Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By markvag
axel12p έγραψε:Ισχύει αυτό που λες, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας αυτά που αναφέρει ο πρόεδρος της AZ, ότι δηλαδή και το εργοστάσιο του ΗΒ είχε προβλήματα αλλά επειδή ξεκίνησαν 3 μήνες νωρίτερα τα έχουν ήδη λύσει, δεν θα έπρεπε αυτή η γνώση που πλέον υπάρχει, να μεταφερθεί άμεσα και στα υπόλοιπα εργοστάσια; Τόσο διαφορετικά προβλήματα αντιμετωπίζει η παραγωγή από εργοστάσιο σε εργοστάσιο; Μιλάμε για το ίδιο εμβόλιο και την ίδια διαδικασία παραγωγής σε όλα τα εργοστάσια. :hmmm:

Δεν γνωρίζω προφανώς για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά, όπως είπε και ο mirage πιο πάνω, δεν μπορείς να θεωρήσεις ότι θα κάνεις κόπι πάστε μία παραγωγή, δεν υπάρχει περίπτωση να σου βγει. Ιδίως σε διαδικασίες φαρμακευτικών, που απαιτούν πιστοποιήσεις, κτλ, και με την τρομερή πίεση που υπάρχει από παντού... Μ@λ@κί@ μπορεί να σου γίνει από παντού, πχ να υπάρχει ένας διαφορετικός τοπικός κανόνας σε ότι αφορά μία ουσία και να μην μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις χωρίς αλλαγές, κτλ...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#689791 Πρέπει να γράψω τους γονείς μου στην άυλη συνταγογράφηση ή θα τους έρθει αυτόματα ενημέρωση όταν κληθεί η ηλικιακή τους ομάδα; Λένε να το κάνουν στο τοπικό φαρμακείο.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Dimitris_P έγραψε:Πρέπει να γράψω τους γονείς μου στην άυλη συνταγογράφηση ή θα τους έρθει αυτόματα ενημέρωση όταν κληθεί η ηλικιακή τους ομάδα; Λένε να το κάνουν στο τοπικό φαρμακείο.

Το κάνεις με κωδικούς taxis πανεύκολα από υπολογιστή (την άυλη εννοώ)

Δεν χάνεις κάτι

< >
Άβαταρ μέλους
By fokion
#691384 Και ας δουμε τι λεει η MAYO clink για το θέμα....

https://www.mayoclinic.org/diseases-con ... c-20362793

Να μη σας ταλαιπορω το ζουμι ειναι ότι

"People with Guillain-Barre syndrome usually experience their most significant weakness within two weeks after symptoms begin."

Αρα θεωρητικά ειχε ηδη συμπτωματα πριν το εμβολιο και δε του ειχε δωσει τη πρεπουσα σημασία....
Τελευταία επεξεργασία από fokion και 11 Φεβ 2021, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#691724 για να καταλάβουμε το επίπεδο και γιατί δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά!

Απίστευτη παραδοχή Μ. Γιαννάκου: Συνδέσαμε την παράλυση με το εμβόλιο για να πάρει αποζημίωση η νοσηλεύτρια!

Ο κ. Γιαννάκος επανήλθε σήμερα στο θέμα και μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως «είμαστε υπέρ του εμβολίου και το φωνάζουμε. Αλλά αν δεν το συνδέσουμε με το εμβόλιο, η νοσοκόμα δεν θα πάρει αποζημίωση και έχει δύο παιδάκια».

Συνδικαλισμός! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#691731 Η μανα μου ειναι στο γκρουπ 64-60 και της εκλεισαν ραντεβουδαρα για εμβολιο την Τριτη και για τη δευτερη δοση στις 7/5.
Εγω που νιωθω ηλικιακα οτι ανηκω σ αυτο το γκρουπ που μπορω να απευθυνθω? :lol:
Ως κατοικος Περιστεριου θα εμβολιαστει καπου στον Κολωνο.
Μπονους γινεται εργασιες για να μετατραπει το εκθεσιακο περιστεριου σε εμβολιαστικο κεντρο.
Ομοιως και το εκθεσιακο κεντρο διπλα απ το Golden Hall.
Εχουν βαλει μια τεραστια ταμπελα "ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ"
Άβαταρ μέλους
By bill33
Focusman91 έγραψε:Η μανα μου ειναι στο γκρουπ 64-60 και της εκλεισαν ραντεβουδαρα για εμβολιο την Τριτη και για τη δευτερη δοση στις 7/5.
Εγω που νιωθω ηλικιακα οτι ανηκω σ αυτο το γκρουπ που μπορω να απευθυνθω? :lol:
Ως κατοικος Περιστεριου θα εμβολιαστει καπου στον Κολωνο.
Μπονους γινεται εργασιες για να μετατραπει το εκθεσιακο περιστεριου σε εμβολιαστικο κεντρο.
Ομοιως και το εκθεσιακο κεντρο διπλα απ το Golden Hall.
Εχουν βαλει μια τεραστια ταμπελα "ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ"

Μακρυα η μια δόση απο την άλλη δεν είναι;Αυξησαν και στην Ελλάδα το διάστημα ανάμεσα στις δύο δόσεις;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#691735 12 εβδομάδες είναι η απόσταση μεταξύ των δύο δόσεων στο εμβόλιο της Astra
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
MIXOStsi έγραψε:για να καταλάβουμε το επίπεδο και γιατί δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά!

Απίστευτη παραδοχή Μ. Γιαννάκου: Συνδέσαμε την παράλυση με το εμβόλιο για να πάρει αποζημίωση η νοσηλεύτρια!

Ο κ. Γιαννάκος επανήλθε σήμερα στο θέμα και μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως «είμαστε υπέρ του εμβολίου και το φωνάζουμε. Αλλά αν δεν το συνδέσουμε με το εμβόλιο, η νοσοκόμα δεν θα πάρει αποζημίωση και έχει δύο παιδάκια».

Συνδικαλισμός! :metalo:

Κάτι λέγαμε με το Ντίμη για σοβαρές περιπτώσεις που επεμβαίνει η δικαιοσύνη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:
Κάτι λέγαμε με το Ντίμη για σοβαρές περιπτώσεις που επεμβαίνει η δικαιοσύνη.

πολυ σωστα.
αρα καλα εκανε η Μενδωνη και καλυπτε τον παιδεραστη κολλητο του πρωθυπουργου μεχρι να παρεμβει η δικαιοσυνη(δλδ μεχρι να γινει επωνυμη καταγγελια :svivhaha: )
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#691765 Αλλά και στη Μαλακάσα το ίδιο έγινε.
:s_thumbsup