- 29 Απρ 2020, 09:03
Nikos! έγραψε:
Από 30/4 ξεκινούν εξ' αποστάσεως εκπαίδευση.
Αυτό θέλω να το δω πως θα δουλέψει... Η πλατφόρμα του υπουργείου (webex) έχει σοβαρά θέματα. Στην τάξη της μεγάλης μου (έκτη δημοτικού, κάνουν μαθήματα από την τρίτη εβδομάδα που έκλεισαν τα σχολεία, αρχικά με zoom, εδώ και μία βδομάδα με webex, ή τουλάχιστον προσπαθούν με webex) σταθερά πάνω από τα μισά παιδιά έχουν θέμα, κυρίως με τον ήχο... Κόβεται συνέχεια, ακούς κάτι σαν Κ....α....δι.... (καλημέρα παιδιά), ενώ και η εικόνα έχει θέμα... Και όχι, η σύνδεσή μου είναι καλή, δεν έχω θέμα πχ με το zoom...
Για να μην μπω και στο θέμα του εξοπλισμού, που πολλά παιδιά δεν έχουν...
Ούτε στο θέμα της σύνδεσης, που η δωρεάν πρόσβαση από τις εταιρείες δεν ισχύει για έγγραφα που κατεβάζουν τα παιδιά από εκεί από το site (πχ εργασίες...)
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, όπως και οι περισσότεροι, αλλά νομίζω πως αρκετά παιδιά που είναι ήδη στο περιθώριο θα βρεθούν σε ακόμα χειρότερη κατάσταση... Και φυσικά είναι δουλειά του κράτους να φροντίζει και γι' αυτά τα παιδιά!
dimviii έγραψε:Η κινεζικη μασκα τυπου κν 95 που μου ειπαν σημερα 6-7 ευρω δεν εχει αισχροκερδια.
Κόστος αγοράς προ κρίσης 1,25-1,75 (ανάλογα με τη μάρκα και την ακριβή προδιαγραφή).
Βέβαια, παίζει πλέον οι προμηθευτές να την πουλάνε και 5 ευρώ... Με αυτά που βλέπω...
ΥΓ: Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να βρω 1000 μάσκες σκόνης και να μου τις φορτώσει ο προμηθευτής σήμερα. Μιλάω για απλές σκόνης. Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα από μάσκες στην αγορά, οπότε όποιος έχει τις πουλάει χρυσάφι. Και εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού.
djalma έγραψε:Απορώ ποιοι είναι οι ψηφοφόροι του Γεωργιάδη, το έχω πραγματικά απορία να δω με ποιο σκεπτικό ψηφίσανε αυτόν τον πολιτικό τσαρλατάνο.
Αντίστοιχοι με αυτούς που ψηφίσανε Μπογδάνο...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>