Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#620588 εφερα απο το χωριο 4 σεικο 5αρια που ηταν παρατημενα σε ενα συρταρι για πανω απο 15 χρονια.Το ενα ηταν δικο μου που εχω να το φορεσω απο το γυμνασιο,και δεν δουλευει.
Τα αλλα 3 δουλεψαν κανονικα μολις τα κουνησα λιγο.
Τα δυο απο αυτα ειναι made in Japan.Tο ενα μαλιστα την ημερομηνια την εχει Αγγλικα και στα Αραβικα.Προφανως το ειχε αγορασει απο Σαουδικη Αραβια ,μιας και εκει ηταν πολυ φθηνα.
Το ενα ειναι αυτο(δουλευει κανονικα,απλα θελει μπρασελε,και τζαμακι,ειναι χαλια απο γρατζουνιες

Εικόνα
Εικόνα

το αλλο που ηδη φορεσα ειναι αυτο,που απλα θελει αλλαγη το τζαμακι γιατι και αυτο ειναι ολο γρατζουνιες.
Εικόνα
Εικόνα

το τριτο ειναι αυτο,και αυτο δουλευει,θελει μπρασελε και τζαμακι.
Εικόνα
Εικόνα

εδω το βρηκα με λουρακι,και πιστευω του παει.
Εικόνα
Εικόνα

ποιο θα διαλεγατε για να φορατε?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#620589 Το τρίτο ωραίο φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#620590 Για τα τζαμια, αν ειναι πλαστικα, παρε ενα σωληναριο κρεμας γυαλισματος μεταλλων βαλε λιγη σ ενα πανακι και τριψτα γερα! Θα γινουν σαν καινουρια!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Το τρίτο ωραίο φαίνεται.

και εμενα αυτο μου αρεσει,ειδικα με το μαυρο νατο στραπ ειναι ωραιο.

Y.V έγραψε:Για τα τζαμια, αν ειναι πλαστικα, παρε ενα σωληναριο κρεμας γυαλισματος μεταλλων βαλε λιγη σ ενα πανακι και τριψτα γερα! Θα γινουν σαν καινουρια!

και πως ξερουμε εαν ειναι πλαστικα?χτυπωντας το με το νυχι,σαν πλαστικο ακουγεται,αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#620592 Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις...
Αν ειναι κρυσταλλο, απλως δεν θα φυγουν.
Πιστευω οτι ειναι πλαστικα παντως...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#620593 Λογικά πλαστικά θα είναι, δες αν έχει από πίσω ακριβό κωδικό μοντέλου και ψάξε να δεις.

Το σκεύασμα λέγεται polywatch και κάνει θαύματα, έχω σώσει πολλά ρολόγια της γυναίκας με αυτό.
https://www.amazon.co.uk/dp/B00E3T237C/ ... cEbK96YD0F
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#620595 ευχαριστω Ντινο :thumbsup:
και τα παλια 5αρια με νατο στραπ ή δερματινα ωραια ειναι παντως.Μερικα τυχαια απο το νετ

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

εδω σαν αυτο που εχω με δερματινο ταμπα λουρακι.Κουκλι ειναι imho
Εικόνα

Εικόνα

αυτο ειναι σαν αυτο που φορεσα,μιας και ηταν οκ το μπρασελε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By elteo
#620608 Ωραία ρολόγια. Έχει και ο πατέρας μου τέτοια σε ένα συρτάρι. Μου βαλες ιδέες τώρα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#620610 Για μένα, παλιό Seiko αποκλειστικά και μόνο με μεταλλικό μπρασελε.
Πανέμορφα όλα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:ποιο θα διαλεγατε για να φορατε?

To 3o (που ειναι 1¨29 η ωρα) το φορουσα πολυ χαλαρα φιλε :s_yes
Άβαταρ μέλους
By elteo
#620620 Το 3ο με μπρασελέ όμως. Αυτά τα Seiko είναι retro. Δεν τους πάνε τα σύγχρονα λουριά.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
elteo έγραψε:Το 3ο με μπρασελέ όμως. Αυτά τα Seiko είναι retro. Δεν τους πάνε τα σύγχρονα λουριά.

Ετσι! Εγω γενικα ειμαι του μπρασελε, αλλα ΕΙΔΙΚΑ σε τετοια ρολογια, ισχυει αυτο που ειπες...
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
elteo έγραψε:Το 3ο με μπρασελέ όμως. Αυτά τα Seiko είναι retro. Δεν τους πάνε τα σύγχρονα λουριά.

Κατ' αρχάς τα NATO straps δεν είναι "σύγχρονα" αλλά υπάρχουν τουλάχιστον απο την δεκαετία του '60
Το πιο διάσημο NATO strap, το "James Bond NATO strap" έγινε διάσημο στο Goldfinger του 1964, οπότε, παίζει τα Seiko 5 στις φωτογραφίες, να είναι πιο σύγχρονα απο τα NATO straps
Επίσης, όποιος εχει φορέσει ρολόι με μπρασελε, με ντάλα Ελληνικό ήλιο, μετά το πρώτο καθάρισμα του μπρασελε απο τις μπίχλες, ξέρει πολύ καλά τι είδους στραπ ταιριάζει στις Ελληνικές καιρικές συνθήκες.

Χειμώνας = Δέρμα
Άνοιξη και φθινόπωρο = μπρασελε
Καλοκαίρι = σιλικόνη ή ΝΑΤΟ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii

George_Prix έγραψε:
To 3o (που ειναι 1¨29 η ωρα) το φορουσα πολυ χαλαρα φιλε :s_yes

σε ολους το 3ο αρεσει με την λευκη πλακα.
Το φοραγε και ο James May σε καποιες εκπομπες αυτο το μοντελο .