Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#12070 Ποια ειναι η σταση ζως που πρεσβευεις pipine;
Θα ηθελα μια αναλυτικη περιγραφη αν σου ειναι ευκολο.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
g8777 έγραψε:Ποια ειναι η σταση ζως που πρεσβευεις pipine;

Αναλυτική; Το μόνο εύκολο :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ το διάβασα το κατεβατό και είδα πως αναφέρεται και δικό μου ποστ.
Το είδα και λυπάμαι, αλλά εγώ έκανα μια πλάκα για το "ευχαριστώ" που συνόδευε και συνοδεύει κάθε ποστ του pipinos1976, καμία σχέση με κλώνους κλπ...

Μα το αστείο το βλέπω κι εγώ και το εγκρίνω. Το θέμα είναι οι υπόλοιποι τι θα πουν σχετικά με αυτό. Είδες τι υπονοούσαν; ότι ήμουν εγώ με 2ο λογαριασμό. Θα μου πεις δεν είναι δυνατόν να τους ικανοποιήσεις όλους. Δεκτό, αλλά από την άλλη και επιθέσεις και δούλεμα 24/7; Δεν αναφέρομαι σε εσένα, καταλαβαίνεις πού το πάω.

Anonymous Founder έγραψε:Θα πω το εξής: όποιος είναι γεμάτος βεβαιότητες, χάνει την ευκαιρία της αμφιβολίας...
Δεν θα αλλάξω σε κανέναν την γνώμη, είμαι σίγουρος, αλλά κάνεις λάθος αγαπητέ. Σε πολλά και όχι μόνον στο δικό μου...
Θα σε παρακαλούσα όμως αυτό να είναι το τελευταίο ποστ αυτού του μεγέθους, είναι τρομακτικό το scrolling ου απαιτείται!

Δεν γράφω άλλα. Αυτό που ήθελα να αποδείξω το απέδειξα, έστω κι αν οι μισές δημοσιεύσεις που αναφέρω στα mails έχουν χαθεί πλέον. Αναφέρομαι, σχολιάζω και προσπαθώ να διορθώσω (αν και εδώ δεν έχω παράπονο) τα κακώς κείμενα της διαχείρισης στο παλιό forum. Για εμένα, κεφαλαιώδους σημασίας ζήτημα είναι αυτό με τα προσωπικά δεδομένα. Ήταν η μέγιστη προσβολή που δεν συγκρίνεται μπροστά στις ύβρεις και τις κωλοτούμπες που έκαναν άλλοι. Όπως λέει και το ρητό: συγχωρώ, αλλά δεν ξεχνώ. Αλλά πώς να συγχωρέσεις όταν αυτός που το έκανε δεν είχε και δεν έχει ακόμη και τώρα το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη ή έστω να πει ότι ήταν υπερβολικό αυτό που έκανε (ας μην πει τη λέξη συγγνώμη και ας μου τα πει σε pm) και πρωτόγνωρο για ένα forum;

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
g8777 έγραψε:Ποια ειναι η σταση ζως που πρεσβευεις pipine;

Ευθύτητα, ειλικρίνεια, τιμιότητα. Δεν κάνω αυτό που δε θέλω να μου κάνουν. Προσπαθώ μόνο για το κοινό καλό, ακόμη και εις βάρος του δικού μου συμφέροντος.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
pipinos1976 έγραψε:
saxon_747 έγραψε:1. Ποιά ήταν η γνώμη του δικηγόρου σου για όλα αυτά;

Ότι είχαμε καλές ελπίδες να κερδίσουμε, ειδικά με την αίτηση για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά θα ήταν νίκη με κόστος (χρήμα, χρόνο, κόπο).

Με λίγα λόγια, χλωμό το έβλεπε ο δικηγόρος. Ξέρεις γιατί; Γιατί και η εταιρία-ιδιοκτήτρια του φόρουμ έχει και αυτή δικηγόρους και έχουν προνοήσει για τετοιες περιπτώσεις. Γι'αυτο με την εγγραφή σου αποδέχεσαι ότι πρέπει να φροντίζεις για την αποφυγή διαρροής προσωπικών του δεδομένων.

pipinos1976 έγραψε:
saxon_747 έγραψε:2. Έχεις διαβάσει τους όρους χρήσης του 4tforum όπου αναφέρεται πως κάθε μέλος πρέπει να φροντίζει για την αποφυγή διαρροής προσωπικών του δεδομένων?

Τους έχω διαβάσει. Αντιστοίχως δεν πρέπει και οι διαχειριστές να τηρούν και τους κανονισμούς (ουσιαστικά μόνο IP και mail πρέπει να ξέρουν) και τους νόμους; Γιατί μου τέθηκε εκβιαστικό ερώτημα: ή δίνεις στοιχεία ή ban; Σε ποιον άλλο το έχουν κάνει αυτό και μάλιστα από "ανώνυμη" καταγγελία;

Αν δεν ήθελες να δώσεις τα προσωπικά σου δεδομένα ας μη τα έδινες. Τα έδωσες με τη θέλησή σου. Μπορούσες (μετα το ban) να ξαναγραφτείς (αρα δεν υπάρχει εκβιασμός). Απλά ήθελες να κρατήσεις το "γνωστό" username για να είσαι αναγνωρίσιμος. Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να υποθέσει πως όντως έκανες έμμεση διαφήμιση με το "brandname" pipinos1976.

pipinos1976 έγραψε:
saxon_747 έγραψε:3. Γιατί πιστεύεις πως (οι καμμια ντουζίνα) χρηστες που αναφέρεις, είχαν πρόβλημα μαζί σου;

Ανάλογα το άτομο. Υπήρχε μια ομάδα (περισσότερα μόνο με pm, αν θέλεις) που την ενοχλούσα πολιτικά, άλλος γιατί του χάλαγα τη μανέστρα από πωλήσεις κ.ο.κ.

Άρα μπορεί να γινόταν και το αντίθετο...

pipinos1976 έγραψε:
saxon_747 έγραψε:4. Γιατί μετά απο 3-4 χρόνια ακόμα ασχολείσαι με το 4tforum αφού είπες οτι σταμάτησες να ασχολείσαι?

Παρακολουθούσα το forum για συγκεκριμένους λόγους. Κυρίως για τα μπλόκα, τα διόδια, τους δρόμους και για μερικές περιπτώσεις που υπήρχε συμπυκνωμένη γνώση που διαφορετικά θα χρειαζόμουν χρόνο να αποκτήσω. Π.χ. το topic για τις πυραμίδες με ενημέρωσε για την Lyoness που μόνος μου δε θα καθόμουν να ασχοληθώ τόσο επισταμένα. Για τους ίδιου λόγους βρίσκομαι κι εδώ. Με τη διαφορά ότι εδώ προσπαθώ να βοηθήσω να μην επαναληφθούν τα προβλήματα του παρελθόντος, κυρίως ως προς το άτομό μου, αλλά και για να καθαρίσω το όνομά μου που, εν τη απουσία μου, είχε γίνει έρμαιο του κάθε... που ήθελε κάπου να ξεσπάσει.

Σε ρώτησα γιατι επαναφέρεις το θέμα μετά απο 3-4 χρόνια, όχι γιατι παρακολουθούσες το φορουμ.

pipinos1976 έγραψε:
saxon_747 έγραψε:5. Γιατί δεν ξαναγράφεσαι στο 4tforum τώρα που έχει νέα διοίκηση αλλά προτιμάς να βρίσκεσαι εδω με τους χρήστες που σε έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν;

Για τον απλό λόγο ότι είμαι ban-αρισμένος, άρα για να γραφτώ απαιτείται καινούργιο nickname, κάτι που μόνο μια φορά έχω κάνει στο παρελθόν (σε άλλο forum) υπό ελεγχόμενες συνθήκες (δε αφορά κανέναν αυτό το ζήτημα).

Αν απλα θες να παρακολουθείς όπως λες παραπανω, μπορείς και χωρίς εγγραφη. Αν,ντε και καλα, θες να κρατήσεις το ίδιο username, το μονο που μπορω να υποθέσω είναι οτι γιατι με αυτό είσαι "αναγνωρισιμος" αρα κατι θα χάσεις αν οι χρήστες δεν ξέρουν ποιός είσαι... :s_cool

Υ.Γ. Σε εμένα "Ευχαριστώ" δεν έχει? :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
saxon_747 έγραψε:Με λίγα λόγια, χλωμό το έβλεπε ο δικηγόρος. Ξέρεις γιατί; Γιατί και η εταιρία-ιδιοκτήτρια του φόρουμ έχει και αυτή δικηγόρους και έχουν προνοήσει για τετοιες περιπτώσεις. Γι'αυτο με την εγγραφή σου αποδέχεσαι ότι πρέπει να φροντίζεις για την αποφυγή διαρροής προσωπικών του δεδομένων.

Αυτό είναι δική σου άποψη. Την υπόθεση θα την κέρδιζα, αλλά το ζήτημα ήταν τι ακριβώς ήθελα να κερδίσω. Τόσος κόπος, χρήμα, δίκες για να κερδίσω τι; Να παραδεχθεί ο Χ διαχειριστής ότι έκανε μια παρανομία της πλάκας; Εντάξει και τι έγινε; Αφού αυτό που ήθελε το πέτυχε με τον εκβιασμό. Αυτό δείχνω εδώ και τόσο καιρό για να μην την πατήσει άλλος.

saxon_747 έγραψε:Αν δεν ήθελες να δώσεις τα προσωπικά σου δεδομένα ας μη τα έδινες. Τα έδωσες με τη θέλησή σου. Μπορούσες (μετα το ban) να ξαναγραφτείς (αρα δεν υπάρχει εκβιασμός). Απλά ήθελες να κρατήσεις το "γνωστό" username για να είσαι αναγνωρίσιμος. Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να υποθέσει πως όντως έκανες έμμεση διαφήμιση με το "brandname" pipinos1976.

Τα έδωσα κατόπιν εκβιασμού. Αν ξαναγραφόμουν: (α) θα γινόμουν ξανά ban και (β) θα γινόταν ακόμη μεγαλύτερος χαβαλές που ξαναμπήκα. Ο κακοπροαίρετος θα έχει δίκιο. Κάνω διαφήμιση του brandname pipinos1976 που όλοι στην Ελλάδα και πάρα πολλοί στο εξωτερικό σέβονται και υπολογίζουν στον τομέα των αντιμέτρων. Μην ξεχνάς ότι για πρώτη φορά παγκοσμίως προέβλεψα το pulse rate του Traffipatrol XR, γεγονός που πήρε 1 χρόνο περίπου στους αμερικανούς να επαληθεύσουν (ήταν δύσκολο να βρουν το πιστόλι για μετρήσεις).

saxon_747 έγραψε:Άρα μπορεί να γινόταν και το αντίθετο...

Για εξήγησε...

saxon_747 έγραψε:Σε ρώτησα γιατι επαναφέρεις το θέμα μετά απο 3-4 χρόνια, όχι γιατι παρακολουθούσες το φορουμ.

Εξήγησα. Για να μην επαναληφθούν τα ίδια είτε σε εμένα, είτε σε άλλους και για να κρατήσω ψηλά το brandname pipinos1976.

εδώ προσπαθώ να βοηθήσω να μην επαναληφθούν τα προβλήματα του παρελθόντος, κυρίως ως προς το άτομό μου, αλλά και για να καθαρίσω το όνομά μου που, εν τη απουσία μου, είχε γίνει έρμαιο του κάθε... που ήθελε κάπου να ξεσπάσει

saxon_747 έγραψε:Αν απλα θες να παρακολουθείς όπως λες παραπανω, μπορείς και χωρίς εγγραφη. Αν,ντε και καλα, θες να κρατήσεις το ίδιο username, το μονο που μπορω να υποθέσω είναι οτι γιατι με αυτό είσαι "αναγνωρισιμος" αρα κατι θα χάσεις αν οι χρήστες δεν ξέρουν ποιός είσαι... :s_cool

Φυσικά θα χάσω. Με δύο διαφορετικούς τρόπους. Καταρχάς, μπορεί κάποιος να γράφει ασυναρτησίες, όπως ο pipinos_1976 που μπήκε με την αλλαγή διαχείρισης για να κάνει χαβαλέ (εντάξει αυτός φαινόταν από μακριά ότι δεν είμαι εγώ) και έτσι να μου χαλάσει το κύρος, κυρίως ως προς τα αντίμετρα. Κατά συνέχεια αν γράψεις κι εσύ για αντιραντάρ, γράψω κι εγώ, αυτομάτως, το δικό μου γραπτό θεωρείται πιο έγκυρο, λόγω ιστορίας στο χώρο.

saxon_747 έγραψε:Υ.Γ. Σε εμένα "Ευχαριστώ" δεν έχει? :s_biggrin

Συγγνώμη, μάλλον θα το ξέχασα.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#12089 Ο nass δεν μετέχει στην διαχειριστική ομάδα και έχει απαντήσει.
Οι υπόλοιποι, όπως έχω ξαναπεί, είναι κατά το ήμισυ παλιοί, και οι άλλοι μισοί είναι καινούριοι mods που δεν γνωρίζονται και μεταξύ τους.
Δεν έχουμε διάθεση, ούτε να επαναλάβουμε, ούτε να συνεχίσουμε τα όποια λάθη έγιναν στο παρελθόν.
Ας μπει ένα τέλος, θα γίνουμε τελικά απλώς κουραστικοί.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#12095 Για να ασχολείσαι τόσο πολύ με το θέμα, σίγουρα έχεις κάποιο συμφέρον. Το παραδέχεσαι και ο ίδιος πως το username σου αποτελεί ένα brand name. Η συμμετοχή σου στα φόρουμ, περιορίζεται σχεδόν μόνο σε θέματα anti radar κτλ. Δεν έχει άδικο λοιπόν κάποιος να σκεφτεί ότι κάνεις έμμεση διαφήμισή. Όχι απαραίτητα ότι πουλάς κάποιο προϊόν, μπορεί απλά να εισπράττεις προμήθεια από κριτικές, παρουσιάσεις, reviews κτλ. Και από ότι διαβάζω, και σε άλλα φόρουμ είχες "προβλήματα". Και ερωτώ: γιατί όχι και σε αυτό? Μήπως να σκεφτείς την πιθανότητα του να κάνεις κάποιο λάθος που τελικά έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις ;
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
saxon_747 έγραψε:Για να ασχολείσαι τόσο πολύ με το θέμα, σίγουρα έχεις κάποιο συμφέρον.

Η σωστή φράση είναι: "Για να ασχολείσαι τόσο πολύ με το θέμα, σίγουρα έχεις κάποιο ενδιαφέρον". Πράγματι, με ενδιαφέρει το αντικείμενο, λόγω ειδικότητας (δεν σε αφορά) και λόγω χόμπι, όπως και τα κινητά, τα αυτοκίνητα, οι ασύρματοι, το μπάσκετ, το γυμναστήριο, το JJ κτλ που άλλοτε τα πιάνω και ασχολούμαι πολύ και άλλοτε τα αφήνω σε αδράνεια.

saxon_747 έγραψε:Το παραδέχεσαι και ο ίδιος πως το username σου αποτελεί ένα brand name.

Φυσικά. Έχεις δει εσύ κάποιον σοβαρό άνθρωπο να γράφει τα άρθρα του (είτε δημοσιογραφικά, είτε επιστημονικά) με διαφορετικό όνομα; Κορόιδο είναι να χάσει τη δεδομένη αξιοπιστία του και την αναγνωρισιμότητά του;

saxon_747 έγραψε:Η συμμετοχή σου στα φόρουμ, περιορίζεται σχεδόν μόνο σε θέματα anti radar κτλ.

Όχι απαραίτητα. Είναι το πιο ενδιαφέρον θέμα για εμένα, αλλά με ενδιαφέρει επίσης το θέμα διόδια, δρόμοι κτλ. Τα έχω γράψει λίγο πιο πάνω. Δε διάβασες προσεκτικά.

saxon_747 έγραψε:Δεν έχει άδικο λοιπόν κάποιος να σκεφτεί ότι κάνεις έμμεση διαφήμισή. Όχι απαραίτητα ότι πουλάς κάποιο προϊόν, μπορεί απλά να εισπράττεις προμήθεια από κριτικές, παρουσιάσεις, reviews κτλ.

Τα οποία reviews, όμως, δεν κάνω. Ούτε παρουσιάσεις κάνω. Πού έχεις δει να κάνω reviews και παρουσιάσεις αντιραντάρ; Το μόνο που κάνω είναι έμμεσες κριτικές και να λέω: αυτό δουλεύει στην Ελλάδα, αυτό όχι. Εξηγώ δηλαδή τι είναι χρήσιμο και τι όχι. Ούτε προτείνω μηχανήματα, ούτε προωθώ. Αν με ρωτήσεις θα σου πω δουλεύουν αυτά τα 1-2-3-5-10-1000, κοίτα μόνος σου και διάλεξε ποιο σε βολεύει.

Για να είμαστε ακριβείς, επί bloka, είχαμε παρουσιάσει μαζί με τον άνθρωπο που με κυνήγησε μετά όλους τους ανιχνευτές που δούλευαν αξιόπιστα στις ελληνικές συνθήκες (μιλάμε για έτος 2007 περίπου). Αλλά, όταν λέμε παρουσιάσει, μιλάμε για μία τυπική εικόνα του τι κάνει ο καθένας και τι επιδόσεις να περιμένει ο χρήστης στη πράξη. Αν θες πρέπει κάπου να τα έχω αυτά και μπορώ να τα ανεβάσω να τα δεις.

saxon_747 έγραψε:Και από ότι διαβάζω, και σε άλλα φόρουμ είχες "προβλήματα". Και ερωτώ: γιατί όχι και σε αυτό? Μήπως να σκεφτείς την πιθανότητα του να κάνεις κάποιο λάθος που τελικά έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις ;

Είχα πρόβλημα στο bloka όταν αρνήθηκα να κάνω αυτό που με κατηγορείς έμμεσα ότι κάνω, δηλαδή reviews/παρουσιάσεις. Κάποιος μου ζήτησε να παρουσιάσω ένα μηχάνημα, αρνήθηκα λέγοντας ότι μετά πρέπει να παρουσιάσω και τα υπόλοιπα και δεν έχω τόσο χρόνο, τον ρώτησα αν έχει σχέσεις με τη συγκεκριμένη εταιρεία και ενδιαφέρεται τόσο και μετά ξεκίνησε ο ολοκληρωτικός πόλεμος (ως προς αυτή την περίπτωση έχω υλικό να γελάσει κάθε πικραμένος). Το ίδιο άτομο χάλασε το θέμα στο myphone, το ίδιο άτομο έκανε την "ανώνυμη" καταγγελία ότι πουλάω ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο (στον διαχειριστή του 4tforum), το ίδιο άτομο με έκανε ban λίγων ωρών και μου μηδένιζε το password στο bloka, το ίδιο άτομο παγίδευσα και τον έδιωξαν στο τέλος από διαχειριστή στο bloka. Το ίδιο άτομο μαζί με 2 φίλους είχαν 6 λογαριασμούς στο shoutbox του bloka και με έβριζαν εν χορώ 2 μέρες συνεχόμενες μέχρι που ο ιδιοκτήτης του bloka έκλεισε το shoutbox αηδιασμένος από την κατάσταση.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#12106 Μια διευκρίνιση μόνο. Δεν σε κατηγόρησα για τίποτα, απλά σου εξήγησα πως μπορεί να βλέπει τα πράγματα κάποιος...
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
saxon_747 έγραψε:Μια διευκρίνιση μόνο. Δεν σε κατηγόρησα για τίποτα, απλά σου εξήγησα πως μπορεί να βλέπει τα πράγματα κάποιος...

Αυτός που θέλει να βλέπει καθαρά διαβάζει και τα υπόλοιπα: ότι κάποια περίοδο δεν είχα να φάω και δεν ήξερα τι να κάνω. Ότι είχα πει σε 150 άτομα πως, αν δεν με πληρώσουν μέχρι την Παρασκευή, τη Δευτέρα δε θα έχω ούτε για το εισιτήριο για να έρθω, οπότε αν δε με δείτε να ξέρετε τι έγινε(τελικά με πλήρωσαν Παρασκευή). Τι θα υποθέσει ένας καλοπροαίρετος, λοιπόν; Ότι πουλάω προϊόντα και δεν έχω να φάω; Ωραία απόδοση του brandname...

Παραθέτω δύο ρητά: "Δόξαν δίωκε", Πρωταγόρας και "Για τους Έλληνες, πάνω από τη νίκη βρίσκεται η δόξα", Μεταξάς. Ό,τι κάνω, δηλαδή, το κάνω από ιδεαλισμό και όχι για οικονομικό όφελος. Αυτό το γνωρίζουν ή το φαντάζονται και οι πέτρες τόσα χρόνια.

Και τώρα με συγχωρείς, αλλά αύριο ξεκινάω δουλειά (είδες που ρώταγες; πριν λίγο με ενημέρωσαν), οπότε πρέπει να κοιμηθώ.

Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#12113 Ωχ μωρέ μαλάκες ( :inlove: ), τι κάθεστε και ασχολείστε.

Είπαμε όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια να μην ταϊζουμε τα τρολς. Τι κάθεστε και απαντάτε; Θα γράψει τα κατεβατά του, θα βγάλει γούστα, θα βαρεθεί και θα φύγει. Απλό!

Παρακαλώ
Άβαταρ μέλους
By Zorz
pipinos1976 έγραψε:Ποιος λέει αρκούδες τώρα;

Μπορεί οι διαχειριστές να μεροληπτούσαν όπως λες ή μπορεί -λέμε τώρα- να κάνεις εσύ λάθος...

Κάθεσαι τώρα και γράφεις (έστω, αντιγράφεις) κατεβατά επί κατεβατών για άσχετα ποστ που γράφτηκαν 3+ χρόνια πριν για τα οποία σου εγγυώμαι ότι κανείς -εκτός από εσένα- δεν παίρνει στα σοβαρά.
Επανήλθες και σαν να μη πέρασε μια μέρα, άρχισες το ίδιο τροπάρι όπως πριν. Το ξέρω ότι σου είναι δύσκολο να το δεχτείς ακόμα και ως ενδεχόμενο, αλλά ο πλανήτης δεν περιστρέφεται γύρω από εσένα.

Εικόνα

Υποστηρίζεις μεν ότι δεν ασχολείσαι σοβαρά, αλλά να τα walls of text για τους κακούς που σε κυνηγάνε και σπιλώνουν το καλό σου όνομα στα φόρα.
Εικόνα

Για να καταλάβεις όμως το πόσο λάθος είσαι, αυτά για τα οποία κατηγορεις τους άλλους, εσύ ο ίδιος τα κάνεις. Πχ. λίγο πολύ, κατηγόρησες τον Λάππα ότι είναι λαμόγιο που παραβιάζει την εργατική νομοθεσία, ενώ ο άνθρωπος όχι απλώς δεν έχει φροντιστήριο αλλά (αν δεν κάνω λάθος) είναι από αυτούς που έχουν μείνει απλήρωτοι.

Όσον αφορά αυτά που έγραφες στα παραπονιάρικα email σου για μένα, τώρα που τα δημοσίευσες πλέον τεχνικά αποτελούν λίβελο. Αν λοιπόν ήμουν μέλος αυτής της υποθετικής μαφίας που σε κατατρέχει και αν είχα την ίδια δικομανία που φαίνεται να σε διακατέχει, θα μπορούσα να σε χορέψω στο ταψί αν ήθελα για συκοφαντική δυσφήμιση. :s_cool

Δεν πρόκειται να το κάνω όμως, γιατί πολύ απλά δεν θεωρώ σοβαρά αυτά που γράφεις και έχω πιο σημαντικά πράγματα να αφιερώσω το χρόνο μου. Γι αυτό και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ περαιτέρω ούτε με αυτά που γράφεις εδώ, ούτε με το φιδεμπόριο σου για το διαστημικό Opel κ.α.

Εικόνα