+ γαβρινες αποκλειονται
R21
( είναι προφανές ότι γίνεται, με τόσα παραδείγματα τριγύρω σου, απλά εγώ θα ενιωθα δυστυχισμένος και απλά θα χώριζα
)
απλά δεν παίζει. Συνεχίζουμε ο καθένας το δρόμο του και αρριβεντέρλα.
g8777 έγραψε:
Θα σας τα κλεισω ολα τα τοπικα μεχρι Δευτερα, εχω συντονιστει με κοσμικη ακτινοβολια υποβαθρου μετα απο μια μερα στο Fox.
rx8_drifter έγραψε:Ας πούμε το συγκεκριμένο θα μου ήταν αδιάφορο, θα έκανα και πλάκα![]()
Αλλά πραγματικά απορώ πώς μπορείς μακροχρόνια να συνυπάρξεις με κάποιον διαφορετικό σε τόσο θεμελιώδη πράγματα( είναι προφανές ότι γίνεται, με τόσα παραδείγματα τριγύρω σου, απλά εγώ θα ενιωθα δυστυχισμένος και απλά θα χώριζα
)
elteo έγραψε:markvag έγραψε:
Όχι απλά θεός, ημίθεος! Όπως θα έλεγε και ο Βαμβακουλας
Fixed
Εκτός αν αντιγράφει Βαμβακούλα η Άντζελα, που αν συμβαίνει ανέβηκε 1-2 σκαλοπάτια στην εκτίμησή μου (η Άντζελα, ο Βαμβακούλας είναι ήδη στα πάνω διαμερίσματα!)
junior gt έγραψε:δωδεκαθεϊστη (αυτοι παντρευονται ή μονο παρτουζες στον Ολυμπο κανουνε? δεν ξερω) .
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να αλλαξοπιστήσω! Το μακαρονοτέρας μπορεί να μην με εκφράζει πλέον...

g8777 έγραψε:-1
.........................................................................................................................................
Ο καθενας ας κρατησει τα πιστευω του για τον εαυτο του και να μην τα επιβαλλει στον συντροφο του.
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]