Θα ηθελα μια αναλυτικη περιγραφη αν σου ειναι ευκολο.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Ποια ειναι η σταση ζως που πρεσβευεις pipine;
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ το διάβασα το κατεβατό και είδα πως αναφέρεται και δικό μου ποστ.
Το είδα και λυπάμαι, αλλά εγώ έκανα μια πλάκα για το "ευχαριστώ" που συνόδευε και συνοδεύει κάθε ποστ του pipinos1976, καμία σχέση με κλώνους κλπ...
Anonymous Founder έγραψε:Θα πω το εξής: όποιος είναι γεμάτος βεβαιότητες, χάνει την ευκαιρία της αμφιβολίας...
Δεν θα αλλάξω σε κανέναν την γνώμη, είμαι σίγουρος, αλλά κάνεις λάθος αγαπητέ. Σε πολλά και όχι μόνον στο δικό μου...
Θα σε παρακαλούσα όμως αυτό να είναι το τελευταίο ποστ αυτού του μεγέθους, είναι τρομακτικό το scrolling ου απαιτείται!
g8777 έγραψε:Ποια ειναι η σταση ζως που πρεσβευεις pipine;
pipinos1976 έγραψε:saxon_747 έγραψε:1. Ποιά ήταν η γνώμη του δικηγόρου σου για όλα αυτά;
Ότι είχαμε καλές ελπίδες να κερδίσουμε, ειδικά με την αίτηση για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά θα ήταν νίκη με κόστος (χρήμα, χρόνο, κόπο).
pipinos1976 έγραψε:saxon_747 έγραψε:2. Έχεις διαβάσει τους όρους χρήσης του 4tforum όπου αναφέρεται πως κάθε μέλος πρέπει να φροντίζει για την αποφυγή διαρροής προσωπικών του δεδομένων?
Τους έχω διαβάσει. Αντιστοίχως δεν πρέπει και οι διαχειριστές να τηρούν και τους κανονισμούς (ουσιαστικά μόνο IP και mail πρέπει να ξέρουν) και τους νόμους; Γιατί μου τέθηκε εκβιαστικό ερώτημα: ή δίνεις στοιχεία ή ban; Σε ποιον άλλο το έχουν κάνει αυτό και μάλιστα από "ανώνυμη" καταγγελία;
pipinos1976 έγραψε:saxon_747 έγραψε:3. Γιατί πιστεύεις πως (οι καμμια ντουζίνα) χρηστες που αναφέρεις, είχαν πρόβλημα μαζί σου;
Ανάλογα το άτομο. Υπήρχε μια ομάδα (περισσότερα μόνο με pm, αν θέλεις) που την ενοχλούσα πολιτικά, άλλος γιατί του χάλαγα τη μανέστρα από πωλήσεις κ.ο.κ.
pipinos1976 έγραψε:saxon_747 έγραψε:4. Γιατί μετά απο 3-4 χρόνια ακόμα ασχολείσαι με το 4tforum αφού είπες οτι σταμάτησες να ασχολείσαι?
Παρακολουθούσα το forum για συγκεκριμένους λόγους. Κυρίως για τα μπλόκα, τα διόδια, τους δρόμους και για μερικές περιπτώσεις που υπήρχε συμπυκνωμένη γνώση που διαφορετικά θα χρειαζόμουν χρόνο να αποκτήσω. Π.χ. το topic για τις πυραμίδες με ενημέρωσε για την Lyoness που μόνος μου δε θα καθόμουν να ασχοληθώ τόσο επισταμένα. Για τους ίδιου λόγους βρίσκομαι κι εδώ. Με τη διαφορά ότι εδώ προσπαθώ να βοηθήσω να μην επαναληφθούν τα προβλήματα του παρελθόντος, κυρίως ως προς το άτομό μου, αλλά και για να καθαρίσω το όνομά μου που, εν τη απουσία μου, είχε γίνει έρμαιο του κάθε... που ήθελε κάπου να ξεσπάσει.
pipinos1976 έγραψε:saxon_747 έγραψε:5. Γιατί δεν ξαναγράφεσαι στο 4tforum τώρα που έχει νέα διοίκηση αλλά προτιμάς να βρίσκεσαι εδω με τους χρήστες που σε έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν;
Για τον απλό λόγο ότι είμαι ban-αρισμένος, άρα για να γραφτώ απαιτείται καινούργιο nickname, κάτι που μόνο μια φορά έχω κάνει στο παρελθόν (σε άλλο forum) υπό ελεγχόμενες συνθήκες (δε αφορά κανέναν αυτό το ζήτημα).

saxon_747 έγραψε:Με λίγα λόγια, χλωμό το έβλεπε ο δικηγόρος. Ξέρεις γιατί; Γιατί και η εταιρία-ιδιοκτήτρια του φόρουμ έχει και αυτή δικηγόρους και έχουν προνοήσει για τετοιες περιπτώσεις. Γι'αυτο με την εγγραφή σου αποδέχεσαι ότι πρέπει να φροντίζεις για την αποφυγή διαρροής προσωπικών του δεδομένων.
saxon_747 έγραψε:Αν δεν ήθελες να δώσεις τα προσωπικά σου δεδομένα ας μη τα έδινες. Τα έδωσες με τη θέλησή σου. Μπορούσες (μετα το ban) να ξαναγραφτείς (αρα δεν υπάρχει εκβιασμός). Απλά ήθελες να κρατήσεις το "γνωστό" username για να είσαι αναγνωρίσιμος. Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να υποθέσει πως όντως έκανες έμμεση διαφήμιση με το "brandname" pipinos1976.
saxon_747 έγραψε:Άρα μπορεί να γινόταν και το αντίθετο...
saxon_747 έγραψε:Σε ρώτησα γιατι επαναφέρεις το θέμα μετά απο 3-4 χρόνια, όχι γιατι παρακολουθούσες το φορουμ.
εδώ προσπαθώ να βοηθήσω να μην επαναληφθούν τα προβλήματα του παρελθόντος, κυρίως ως προς το άτομό μου, αλλά και για να καθαρίσω το όνομά μου που, εν τη απουσία μου, είχε γίνει έρμαιο του κάθε... που ήθελε κάπου να ξεσπάσει
saxon_747 έγραψε:Αν απλα θες να παρακολουθείς όπως λες παραπανω, μπορείς και χωρίς εγγραφη. Αν,ντε και καλα, θες να κρατήσεις το ίδιο username, το μονο που μπορω να υποθέσω είναι οτι γιατι με αυτό είσαι "αναγνωρισιμος" αρα κατι θα χάσεις αν οι χρήστες δεν ξέρουν ποιός είσαι...
saxon_747 έγραψε:Υ.Γ. Σε εμένα "Ευχαριστώ" δεν έχει?
saxon_747 έγραψε:Για να ασχολείσαι τόσο πολύ με το θέμα, σίγουρα έχεις κάποιο συμφέρον.
saxon_747 έγραψε:Το παραδέχεσαι και ο ίδιος πως το username σου αποτελεί ένα brand name.
saxon_747 έγραψε:Η συμμετοχή σου στα φόρουμ, περιορίζεται σχεδόν μόνο σε θέματα anti radar κτλ.
saxon_747 έγραψε:Δεν έχει άδικο λοιπόν κάποιος να σκεφτεί ότι κάνεις έμμεση διαφήμισή. Όχι απαραίτητα ότι πουλάς κάποιο προϊόν, μπορεί απλά να εισπράττεις προμήθεια από κριτικές, παρουσιάσεις, reviews κτλ.
saxon_747 έγραψε:Και από ότι διαβάζω, και σε άλλα φόρουμ είχες "προβλήματα". Και ερωτώ: γιατί όχι και σε αυτό? Μήπως να σκεφτείς την πιθανότητα του να κάνεις κάποιο λάθος που τελικά έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις ;
saxon_747 έγραψε:Μια διευκρίνιση μόνο. Δεν σε κατηγόρησα για τίποτα, απλά σου εξήγησα πως μπορεί να βλέπει τα πράγματα κάποιος...
), τι κάθεστε και ασχολείστε.pipinos1976 έγραψε:Ποιος λέει αρκούδες τώρα;

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]