- 16 Μαρ 2016, 22:36
kacey έγραψε:
1. α ωραια, τοτε να βαλω κ εγω 2 λινκ, ενα οπου ο πακιστανος βιασε κ πολτοποιησε το κεφαλι της πιτσιρικας στη Παρο, κ το αλλο οπου οι τρεις πακιστανοι εσφαξαν εναν ελληνα για να του κλεψουν μια καμερα. Κ μετα να βγαλουμε συμπερασματα για τους Πακιστανους, κ ειδικα για οσους διαμενουν στη χωρα μας. Τα οποια φυσικα κ "θα ειναι σωστα", αφου "δυο λινκ/περιπτωσεις"...
Ε? Καλο το επιχειρημα?
2. α) οσοι το κανουν αυτο, ειναι |λογοκρισία| ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Δεν φταινε σε τιποτα τα σκυλια.
β) το "ταδε ρατσες = επιθετικα σκυλια" δειχνει ποσο ΑΣΧΕΤΟΣ εισαι. Για το "νομιμο οπλο" δεν μπορω να σχολιασω, γελαω παρα πολυ για να πληκτρολογησω.
3. μπλα μπλα μπλα, βλακειες βλακειες βλακειες κλπ κλπ.
4. εχει απαντηθει, απλα εσυ δεν γουσταρεις την απαντηση: το σημαντικο ειναι το γιατι σε δαγκωσε. Και ναι, ενα σκυλι που ειναι φοβικο, μπορει να δαγκωνει ΑΠΟ ΦΟΒΟ. Εσυ εκει, εχεις μεινει στο
5.γινεσαι γραφικος.
6. κ παραμενεις.
Μπροστά σε αυτό το ρεσιτάλ επιχειρηματολογίας δεν μπορώ να απαντήσω τίποτα, είναι σαφής η ρητορική υπεροχή σου (ειδικά τα 3,5,6 είναι όταν η λακωνικότητα συναντά τη ρητορική δεινότητα του Ουίνστον Τσώρτσιλ

)
Ανοίγω την πλέον διαδεδομένη εγκυκλοπαίδεια και μου βγάζει στην πρώτη παράγραφο
https://en.wikipedia.org/wiki/Pit_bull ότι η σχετική ράτσα αναπτύχθηκε βασικά για κυνομαχίες. Κρατάω και την δήλωση ασφαλιστικής στην Αμερική όπου αναφέρει
it will no longer cover bites by pit bulls, rottweilers and wolf hybrids.
Για τα κανίς δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια
https://en.wikipedia.org/wiki/PoodleΟύτε για τους πακιστανούς που λες
https://en.wikipedia.org/wiki/PakistanisΚαι η γουικιπίντια και οι ασφαλιστική προκατάληψη δηλαδής?? Ρε κάτι συκοφάντες που υπάρχουν.
@Pitt Εγώ έγραψα στο γκούγκλ το όνομα του Δήμου (μη ρωτάτε) και τη λέξη αδέσποτα, μου έβγαλε κατευθείαν πρώτο αποτέλεσμα επισημη ιστοσελίδα του Δήμου που αναφέρεται σε μία κυρία χωρίς να διευκρινίζει από που είναι. Η κυρία αυτή μου είπε ότι είναι της Φιλοζωικής (πριν αρχίσω τα καντήλια) και ότι δουλεύει εθελοντικά. Τώρα έχουν ξεραθεί τα αίματα και τα πολλά εχουν φύγει, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να κάνω αγωγή, αλλά δεν είμαι στη λογική του τζογαδόρου, γιατί έτσι έχει καταντήσει το ελληνικό νομικό σύστημα. Εάν μπορούσα να κάνω μία αγωγή και να μου πουν ναι θα αποζημιωθείς σίγουρα για όλο το χρόνο που έχασες, τότε ναι θα το έκανα. Να βγώ και φεσωμένος και με χαμένο χρόνο μου φαίνεται αστείο, και με τα ελληνικά δικαστήρια όπως είναι τώρα το παθαίνεις για την πλάκα σου. Κάποιοι που είναι τζογαδόροι το κάνουν, εγώ δεν είμαι ούτε τζογαδόρος ούτε ο Ωνάσσης του χρόνου, μία φορά την ημέρα θα μπω στο φόρουμ άσχετα που με αυτά διαβάζω, με ανάβουν τα λαμπάκια και γράφω σεντόνια
JimClark έγραψε:ε σωστό , όπως κάνουμε με τα κουνούπια άλλωστε.
Ψυχές κ τα 2.
Του σκυλιού είναι μεγαλύτερη;
Αναλύστε

Όσο τρολλίστικο και εάν είναι, εγώ το βλέπω ουσιώδες. Και για τα ζώα κρεοφαγίας και αυτά ζώα, είναι συγνώμη δηλαδής. Και συγνώμη που μας τη χαλάω σε όλους αλλά κατεβάζουμε κοντοσούβλια επειδή γουστάρουμε και εν γνώσει ότι μπορεί να κάνουμε ζημιά στην υγεία μας όχι για να επιβιώσουμε.
Θεωρώ παράλογο να παραγγέλνει να ανατραφούν υπό άθλιες συνθήκες τα ζώα και μετά να τα σφάξουν σε παιδική ηλικία για να κάνει το χόμπυ του (κοντοσούβλι) και ταυτόχρονα να λέει ότι αγαπάει τα ζώα. Αν είναι να δηλώσει σκυλόφιλος, γατόφιλος και όχι ζωόφιλος και το αρνάκι ψυχή δεν έχει? Είναι ένα ωραίο χόμπυ το κοντοσούβλι αλήθεια

αλλά δεν δηλώνω φιλόζωος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η μία ψυχή να είναι πιο βαριά την άλλη (ειδικά όταν μιλάμε για ζώα ίδιου όγκου).
Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεται το κενό λογικής στην ανωτέρω σκέψη. Στην Αμερική που όλα τα κινήματα είναι πιο στοχευμένα και μπορούν να αντιληφθούν την έννοια της κλίμακας αυτός είναι ο νούμερο ένας στόχος της ΠΕΤΑ όχι πόσα κιλά θα φτάσουν ένα αδέσποτο από το τάισμα που είναι ο στόχος των ελληνικών τοπικών φιλοζωικών.
Παιδιά δεν πέθανα που με δάγκωσε το σκυλί ούτε έπαθα τίποτα (πέρα προφάνως από το σακκί με φάρμακα που πήρα), δεν δέχομαι για κανένα λόγο όμως να περιορίζεται η ελευθερία κίνησης μου, για ένα θέμα που στις πολιτισμένες χώρες λύνεται άμεσα. Άμα σας αρέσει εσάς, πάσο γούστα είναι αυτά.
Μπόν νουί