μαξ, το Λεκλερκ, το Νορρις, το Ρασσελ...

Why F1 ace Ricciardo has changed his mind on sim racing

https://us.motorsport.com/f1/news/why-r ... g/6645621/
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#725686 Αφού το ξέθαψες μια απορία. Έχει καταφέρει κανείς να τρέξει το Dirt 5; Δεν μου ανοίγει με τίποτα. Όλα τα άλλα (F1 2020, Dirt Rally 2.0, Grid 2019, NASCAR Heat 5, Assetto Corsa, Crew 2) τρέχουν νεράκι σε full graphics.

Έχω βαρεθεί να μιλάω σε email με την Codemasters.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
George_Prix έγραψε:Και κατι που ηθελα να ποσταρω πριν απο καιρο κι ολο το ξεχνουσα... O Ρικ προσπαθωντας να βελτιωθει, αρχισε να ασχολειται με εξομοιωτες. Δεν ξερω αν ή ενασχοληση προλαβε να του κανει το καλο που ειδαμε στη Μοντσα, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι βοηθανε ΠΟΛΥ οι εξομοιωτες. Ακομα κι αγωνιστικα αυτοκινητα να οδηγεις αντι για μονοθεσια, εχεις τεραστιο οφελος. Και μονο η προσαρμογη που πρεπει να κανεις οταν αλλαζεις αυτοκινητο ή οταν αλλαζεις εντελως κατηγορια αγωνων, ειναι πολυ σημαντικο μαθημα. Οπως ειπε κι ο Ρικ οι οδηγοι πιανουν τιμονι στα χερια τους καθε 2-3 εβδομαδες, οποτε αυτο το καθε μερα (ή οποτε μπορει ο καθενας) προπονηση ειναι ενα σιγουρα θετικο. Πιστευω οτι δεν ειναι τυχαια πωρωμενοι σιμ ρεισερς ολοι οι χεραδες νεοι αστερες σαν το Μαξ, το Λεκλερκ, το Νορρις, το Ρασσελ...

Why F1 ace Ricciardo has changed his mind on sim racing

https://us.motorsport.com/f1/news/why-r ... g/6645621/

Σιγουρα βοηθανε οι εξομοιωτές και ειχα την εντυπωση οτι ολοι τους αφιερωναν πολυ χρονο σε αυτους.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda

Από τότε που βγήκε η W12 στο iRacing όλοι οι simracers έχουν πάθει αμόκ, online κόντρες και τέτοια για fastest lap honors κτλ