Nikos! έγραψε:GTS έγραψε:
1500 μικτα? εδώ γελαμε...
Τι είναι, πολλά ή λίγα?
Sent from a mobile device
GTS έγραψε:Πολύ λιγα για την εμπηρεια που ζηταει η συγκεκριμενη αγγελια. Δηλ καποιος με μεταπτυχιακο από Αγγλια και 3-5 χρονια σε PwC. KPMG, Delloite θα δεχτει να δουλεψει με 1500 μικτα????
Nikos! έγραψε:Εμ τι, 2.500 καθαρά όπως λες (4 μικτά) για θέση associate?
Δεν είναι managerial θέση, 3-5 χρόνια προϋπηρεσία θέλουν.
2.500 καθαρα έχετε υπόψη σας πόσα είναι μικτά και πόσο βγαίνει το κόστος εταιρίας? Αφήστε τις αγγελίες να γράφουν ότι θέλουν. Το θέμα είναι τι θα ακούσεις από κοντά και ακόμα καλύτερα τι θα μάθεις εκ των έσω. Ξαναλέω μιας και αναφέρθηκε η θέση του λινκ στο Βασιλόπουλο παίζει στα 1.500€ μικτά (σαν HR μιλάμε πάντα σε gross
) και τίποτα άλλο από παροχές, πλην κάτι εκπτωτικές κάρτες για τα καταστήματα και τίποτα προϊοντα Χριστούγεννα-Πάσχα. Δεν ξέρω καν αν παίζει και ιδιωτική ασφάλιση (λογικά παίζει).
αυτο εξαρταται απο πολλά, σε ποια περιοχη μενεις (Αθήνα η επαρχία) αν εχεις παιδια ή οχι, αν εισαι το μονο εισόδημα στο σπιτι ή οχι, αν εχεις δικο σου σπιτι χωρις δανεια ή οχι κτλ....
αν ειναι αρκετα και η θεση ειναι καλη απο αντικείμενο, συνθηκες εργασιας και βοηθαει το βιογραφικό σου για το μέλλον πας με χαρά. αν δεν ειναι, κοιτάς τις εναλλακτικές.
Deleted User 1 έγραψε:Nikos! έγραψε:GTS έγραψε:
1500 μικτα? εδώ γελαμε...
Τι είναι, πολλά ή λίγα?
Sent from a mobile deviceGTS έγραψε:Πολύ λιγα για την εμπηρεια που ζηταει η συγκεκριμενη αγγελια. Δηλ καποιος με μεταπτυχιακο από Αγγλια και 3-5 χρονια σε PwC. KPMG, Delloite θα δεχτει να δουλεψει με 1500 μικτα????Nikos! έγραψε:Εμ τι, 2.500 καθαρά όπως λες (4 μικτά) για θέση associate?
Δεν είναι managerial θέση, 3-5 χρόνια προϋπηρεσία θέλουν.
2.500 καθαρα έχετε υπόψη σας πόσα είναι μικτά και πόσο βγαίνει το κόστος εταιρίας? Αφήστε τις αγγελίες να γράφουν ότι θέλουν. Το θέμα είναι τι θα ακούσεις από κοντά και ακόμα καλύτερα τι θα μάθεις εκ των έσω. Ξαναλέω μιας και αναφέρθηκε η θέση του λινκ στο Βασιλόπουλο παίζει στα 1.500€ μικτά (σαν HR μιλάμε πάντα σε gross) και τίποτα άλλο από παροχές, πλην κάτι εκπτωτικές κάρτες για τα καταστήματα και τίποτα προϊοντα Χριστούγεννα-Πάσχα. Δεν ξέρω καν αν παίζει και ιδιωτική ασφάλιση (λογικά παίζει).
Στέφανε, ο GTS μπερδεύτηκε και νομίζει ότι μιλάμε για Αγγλία (αν και εκεί δύσκολο να παίζουν αυτά τα λεφτά).
Στην Ελλάδα, φέτος.
Δύσκολο είναι να ξεχάσεις το μέλλον που είχες φανταστεί.
2014 έγραψε:52 ετών μόλις βγήκε στη σύνταξη, με 70Κ εφ' άπαξ + 1.600 Ε μηνιάτικο.
Στην Ελλάδα, φέτος.
Απο τι εργασία?
EDDIE_147 έγραψε:Το αβίαστα και άκοπα δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με ένα επάγγελμα που δουλεύεις πρωί-απόγευμα και είσαι όλη μέρα στο πόδι.
Το επάγγελμα του πωλητή όλα αυτά ?

dimik έγραψε:GTS έγραψε:Πολύ λιγα για την εμπηρεια που ζηταει η συγκεκριμενη αγγελια. Δηλ καποιος με μεταπτυχιακο από Αγγλια και 3-5 χρονια σε PwC. KPMG, Delloite θα δεχτει να δουλεψει με 1500 μικτα????
Με 5 δεν ξέρω αλλά με 3 χρόνια σε μια απο τις big4 θα δεχτεί άνετα. Δεν νομίζω στην 3ετία σε αυτά τα κάτεργα να παίρνουν και πολλά παραπάνω άλλωστε.
Ναι αλλά δουλεύουν στο κάτεργο ως επιλογή με σκοπό να το εξαργυρώσουν αργότερα είτε πηγαίνοντας αλλού είτε επιστρέφοντας ως managers στο κάτεργο, σε κάθε περίπτωση όμως με πολύ περισσότερα €€€. Αν πάνε αλλού με 3&60 τότε πέταξαν στα σκουπίδια τα χρόνια του κάτεργου.
nass έγραψε:dimik έγραψε:GTS έγραψε:Πολύ λιγα για την εμπηρεια που ζηταει η συγκεκριμενη αγγελια. Δηλ καποιος με μεταπτυχιακο από Αγγλια και 3-5 χρονια σε PwC. KPMG, Delloite θα δεχτει να δουλεψει με 1500 μικτα????
Με 5 δεν ξέρω αλλά με 3 χρόνια σε μια απο τις big4 θα δεχτεί άνετα. Δεν νομίζω στην 3ετία σε αυτά τα κάτεργα να παίρνουν και πολλά παραπάνω άλλωστε.
Ναι αλλά δουλεύουν στο κάτεργο ως επιλογή με σκοπό να το εξαργυρώσουν αργότερα είτε πηγαίνοντας αλλού είτε επιστρέφοντας ως managers στο κάτεργο, σε κάθε περίπτωση όμως με πολύ περισσότερα €€€. Αν πάνε αλλού με 3&60 τότε πέταξαν στα σκουπίδια τα χρόνια του κάτεργου.
Ο σκοπός όλων είναι ή η Managerial θέση εντός κάτεργου ή μια θέση στο industry και όσοι δεν είναι μαζόχες αρκετά φροντίζουν να φύγουν μαξ στην 5ετία, ο μισθός τους εκεί αγγίζει σχεδόν τα 1500€ με ACCA ή ACA (σαν experienced seniors) και προτιμούν σαφώς να παίρνουν τα ίδια λεφτά κάπου αλλού που δεν θα δουλεύουν τις ίδιες ώρες.
saxon_747 έγραψε:1600€ καθαρά ;
Έτσι έλεγε, δεν είδα εκκαθαριστικό.
dimik έγραψε:Απο τι εργασία?
Αστυνομία κάτι.
Ένα (ακόμα) από τα εγκλήματα του σημερινού ελ. Αφού έχει πληρώσει αδρά για να εκπαιδεύσει κάποιον, στα 52 του (στη συγκεκριμένη περίπτωση) που είναι στα καλύτερά του, κλωτσιά κ έξω. Αυτός, με τις γνώσεις που έχει αποκτήσει, θα ήταν ό, τι καλύτερο για να διοικήσει κανα μικρό νοσοκομείο, κανα ΙΚΑ / συκα κλπ, καμιά υπηρεσία του δημοσίου, οργανισμό, κάτι. Αντ' αυτού, κλωτσιά κ σπίτι σου μ' έναν κουβά λ7 (ειδικά σε σύγκριση με την κατάσταση της ελ αγοράς) κάθε μήνα.
Αν μπορούσα, έναν τέτοιο θα τον έπαιρνα με κλειστά μάτια διευθυντή στην επιχείρησή μου.
Δύσκολο είναι να ξεχάσεις το μέλλον που είχες φανταστεί.
GTS έγραψε:Πολύ λιγα για την εμπηρεια που ζηταει η συγκεκριμενη αγγελια. Δηλ καποιος με μεταπτυχιακο από Αγγλια και 3-5 χρονια σε PwC. KPMG, Delloite θα δεχτει να δουλεψει με 1500 μικτα????
Η αγγελία αναφέρεται σε σχεδόν entry level θέση (ok, οχι junior, associate), απλά λόγω κρίσης οι εταιρείες μπορούν να ζητήσουν (και να βρουν) και κάτι παραπάνω απ'ότι θα ζητούσαν (και κυρίως θα έβρισκαν) 10 χρόνια πριν. Που κι αυτα δλδ, σιγά τα ωα, το μεταπτυχιακό από την αγγλία το έχει και η κουτση μαρία, ενώ 3 χρόνια σε θέση compensation πολυεθνικής έχουν επίσης πάρα πολλοί. Τα 1600 μεικτα μου φαινονται ταβάνι για καποιον που πραγματικα θελουμε και μας εντυπωσιασε.
ΥΓ. Οι τελευταίες σελίδες είναι απόδειξη γιατί δεν μπορούμε να συννενοηθούμε εδω μεσα μερικες φορες (κυριως στο χιλιοπαιγμενο θεμα ΙΤ - ΔΤ): κάποιοι ακούγοντας 1500 μεικτά κανουν παρτυ, κι αλλοι στραβομουτσουνιάζουν, ενω τα 2500 μεικτα καποιοι τα θεωρουν επιστημονικη φαντασια και καποιοι απλως αποδεκτα. Επειδη λοιπον υπαρχουν διαφορετικες αφετηρίες, εμπειριες και παραστασεις μερικες φορες ειναι αδυνατον να βρεθει σημειο επαφης, μιας και ως ΙΤ ο ενας θεωρει τον ντελιβερα, κι ο αλλος τον CEO της ORACLE.
2014 έγραψε:saxon_747 έγραψε:1600€ καθαρά ;
Έτσι έλεγε, δεν είδα εκκαθαριστικό.
dimik έγραψε:Απο τι εργασία?
Αστυνομία κάτι.
Ένα (ακόμα) από τα εγκλήματα του σημερινού ελ. Αφού έχει πληρώσει αδρά για να εκπαιδεύσει κάποιον, στα 52 του (στη συγκεκριμένη περίπτωση) που είναι στα καλύτερά του, κλωτσιά κ έξω. Αυτός, με τις γνώσεις που έχει αποκτήσει, θα ήταν ό, τι καλύτερο για να διοικήσει κανα μικρό νοσοκομείο, κανα ΙΚΑ / συκα κλπ, καμιά υπηρεσία του δημοσίου, οργανισμό, κάτι. Αντ' αυτού, κλωτσιά κ σπίτι σου μ' έναν κουβά λ7 (ειδικά σε σύγκριση με την κατάσταση της ελ αγοράς) κάθε μήνα.
Αν μπορούσα, έναν τέτοιο θα τον έπαιρνα με κλειστά μάτια διευθυντή στην επιχείρησή μου.
Συμπλήρωσε 35 χρόνια υπηρεσίας αν μπήκε στην αστυνομία 17+ οπότε λογική η ηλικία αλλά τα χρήματα δεν νομίζω να είναι τόσα, για κανένα 500ρικο-400ρι κάτω τον κόβω.
Αν πάει αυτός σε τέτοια υπηρεσία που λες θα τους αρχίσει όλους στις κλωτσιές
Όταν έχεις συνηθίσει σε ένα επίπεδο πειθαρχίας, σε εκτέλεση εντολών άμεσα χωρίς αντιλογία κλπ φαντάσου να έχει να κάνει π.χ με τις νοσηλεύτριες, με γιατρούς και με διοικητικό προσωπικό που η κάθε κατηγορία έχει τα δικά της συνδικαλιστικά. Χαμός θα γίνει στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο.Για ιδ. επιχειρήσεις δεν διαφωνώ.