Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#54306 Δε μου αρέσει που έφυγε από τη ζωή ο Joe Cocker...
Δε μου αρέσει η είδηση που μόλις διάβασα για το ατύχημα στη George square... :(

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
red_monster έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Να σου θυμίσω και την κλήση του ΚΟΚ... :iconcool:

και το tablet χαλασμένο το κόβω :hmmm:

το τάμπλετ καλά τα πάει προς το παρόν (χωρίς θήκες :roll: ).
Μου άρεσε η εξυπηρέτηση της άματσον... έστειλα το τηλ μου κ σε 2 δεύτερα μου τηλεφώνησαν (2 δεύτερα διήρκεσε) κ μου τηλ αυτόματος τηλεφωνητής, σε 5 δεύτερα βγήκε η μαντάμ στη γραμμή κ ενώ της είπα ότι προσπάθησα να λυγίσω τη θήκη σαν τον μαγκάιβερ, είπε να τη στείλω πίσω κ να μου στείλει τα χρήματα... :hmmm:

ΥΓ: την κλήση την είχα ξεχάσει... πρέπει να βρω που βρίσκεται το χαρτάκι πρώτα... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν μου αρέσει που είμαι άρρωστος από χτες, χρονιάρες μέρες.

Περαστικα σου Χρηστο, και εμενα κατι αρχισε να με τριγυριζει χθες αλλα ηπια 1-2 ζεστα χτυπησα και 2 -3 τσιπουρα το βραδυ και μαλλον το σκοτωσα :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#54944 μπα, η λίρα είναι δυνατότερη...
γι' αυτό κ οι Άγγλοι κάνουν διακοπές στην "Ευρώπη" :shifty: :)

στο πνεύμα: δε μου αρέσει η γκαντεμιά των τελευταίων ημερών... όοοοοποιος είναι, να τα φάει στα φάρμακα...
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
g8777 έγραψε:Ποια είναι η δυναμη του ευρω kilomeater; :hmmm:
Οτι περνας καλά αμα το έχεις;

Με δραχμή ήταν πάντως που οι Ελ εραστές :lol: πήδαγαν βαλκάνιες με αντίτιμο ένα καλσόν. Ενώ τώρα με ευρώ, έχω την αίσθηση πως αυξήθηκαν πολύ οι ελληνίδες βιζιτούδες. Τι σου είναι το ισχυρό νόμισμα πάντως. Απελευθερώνει την πραγματική οικονομία και τα γνήσια ταλέντα :shifty: βρίσκουν το δρόμο τους.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#54952 Το 1995 στην Βουδαπέστη μια χαρά ισχυρός αισθανόμουν με δραχμές!

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
g8777 έγραψε:Ποια είναι η δυναμη του ευρω kilomeater; :hmmm:
Οτι περνας καλά αμα το έχεις;

Όχι, ότι οι τιμές δεν έχουν καμία σχέση με Βιέννη ή Αθήνα.
Προσωπικά δεν έχω ξαναπάει σε 5στερο ξενοδοχείο spa, εξαιρετικό απο άποψη facilities, και να έχει τέτοιες τιμές στα διάφορα services, πχ μασάζ, σάουνα, κούρεμα κτλ... κούρεμα παιδικό 4 ευρώ; 80 λεπτά Thai massage τα πάντα μέσα 30? Κτλ...
Στο parking ένα γύρω , τα πιο πολλά είναι γερμανικά, αυστριακα, ελβετικά, άπο ντόπιους τίποτα

Φαντάζομαι κάνα Bansko κτλ ίδια φάση θα είναι.