- 14 Σεπ 2025, 07:57
dimik έγραψε:REALZEUS έγραψε:Ο Στρατός αυτός πολεμάει επιθετικά σε μέτωπο άνω των 1000 χλμ, έναντι αμυντικά ταγμένων θέσεων.
Να προσέχεις τους γνωστούς σου... 
Το μεγάλο μέτωπο είναι ότι πρέπει για βαριά τεθωρακισμενους στρατούς, επιλέγει τα schwerpunkte όπως έγραψε και ο πρώτος διδάξας Guderian και εφαρμόζει λαβιδες επί μεγάλων εχθρικών συγκέντρωσεων.
Ειδικά δε όταν έχει και αεροπορικη υπεροχή αυτό πρέπει να είναι παιχνιδάκι.
Έχω μπλέξει με κομμούνια που διαβάζουν ρωσική πρεσβεία, Αυγερινό, Newsbreak και News247 Δία μου τι να κάνω...
< >
Το μεγάλο μέτωπο βοηθάει τον υπέρτερο Στρατό όταν υπάρχει ανεπτυγμένο πεδίο, ειδικά αρματικό, όχι όταν υπάρχουν αμυντικές οχυρώσεις. Στις οχυρές θέσεις που πραγματοποιούν άμυνα σημείου μπορείς να κάνεις διείσδυση με ομάδες ΠΖ ή βομβαρδισμό. Προέλαση ΤΘ Σχηματισμών όμως δεν μπορείς να κάνεις κατά σταθερού σημείου αγκιστρώσεως!

Δημ.Φυλακτος έγραψε:Και ο Μ.Μουσασι ελεγε πως το μαχαιρι ειναι καλυτερο απο το οπλο σε κοντινη μαχη αλλα τοτε δεν ειχε πιστολι και JHP βολιδες.
Παιδιά κρατήστε εσείς τα μαχαίρια και δώστε μου εμένα το πιστόλι.
cabala10 έγραψε:περιεργο που αλλαξαν μυαλα οταν σκοτωθηκαν ολα τα απολιθωματα που ειχαν για στρατηγους και εβαλαν φρεσκα μυαλα
Και ναι και όχι. Ο Γκεράσιμωφ είναι Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων από το 2012.
Το αστείο είναι ότι ο Σίρσκι (Αρχηγός του Ουκρανικού Γενικού Επιτελείου) είναι Ρώσος (γεννημένος 200 χλμ από την Μόσχα) και η πατρική οικογένεια του ζει στην Ρωσία! Μετά μου λέτε ότι δεν είναι εμφύλιος...

"Syrskyi was born on July 26, 1965[14] in the village of Novinki, Vladimir Oblast, Russian SFSR, then in the Soviet Union[15] into a military family[16] of ethnic Russians. As of 2023, his parents and brother live in Russia.[17]
In 1980, when Syrskyi was 15, his father was transferred to serve in the Soviet Armed Forces in Kharkiv, Ukrainian SSR.[18][19] Syrskyi graduated from high school in Kharkiv and entered the Moscow Higher Military Command School, the Soviet Union’s most prestigious military academy."
https://en.wikipedia.org/wiki/Oleksandr_Syrskyi