Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#501890 Ας πούμε το συγκεκριμένο θα μου ήταν αδιάφορο, θα έκανα και πλάκα :lol:

Αλλά πραγματικά απορώ πώς μπορείς μακροχρόνια να συνυπάρξεις με κάποιον διαφορετικό σε τόσο θεμελιώδη πράγματα :hmmm: ( είναι προφανές ότι γίνεται, με τόσα παραδείγματα τριγύρω σου, απλά εγώ θα ενιωθα δυστυχισμένος και απλά θα χώριζα :s_bye )
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#501894 +1 κι από εμένα.

Το να είναι θρήσκα, ρατσίστρια και γενικότερα μισαλλόδοξη η :inlove: απλά δεν παίζει. Συνεχίζουμε ο καθένας το δρόμο του και αρριβεντέρλα. :s_bye
Εξάλλου, όταν είναι να προχωρήσει μία σχέση, αυτά τα πραγματάκια συνήθως βγαίνουν στην επιφάνεια και αξιολογούνται και από τους δύο.
Στην περίπτωση που βγουν στην επιφάνεια αργότερα, υπάρχει θέμα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#501904 -1

Μη δινετε στην θρησκεια του καθενος μεγαλυτερη αξια απο αυτη που οφειλει να εχει-----> Τι μας νοιαζει αν φτιαχνει φανουροπιτα ρε cocomat οταν παιζει κλαρινο οπως Αμερικη.

Ο καθενας ας κρατησει τα πιστευω του για τον εαυτο του και να μην τα επιβαλλει στον συντροφο του.

Ληξις και αυτο.

Θα σας τα κλεισω ολα τα τοπικα μεχρι Δευτερα, εχω συντονιστει με κοσμικη ακτινοβολια υποβαθρου μετα απο μια μερα στο Fox. :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:
Θα σας τα κλεισω ολα τα τοπικα μεχρι Δευτερα, εχω συντονιστει με κοσμικη ακτινοβολια υποβαθρου μετα απο μια μερα στο Fox. :s_airkiss

Μιλησε μας λιγο για αυτην την εμπειρια!
Σε καποιο αλλο θεμα ομως, καταλληλοτερο
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#501906 Όταν θα σε πάει στην Τήνο, στην ΤΗΝΟ λέω Τζιάκο, και θα σε βάνει να ανέβεις τα σκαλιά στα τέσσερα, στα ΤΕΣΣΕΡΑ λέω Τζιάκο, να σε δω αν θα μου το παίζεις Πόντια Πιλάτισσα, η Κυβερνήτης της ουδέτερης Ελβετίας!!! :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#501907 Δια πηγα μανα μου, εδω φετος λεμε να παμε Μοντσαρελλα, αυτη με μπλουζακι Εδδιε Ιρβαιν και εγω με Κοβαλαινεν. Ειπαμε , σεβασμος. Ποια Τηνος τωρα.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
rx8_drifter έγραψε:Ας πούμε το συγκεκριμένο θα μου ήταν αδιάφορο, θα έκανα και πλάκα

Αλλά πραγματικά απορώ πώς μπορείς μακροχρόνια να συνυπάρξεις με κάποιον διαφορετικό σε τόσο θεμελιώδη πράγματα :hmmm: ( είναι προφανές ότι γίνεται, με τόσα παραδείγματα τριγύρω σου, απλά εγώ θα ενιωθα δυστυχισμένος και απλά θα χώριζα :s_bye )

+1 ακόμα κι απο μένα.
Προφανώς και δε γίνεται να συνυπάρξεις σε σοβαρή σχέση με θεούσα.
Ειδικα αν μιλάμε και για γάμους και παιδιά.
Εγώ πάντως αν άκουγα τη δικιά μου να του λέει για θεουληδες και χριστουληδες θα γινομασταν.
Και αυτό έχει ξεκαθαριστεί και σε πεθερικά και γονείς.
Παραμύθια υπαρχουν πολλά για Κοκκινοσκουφίτσα, Κοντορεβυθουλη κλπ δε χρειάζονται άλλα.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
elteo έγραψε:
markvag έγραψε:
Όχι απλά θεός, ημίθεος! Όπως θα έλεγε και ο Βαμβακουλας :lol:

Fixed

Η Άντζελα ρε το είπε! :protest: Εκτός αν αντιγράφει Βαμβακούλα η Άντζελα, που αν συμβαίνει ανέβηκε 1-2 σκαλοπάτια στην εκτίμησή μου (η Άντζελα, ο Βαμβακούλας είναι ήδη στα πάνω διαμερίσματα!) :lol:

junior gt έγραψε:δωδεκαθεϊστη (αυτοι παντρευονται ή μονο παρτουζες στον Ολυμπο κανουνε? δεν ξερω) .

Ώπα, αυτό να το ερευνήσουμε! :whistlink: Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να αλλαξοπιστήσω! Το μακαρονοτέρας μπορεί να μην με εκφράζει πλέον... :innocent: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#501957 Πάντως αυτη η συζητηση για γιαλαντζι άθεους απο γιαλαντζί θεουσους ειναι απίστευτα βαρετη και κουραστική. Just saying...

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
#501968 παντως απο τις ωραιοτερες επινοησεις του χριστιανισμου ειναι η εξομολογηση και ιδιαιτερα του ορθοδοξου χωρις παραβαν.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#502007 Φυσικά , γι'αυτό το λόγο πριμοδοτήθηκε σαν επίσημη θρησκεία. Πλύση εγκεφάλου για να λες τα μυστικά σου στον πνευματικό , αυτός στον αυτοκράτορα και οι δυο μαζί να κυβερνάνε παρέα. Bonus , γύρισμα μάγουλου και πειθήνια υποταγή.
Άβαταρ μέλους
By DAP
g8777 έγραψε:-1
.........................................................................................................................................

Ο καθενας ας κρατησει τα πιστευω του για τον εαυτο του και να μην τα επιβαλλει στον συντροφο του.

Πολυ σωστος και θα συμπληρωνα και οχι μονον στο ταιρι του ....
Άβαταρ μέλους
By otso
#502010 Kαι μιας και το γυρισατε στα ζευγαρια . Αληθεια πως βλεπετε ,αν βλεπετε ζευγαρια οπου το ενα ταιρι ειναι μουσουλμανος;
Εγω προσωπικα κανα δυο που ειχα τυχει ειχαν χωρισει με συνοπτικες διαδικασιες ουτε χρονο που λεμε . και ηταν πριν ξεκινησουν το τζιχαντ .
Επισης μιας και η πολημας πλημυρισε με μαυρες μπουρκες , τα παιδια μου και ολα τα παιδια που ξερω ειναι ρατσιστες και εγω ειμαι , αμα βλεπω αυτες τις μαυροφορες μου σηκωνεται η τριχα , τι να πω στα κοριτσια μου που βλεπουν τους σκελετους της ιστοριας στην διπλανη πορτα; οτι το μελλον τους ειναι σφαλιαρα και αναπαραγωγικες μηχανες;
Προφανως η γιαγια μου με το σηγκουνι θα ηταν ημιγυμνη γι αυτους.