τι ουρά είναι αυτή;
εξηγήστε μου δε καταλαβαίνω!
"
μου έλεγε ότι δε τα καταλαβαίνει αυτά τα πράγματα και άλλα τέτοια..
μου κάνει μία μια μέρα:
) και να μη μας ενοχλείτε/διακόπτετε διαρκώς
QsisVTS έγραψε:...τρελό rant....
Νίκος Παππάς έγραψε:
Πρόσεξε γιατί σε 20 χρόνια...
QsisVTS έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:
Πρόσεξε γιατί σε 20 χρόνια...
σε 20 χρόνια θα είμαι τρελός κανονικός που θα φωνάζω στους πάντες (έχω τέτοια παραδείγματα κάμποσα) και από τις δύο και μετά θα βγαίνει ουίσκι
ελπίζω μόνο μαζί με το ουίσκι να βγαίνει και κάνα πούρο
Σε εξέλιξη η επιχείρηση ελέγχων
Το κυνήγι των φοροφυγάδων ξεκίνησε από την Σαντορίνη: Σε τρία καταστήματα είχαν πλαστές ταμειακές
Στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου της ΓΓΔΕ για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, εντοπίστηκαν μετά από επιτόπιο έλεγχο που διενεργήθηκε από την Δ.Ο.Υ. Θήρας, σωρεία παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας σε τουριστικές επιχειρήσεις στη Σαντορίνη.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αδήλωτης ταμειακής από επιχείρηση του κλάδου της εστίασης, η οποία και κατασχέθηκε από υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. Θήρας.
Επίσης, σε ελέγχους στις 22 και 23/07/15 κατασχέθηκαν από τη Δ.Ο.Υ. Θήρας, ακόμα δύο φορολογικές ταμειακές μηχανές, οι οποίες βρέθηκαν να μην έχουν δηλωθεί από τις επιχειρήσεις κλάδου λιανικού εμπορίου και εστίασης.
Υπενθυμίζεται ότι και στη Μύκονο είχε εντοπιστεί προ ημερών και ξενοδοχεική μονάδα που λειτουργούσε με τρεις ταμειακές μηχανές - μαϊμού.
vice246 έγραψε:
Επιμενω στο αμεσο λουκετο για καποιες μερες (αναλογα με την παραβαση) και εκτος απο το σκισιμο πρεπει να βρει μπελα και ο λογιστής… και ο εισαγωγέας της μηχανης… ταυτοχρονα ελεγχος στους προμηθευτές του.

Μάλιστα στα λεφτά αυτά υπολόγισαν κ τους τόκους από τα επιστρεφόμενα κ μου τους έδωσαν κ αυτούς
Είχα στείλει 1 πάκο χαρτιά σαν βιβλίο που μου είχε δώσει... όλα αυτά στη Γερμανία...
sknipper έγραψε:Μάλλον εννοείς φοροτεχνικό και όχι εφοριακό αυτόν που του έδωσες τα 1000 ευρώ.
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]