Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#233694 Αλλιώς αντιλαμβάνεται το σκύλο κάθε άνθρωπος. Ένας που μεγάλωσε με σκυλιά, δύσκολα θα φοβηθεί ένα σκύλο. Όποτε και ακόμα αν το σκυλί έχει μια προδιάθεση, δύσκολα θα την βγάλει σε ένα ήρεμο άνθρωπο.
Αντίθετα κάποιος που δεν γνωρίζει και πανικοβάλλεται, αναστατώσει και το ζώο. Θα βρω φωτογραφία από ένα σέτερ που είχα και θα δώσω παράδειγμα.

edit....

Εικόνα

Εδώ το σκυλί γελάει. Πραγματικά. Σκύλος που γελούσε. Μόλις μας έβλεπε κουνούσε την ουρά και γελούσε. Όποιος δεν ήξερε, έβλεπε απλά ένα σκυλί να δείχνει τα δόντια του και φοβόταν. Εδώ είναι γιαγιάκα 14 ετών το 2004 λίγο πριν μας αφήσει. Φαίνεται από τα σπασμένα δόντια. Της άρεσε να κουβαλάει πέτρες.
Άβαταρ μέλους
By travelman
kacey έγραψε:
1. α ωραια, τοτε να βαλω κ εγω 2 λινκ, ενα οπου ο πακιστανος βιασε κ πολτοποιησε το κεφαλι της πιτσιρικας στη Παρο, κ το αλλο οπου οι τρεις πακιστανοι εσφαξαν εναν ελληνα για να του κλεψουν μια καμερα. Κ μετα να βγαλουμε συμπερασματα για τους Πακιστανους, κ ειδικα για οσους διαμενουν στη χωρα μας. Τα οποια φυσικα κ "θα ειναι σωστα", αφου "δυο λινκ/περιπτωσεις"...

:slap: Ε? Καλο το επιχειρημα?

2. α) οσοι το κανουν αυτο, ειναι |λογοκρισία| ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Δεν φταινε σε τιποτα τα σκυλια.
β) το "ταδε ρατσες = επιθετικα σκυλια" δειχνει ποσο ΑΣΧΕΤΟΣ εισαι. Για το "νομιμο οπλο" δεν μπορω να σχολιασω, γελαω παρα πολυ για να πληκτρολογησω.

3. μπλα μπλα μπλα, βλακειες βλακειες βλακειες κλπ κλπ.

4. εχει απαντηθει, απλα εσυ δεν γουσταρεις την απαντηση: το σημαντικο ειναι το γιατι σε δαγκωσε. Και ναι, ενα σκυλι που ειναι φοβικο, μπορει να δαγκωνει ΑΠΟ ΦΟΒΟ. Εσυ εκει, εχεις μεινει στο :slap:

5.γινεσαι γραφικος.

6. κ παραμενεις.

Μπροστά σε αυτό το ρεσιτάλ επιχειρηματολογίας δεν μπορώ να απαντήσω τίποτα, είναι σαφής η ρητορική υπεροχή σου (ειδικά τα 3,5,6 είναι όταν η λακωνικότητα συναντά τη ρητορική δεινότητα του Ουίνστον Τσώρτσιλ :inlove: :inlove: )

Ανοίγω την πλέον διαδεδομένη εγκυκλοπαίδεια και μου βγάζει στην πρώτη παράγραφο https://en.wikipedia.org/wiki/Pit_bull ότι η σχετική ράτσα αναπτύχθηκε βασικά για κυνομαχίες. Κρατάω και την δήλωση ασφαλιστικής στην Αμερική όπου αναφέρει it will no longer cover bites by pit bulls, rottweilers and wolf hybrids.

Για τα κανίς δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια https://en.wikipedia.org/wiki/Poodle

Ούτε για τους πακιστανούς που λες https://en.wikipedia.org/wiki/Pakistanis

Και η γουικιπίντια και οι ασφαλιστική προκατάληψη δηλαδής?? Ρε κάτι συκοφάντες που υπάρχουν. :rant:

@Pitt Εγώ έγραψα στο γκούγκλ το όνομα του Δήμου (μη ρωτάτε) και τη λέξη αδέσποτα, μου έβγαλε κατευθείαν πρώτο αποτέλεσμα επισημη ιστοσελίδα του Δήμου που αναφέρεται σε μία κυρία χωρίς να διευκρινίζει από που είναι. Η κυρία αυτή μου είπε ότι είναι της Φιλοζωικής (πριν αρχίσω τα καντήλια) και ότι δουλεύει εθελοντικά. Τώρα έχουν ξεραθεί τα αίματα και τα πολλά εχουν φύγει, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να κάνω αγωγή, αλλά δεν είμαι στη λογική του τζογαδόρου, γιατί έτσι έχει καταντήσει το ελληνικό νομικό σύστημα. Εάν μπορούσα να κάνω μία αγωγή και να μου πουν ναι θα αποζημιωθείς σίγουρα για όλο το χρόνο που έχασες, τότε ναι θα το έκανα. Να βγώ και φεσωμένος και με χαμένο χρόνο μου φαίνεται αστείο, και με τα ελληνικά δικαστήρια όπως είναι τώρα το παθαίνεις για την πλάκα σου. Κάποιοι που είναι τζογαδόροι το κάνουν, εγώ δεν είμαι ούτε τζογαδόρος ούτε ο Ωνάσσης του χρόνου, μία φορά την ημέρα θα μπω στο φόρουμ άσχετα που με αυτά διαβάζω, με ανάβουν τα λαμπάκια και γράφω σεντόνια

JimClark έγραψε:ε σωστό , όπως κάνουμε με τα κουνούπια άλλωστε.
Ψυχές κ τα 2.
Του σκυλιού είναι μεγαλύτερη;
Αναλύστε

:s_whiteflag

Όσο τρολλίστικο και εάν είναι, εγώ το βλέπω ουσιώδες. Και για τα ζώα κρεοφαγίας και αυτά ζώα, είναι συγνώμη δηλαδής. Και συγνώμη που μας τη χαλάω σε όλους αλλά κατεβάζουμε κοντοσούβλια επειδή γουστάρουμε και εν γνώσει ότι μπορεί να κάνουμε ζημιά στην υγεία μας όχι για να επιβιώσουμε. Θεωρώ παράλογο να παραγγέλνει να ανατραφούν υπό άθλιες συνθήκες τα ζώα και μετά να τα σφάξουν σε παιδική ηλικία για να κάνει το χόμπυ του (κοντοσούβλι) και ταυτόχρονα να λέει ότι αγαπάει τα ζώα. Αν είναι να δηλώσει σκυλόφιλος, γατόφιλος και όχι ζωόφιλος και το αρνάκι ψυχή δεν έχει? Είναι ένα ωραίο χόμπυ το κοντοσούβλι αλήθεια :eat: αλλά δεν δηλώνω φιλόζωος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η μία ψυχή να είναι πιο βαριά την άλλη (ειδικά όταν μιλάμε για ζώα ίδιου όγκου). Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεται το κενό λογικής στην ανωτέρω σκέψη. Στην Αμερική που όλα τα κινήματα είναι πιο στοχευμένα και μπορούν να αντιληφθούν την έννοια της κλίμακας αυτός είναι ο νούμερο ένας στόχος της ΠΕΤΑ όχι πόσα κιλά θα φτάσουν ένα αδέσποτο από το τάισμα που είναι ο στόχος των ελληνικών τοπικών φιλοζωικών.

Παιδιά δεν πέθανα που με δάγκωσε το σκυλί ούτε έπαθα τίποτα (πέρα προφάνως από το σακκί με φάρμακα που πήρα), δεν δέχομαι για κανένα λόγο όμως να περιορίζεται η ελευθερία κίνησης μου, για ένα θέμα που στις πολιτισμένες χώρες λύνεται άμεσα. Άμα σας αρέσει εσάς, πάσο γούστα είναι αυτά.

Μπόν νουί
Άβαταρ μέλους
By kacey
Anonymous Founder έγραψε:
kacey έγραψε:
kyr80 έγραψε:Με αυτά που γράφεις, και εσύ δε φαίνεσαι πολύ σχετικός....

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μόνο προσβάλεις και κρίνεις από δικές σου εμπειρίες...

α) τι απο τα παραπανω στο δειχνει αυτο?
β) δεν με ενδιαφερει καθολου, να μη προσβαλλω ατομα που προκρινουν ως λογικη κ ενδεδειγμενη λυση την εκτελεση σκυλιων με καραμπινες, ή που δεν γουσταρουν να καταλαβουν οτι αμα δαγκωθουν απο ενα σκυλο - ειδικα απο ενα αδεσποτο εντος πολης, που εχει καθημερινη επαφη με ανθρωπους - τοτε παιζουν αλλοι 1002 λογοι για αυτο κ το οτι να το εκανε επειδη ειναι επιθετικο (δηλαδη δαγκωνει χωρις λογο) εχει τις μικροτερες πιθανοτητες
γ) οι αλλοι με ποια βαση κρινουν? Οχι με βαση τις δικες τους εμπειριες? Εγω τουλαχιστον κρινω με βαση τις δικες μου εμπειριες ΚΑΙ την ενασχοληση με σκυλια απο μικρο παιδι, τη συζητηση με εκπαιδευτες, ντοκυμαντερ, διαβασμα βιβλιων απο ανθρωπους σαφως πιο ειδικους απο μενα κ σενα, και τελος τη καθημερινη μου επαφη με οποιο αδεσποτο δω μπροστα μου εως κ τσοπανοσκυλα-φυλακες σπιτιων που αλλοι δεν τολμουν να πλησιασουν.

α) Βρίζεις και είσαι γι' ακόμη μία φορά αγενής. Η άποψή σου δεν είναι σημαντικότερη από του οποιουδήποτε άλλου.
β) Αν προσβάλλεις ξανά τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, έχεις warn. Αν ούτε αυτό σε ενδιαφέρει, κανένα πρόβλημα από εμάς. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις λάβει ήδη, αλλά θα έσκουζες πάλι για την άδικη διαχείριση. Όταν όμως βρίζεις σαν λιμενεργάτης, είναι σωστό, γιατί ΕΣΥ ξέρεις και οι ΑΛΛΟΙ "λένε βλακείες".
γ) Δεν έχεις μόνον εσύ εμπειρίες με σκυλιά. Και η εμπειρία του travelman και η δική μου, και αυτή άλλων, με σκυλιά ήταν. Δεν είναι μόνον η δική σου αξιόπιστη αναγκαστικά, ούτε η γνώμη σου είναι σημαντικότερη.

Ωραια, παρε μια αποψη που ωφειλεις να σεβαστεις αφου ολες ειναι σεβαστες κ ισοδυναμες: ολοι οι πακιστανοι ειναι επικινδυνοι κ πρεπει να απελαθουν απο τη χωρα. Το ξερω γιατι σε δυο περιστατικα εσφαξαν/βιασαν. Εχω κ λινκ αμα δεν με πιστευεις.

Παρε αλλη μια: "υπαρχουν κ ελληνες που πεινανε, αν θες να βοηθησεις καποιον". Εδω δεν εχουμε ισοδυναμα σεβαστη αποψη, αλλα "ρατσιστικο εμετο" ε? Μπα?

Παρε κ μια τριτη: οι μισοι απο οσους πια μπαινουν στη χωρα, ειναι ΛΑΘΡΟμεταναστες, ΕΧΟΥΝ κανει εγκλημα κ ΠΡΕΠΕΙ να συλλαμβανονται κ να σουταρονται στη χωρα τους.

Παρε κ μια τερταρτη: οπως "στη κινα τρωνε σκυλους", ετσι κ στο ταλιμπανισταν παντρευουν 8 χρονα με 60χρονους. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, "αλλα ηθη κ εθιμα εκει".

Ολες ειναι αποψεις αξιες σεβασμου. Τι? Οχι? Γιατι?

Καλο ε?

α) το "εισαι ασχετος" δεν ειναι βρισια κ δεν το λεω για να προσβαλλω. Το λεω γιατι με αυτα που γραφει δειχνει οτι ειναι ασχετος. Τι να κανουμε δηλαδη? Οταν καποιος λεει "η ταδε ρατσα = επικινδυνη", αυτο δειχνει οτι ειναι ασχετος.

ή προσπαθεις να μας πεις οτι αποκλειεται ο οποιοσδηποτε να ειναι ασχετος για οποιοδηποτε θεμα? αυτο θα σημαινει οτι ΟΛΟΙ ειναι ΕΞΠΕΡ για ΟΛΑ τα θεματα.

β) "αποκλειεται" δηλαδη να λενε βλακειες? ειπαμε, ολοι εξπερ εδω μεσα ρε παιδακι μου? Στατιστικα να το παρεις, παλι δικιο εχω.

γ) " Η άποψή σου δεν είναι σημαντικότερη από του οποιουδήποτε άλλου." Μερικα πραγματα δεν ειναι "αποψη" ρε ανθρωπε. Μερικα πραγματα ειναι "σωστα" ή "λαθος". Τι θες να κανουμε δηλαδη? και οχι, δεν θα δεχτω τη ταδε γνωμη για λογους "ισορροπιας" ή "ευγένειας" προς τον αλλο, οταν αυτο που λεει ειναι περα για περα λαθος.
kyr80 έγραψε:@kacey

Τη στιγμή που θα δω ζώο να επιτίθεται σε άνθρωπο, θα υπερασπιστώ τον άνθρωπο. Αν έχει κάνει |λογοκρισία| ο άνθρωπος, θα το εξετάσω μετά.

τι σχεση εχει αυτο που λες εσυ, με το "σκυλι δαγκωσε ανθρωπο = θα φαμε το σκυλο τελεια κ παυλα" ακομα κ οταν εχει κανει |λογοκρισία| ο ανθρωπος, κ τελος παντων χωρις καν να ξερουμε ή/και να μας νοιαζει το ΓΙΑΤΙ δαγκωσε?
nass έγραψε:@kacey
Το πρόβλημα είναι ότι ενώ αναγνωρίζεις ένα βασικό αίτιο (*), ότι δηλ. φταίει κάποιος άνθρωπος, που το σκυλί είναι επιθετικό, δεν προτείνεις καμία άμεση και πρακτική λύση για το πρόβλημα, ότι δηλ. το σκυλί είναι επιθετικό και επικίνδυνο. Με δεδομένο πάντα ότι άνθρωπος > ζώο από αξιακής άποψης.
Πχ. δεν προτείνεις τι πρέπει να γίνει ώστε να μη δαγκώσουν τα αδέσποτα τον travelman.
ΟΚ να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους να προσέχουν τα ζώα τους και όσους δεν έχουν ζώα πως να φέρονται, καλά όλα αυτά αλλά από μακράς πνοής έως θεωρητικά / πρακτικά ανεφάρμοστα.

α) ρε συ σοβαρα τωρα? ΤΟΣΑ εχω γραψει.
β) οχι ρε φιλε, (παραδειγμα) αμα παει καποιος κ πειραζει ενα σκυλι για πλακα ή το χτυπησει ή το κακοποιησει κ τελικα το ζωο του ορμησει να του φαει το λαρυγγι, φυσικα κ για μενα στα @@ μου ο συγκεκριμενος ανθρωπος κ μαλακας <<< σκυλι. δεν καταλαβα, γιατι να βαλω το |λογοκρισία| που μαλιστα προκαλεσε αυτο που επαθε, πανω απο το σκυλι?

@travelman

α) τι να κανουμε, οταν προσπαθουν να σου εξηγησουν καποια πραγματα κ εσυ συνεχιζεις να λες χαζομαρες (για να μη πω τιποτα χειροτερο), δεν θα κατσω να συνεχισω να σπαταλαω το χρονο μου μαζι σου. Πχ ρωτησες (χαχανιζοντας, γιατι εσυ ξερεις καλυτερα...) τι σημαινει "το σκυλι ειναι φοβικο". σου εξηγησα, εσυ εκει το χαβα σου.
β) θες να γεμισω το τοπικ με βιντεο απο χουχουλιαρικα κ αγαπησιαρικα πιτμπουλ που οχι μονο δεν αντιδρουν οταν πχ τα κακομεταχειριζονται κατι παιδακια, αλλα κανουν σαν χαζοχαρουμενα απο αγαπη?
Pitt έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Σε όλα αυτά τα χρόνια που θυμάμαι, υπήρξαν 1-2 που απρόκλητα δάγκωσαν κάποιον ή επιτέθηκαν, και η εκτέλεσή τους με το μονόκανο έγινε άμεσα.

:s_omg

Ελπίζω να μην μας διαβάζει κανείς από φιλοζωικό σωματείο... :whistlink:

Μην ανησυχεις, θα διαβασουν.
Τελευταία επεξεργασία από kacey και 17 Μαρ 2016, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dodger
travelman έγραψε:Όσο τρολλίστικο και εάν είναι, εγώ το βλέπω ουσιώδες. Και για τα ζώα κρεοφαγίας και αυτά ζώα, είναι συγνώμη δηλαδής. Και συγνώμη που μας τη χαλάω σε όλους αλλά κατεβάζουμε κοντοσούβλια επειδή γουστάρουμε και εν γνώσει ότι μπορεί να κάνουμε ζημιά στην υγεία μας όχι για να επιβιώσουμε. Θεωρώ παράλογο να παραγγέλνει να ανατραφούν υπό άθλιες συνθήκες τα ζώα και μετά να τα σφάξουν σε παιδική ηλικία για να κάνει το χόμπυ του (κοντοσούβλι) και ταυτόχρονα να λέει ότι αγαπάει τα ζώα. Αν είναι να δηλώσει σκυλόφιλος, γατόφιλος και όχι ζωόφιλος και το αρνάκι ψυχή δεν έχει? Είναι ένα ωραίο χόμπυ το κοντοσούβλι αλήθεια :eat: αλλά δεν δηλώνω φιλόζωος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η μία ψυχή να είναι πιο βαριά την άλλη (ειδικά όταν μιλάμε για ζώα ίδιου όγκου). Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεται το κενό λογικής στην ανωτέρω σκέψη. Στην Αμερική που όλα τα κινήματα είναι πιο στοχευμένα και μπορούν να αντιληφθούν την έννοια της κλίμακας αυτός είναι ο νούμερο ένας στόχος της ΠΕΤΑ όχι πόσα κιλά θα φτάσουν ένα αδέσποτο από το τάισμα που είναι ο στόχος των ελληνικών τοπικών φιλοζωικών.

Παιδιά δεν πέθανα που με δάγκωσε το σκυλί ούτε έπαθα τίποτα (πέρα προφάνως από το σακκί με φάρμακα που πήρα), δεν δέχομαι για κανένα λόγο όμως να περιορίζεται η ελευθερία κίνησης μου, για ένα θέμα που στις πολιτισμένες χώρες λύνεται άμεσα. Άμα σας αρέσει εσάς, πάσο γούστα είναι αυτά.

Μπόν νουί

Travelman το γαμημένο το topic λέγεται ΤΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ. Αν σου έχει μείνει ψυχολογικό από το δάγκωμα να το κοιτάξεις. Έλεος πια
Άβαταρ μέλους
By junior gt
trident1971 έγραψε:
junior gt έγραψε:Εμένα δικά μου σκυλιά με έχουν δαγκώσει τρεις φορές:
- γαβ
- γαβ
- γαβ

junior gt έγραψε:Όλα τα παραπάνω είναι απολύτως φυσιολογικά για αυτά τα σκυλιά.

Απο τα ελαχιστα που ξερω προκυπτει οτι τα σκυλια σου ειναι εντελως ανεκπαιδευτα και παιζεις (δυστυχως και οι γυρω σου που δεν φταινε σε τιποτα) ρωσικη ρουλετα με δοντια, εδω και καιρο.

Ακριβώς αυτό. Ξέρεις ελάχιστα...
Και όχι μόνο εσύ αλλά δυστυχώς και πολλοι που έχουνε σκυλιά και νομίζουν ότι άμα τα στείλουν για εκπαίδευση και μάθουνε το κάτω και το μείνε γίνονται αρνιά και μπορούν να δέχονται ότι |λογοκρισία| κάνει το αφεντικό του και οι γύρω του
Άβαταρ μέλους
By nass
kacey έγραψε:α) ρε συ σοβαρα τωρα? ΤΟΣΑ εχω γραψει.

Συγνώμη αλλά μου διέφυγαν τότε :hmmm:
Τι έπρεπε να γίνει στην περίπτωση του travelman δεν κατάλαβα δηλαδή.

kacey έγραψε:β) οχι ρε φιλε, (παραδειγμα) αμα παει καποιος κ πειραζει ενα σκυλι για πλακα ή το χτυπησει ή το κακοποιησει κ τελικα το ζωο του ορμησει να του φαει το λαρυγγι, φυσικα κ για μενα στα @@ μου ο συγκεκριμενος ανθρωπος κ μαλακας <<< σκυλι. δεν καταλαβα, γιατι να βαλω το |λογοκρισία| που μαλιστα προκαλεσε αυτο που επαθε, πανω απο το σκυλι?

Δε μίλαγα για αυτούς, αυτοί τα 'θελαν και τα 'παθαν, αλλά για αυτούς που τα παίρνουν και μετά τα παρατάνε, που τα κακοποιούν και αυτά δαγκώνουν άλλους κτλ.
Άβαταρ μέλους
By kacey
nass έγραψε:
kacey έγραψε:α) ρε συ σοβαρα τωρα? ΤΟΣΑ εχω γραψει.

Συγνώμη αλλά μου διέφυγαν τότε :hmmm:
Τι έπρεπε να γίνει στην περίπτωση του travelman δεν κατάλαβα δηλαδή.

α) να βρει τον πραγματικα υπευθυνο κ να επιμεινει να γινει κατι*. μεχρι τοτε να αποφευγει να κανει αυτο που πυροδοτει αυτη την αντιδραση του σκυλου, γιατι πολυ απλα ο σκυλος ετσι ξερει, ετσι θα κανει. Αν πχ ο σκυλος φοβαται να τον πλησιαζουν ή/και φοβαται τα τροχοφορα, το να περνας απο διπλα του κ να συνεχιζεις να προχωρας χωρις καμμια αλλαγη σε αυτο που κανεις, καθε φορα θα προκαλει αυτη την αντιδραση. Ετσι ειναι, τι να κανουμε?

β) να δοκιμασει να σταματησει κ να γυρισει προς το μερος του να του μιλησει. θα του κοστισει 10 δευτερολεπτα απο το χρονο του.

*αλλα να ξερει οτι πολυ πιθανον το ζωακι θα υποφερει, ενω κατα πασα πιθανοτητα δεν φταιει το ιδιο για την αντιδραση του.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#233810 @kacey
-Πρώτον για να μην κουράζεις τα φιλοζωϊκά σωματεία, πες τους πως ο παππούς μου έχει από καιρό πεθάνει και γράφει τις απειλές σου εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Όπως κι εγώ είναι η αλήθεια, έχω κληρονομήσει και αυτό το χαρακτηριστικό εκτός από το όνομά του.
-Δεν είπε κανένας travelman και κανείς άλλος πως αν δαγκώσει ένα αδέσποτο σκυλί, τότε πρέπει να σκοτώσεις όλα τα αδέσποτα. Είπε πως αν δαγκώσει ένα σκυλί, αυτό πρέπει να απομακρύνεται από το δρόμο. Επομένως, αν ένας Πακιστανός κάνει έγκλημα όπως στην Πάρο, τον φυλακίζεις και όταν τελειώσει η ποινή του, μπορείς και να τον απελάσεις. Τους υπόλοιπους δεν τους ενοχλείς επειδή κάποιος άλλος έκανε κακό. Αντίστοιχο είναι το παράδειγμα και στα σκυλιά ή σε κάθε κατοικίδιο. Κανείς δεν είπε πως όλα είναι επικίνδυνα, ζήτησαν να γίνει κάτι με αυτά που είναι.
-Εσύ και κάποιος άλλος έβαλαν τους μετανάστες στα κατοικίδια. Περιττό να σου πω πως επειδή έχω διαβάσει τις απόψεις και των δυο σας εδώ μέσα τόσο καιρό, δεν μου κάνει εντύπωση. Μου κάνει κάποια εντύπωση βέβαια η απαίτησή σου απ' όλους να συμπεριφέρονται στα κατοικίδια καλύτερα από τους ανθρώπους. Για παράδειγμα για τους μετανάστες/πρόσφυγες απαιτείς να συλλαμβάνονται όλοι αδιακρίτως και να ελέγχονται εξονυχιστικά για εγκληματική δράση, αρρώστιες, απαραίτητα έγγραφα, κλπ κλπ και αν δεν έχουν κάτι από αυτά να απελαύνονται, αλλά για ένα σκύλο που δάγκωσε κάποιον, δεν δέχεσαι κουβέντα, να μείνει εκεί έξω ελεύθερο το σκυλάκι, απλώς να του δώσουμε το χρόνο του να κάνουμε αγκαλίτσες, σωστά;
-Έγραψες και εδώ (στα κατοικίδια) ένα σωρό αηδίες για τους μετανάστες. Μήπως να το κοιτάξεις το θέμα; Από πού προέρχεται αυτό το μίσος; Στην τελική, κι αυτοί οι άνθρωποι παλεύουν για μια καλύτερη ζωή και για μια δουλειά. Όπως και όλοι μας. Αν το καλοσκεφτείς, μπορεί να έχεις περισσότερα κοινά μαζί τους από διαφορές. Δεν χρειάζεται να τους μισείς τόσο στην τελική.
-Το να μην δέχεσαι πως κάποια είναι και να το παίζεις dog whisperer είναι δικό σου ζήτημα και όχι κάποιου άλλου. Εγώ δεν έχω καμία διάθεση να προσέχω μην μου δαγκώσει το πόδι κάθε σκυλί την ώρα που περνάω δίπλα του με την μηχανή ή όταν απλώς περπατάω.
-Δεν κάνουμε διαγωνισμό εδώ πέρα για το ποιος έχει την πιο σωστή άποψη. Επιπλέον, ΤΙΠΟΤΕ δεν προκύπτει πως η δική σου είναι η σωστή και των υπολοίπων λάθος. Εσύ απλά πιστεύεις πως η δική σου είναι η σωστή, χωρίς κάποια άλλη τεκμηρίωση. Κι άλλοι έχουν γράψει τα επιχειρήματά τους, όχι μόνον εσύ. Δεν δικαιούσαι λοιπόν να προσβάλλεις τους υπόλοιπους. Εδώ γράφονται συγκαλυμμένες ρατσιστικές απόψεις που σε κάποιες χώρες (ή ακόμη και στην ΕΕ, είδαμε τι έγινε με τον ευρωβουλευτή της ΧΑ πριν λίγες μέρες), δεν επιτρέπονται, κι εσύ βρίζεις τον άλλο γιατί δεν γουστάρεις την άποψή του για τα κατοικίδια;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Πρώτον για να μην κουράζεις τα φιλοζωϊκά σωματεία, πες τους πως ο παππούς μου έχει από καιρό πεθάνει και γράφει τις απειλές σου εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Όπως κι εγώ είναι η αλήθεια, έχω κληρονομήσει και αυτό το χαρακτηριστικό εκτός από το όνομά του.

Το 'ξερα οτι κατι περιεργο επαιζε.

Εικόνα

"Παει για τρεξιμο" μετα τα μεσανυχτα λεει.

ΟΥΣΤ :protest:
Άβαταρ μέλους
By nass
kacey έγραψε:α) να βρει τον πραγματικα υπευθυνο κ να επιμεινει να γινει κατι*.

Μα το έκανε αυτό και έπεσε πάνω σε μια "φιλόζωη" που πήγε να τον βγάλει τρελλό και του είπε να αλλάξει διαδρομή. Τι έπρεπε να κάνει, να πάει στο δήμαρχο ? Είναι σα να λες (στο άλλο θέμα) "καλέστε το 100" αλλά αν δεν έρχεται τι κάνεις, ψάχνεις το τηλέφωνο του αρχηγού της αστυνομίας ?

kacey έγραψε:β) να δοκιμασει να σταματησει κ να γυρισει προς το μερος του να του μιλησει. θα του κοστισει 10 δευτερολεπτα απο το χρονο του.

Σου είπα τη δική μου περίπτωση, που τα έκανα όλα αυτά σωστά και ήρθε το πούστικο το "φοβισμένο σκυλάκι" και με δάγκωσε πισώπλατα. Αρα μπορεί ούτε η σωστή συμπεριφορά του ανθρώπου να λύνει το πρόβλημα.

kacey έγραψε:*αλλα να ξερει οτι πολυ πιθανον το ζωακι θα υποφερει, ενω κατα πασα πιθανοτητα δεν φταιει το ιδιο για την αντιδραση του.

Ξεκόλα από το "ποιός φταίει" διότι δεν αντιμετωπίζει με άμεσο και πρακτικό τρόπο (όχι σε 20 χρόνια με παιδεία της επόμενης γενιάς) το πρόβλημα, ότι κάποια ζώα είναι επικίνδυνα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#233825 Οι χειροτεροι ολων ειναι οι ιδιοκτητες σκυλων , συνηθως μεγαλων διαστασεων , οι οποιοι τους βγαζουν βολτα σε μερη που συχναζει κ αλλος κοσμος , αφηνωντας τους λυτους για να τρεξουν , παιξουν , οτιδηποτε...Ξαφνικα λοιπον , εκει που καθεσαι αμεριμνος στο παγκακι , βλεπεις να ερχεται με φορα κατα πανω σου (προφανως για να παιξει) το πιτ μπουλ ή ο γερμανικος και σου φευγουν λιγα τσισα απο κατω , ταυτοχρονα δε ακους την μαγικη φραση: "καλε μη φοβαστε, δεν δαγκωνει"... :rant:
Για να μαζεψουν τα κακακια απο κατω φυσικα ουτε λογος..1 στους 5 και αν... :iconcool:
Στο παρκο του Φλοισβου , οπου τριγυρνω συνηθως , εχει εναν περιφραγμενο χωρο για τα σκυλια , εκει πραγματικα τα χαιρεσαι , τα αφηνουν τρεχουν εκει μεσα , παιζουν ,τσακωνονται κ.λ.π
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#233837 Δεν είναι το ίδιο βέβαια, να ερθει κατα πανω σου πιτμπουλ ή γερμανικός ποιμενικός!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#233840 Γιωργη πιστεψε με υπαρχουν ανθρωποι που φοβουνται κ τα κανις..
Δεν εξεταζω αν ειναι υπερβολικο η οχι , αλλος φοβαται τις αραχνες,αλλος τις κατσαριδες κ.ο.κ