Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
#34856 Αναθεωρώ. Διαφωνώ τελικά με αυτόν που έλεγε οτι το πρόβλημα του Panosss είναι οτι δεν μπήκε στο δημόσιο. Το πρόβλημα του είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που πληρώνονται για κάτι για το οποίο μπορούν και ισχυριζονται ότι είναι πιο "σημαντικό κοινωνικά" απο αυτό που κάνει αυτός.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#34878 Και πάλι έξω πέφτεις. Δεν πειράζει όμως, άλλο ένα λάθος που δεν θα σου κοστίσει τίποτα, σόο γουάτ;

Δεν ξέρω σε σχέση με το δικό μου επάγγελμα, πάντως η πλειοψηφία των γονιών δεν θεωρεί αυτό που κάνει ο εκπαιδευτικός 'σημαντικότερο κοινωνικά' από αυτό που κάνει ο υδραυλικός.
Και το αποδεικνύει δίνοντας στο δάσκαλο λιγότερα απ' ότι στον υδραυλικό που θα του φτιάξει τη βρύση, όπως προαναφέρθηκε.
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
#34882 Μπορεί και να πέφτω. Μακάρι θα έλεγα.....

"Θα παει το παιδί το δικο μου να γίνει υδραυλικος?"
Σου λέει κάτι?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#34886 Nεκροθάφτης μπορεί να γίνει ο καθένας. Εκπαιδευτικός, όχι. Ε το κόμπλεξ που απορρέει από την απλή και προφανή αυτή αλήθεια είναι εύλογο θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#34893 Ο υδραυλικός πληρώνεται περισότερα από τον δάσκαλο γιατί αξίζει περισσότερα απ΄ αυτόν.
Ε το κόμπλεξ που απορρέει από την απλή και προφανή αυτή αλήθεια είναι εύλογο θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
Gilles_27 έγραψε:Μπορεί και να πέφτω. Μακάρι θα έλεγα.....

"Θα παει το παιδί το δικο μου να γίνει υδραυλικος?"
Σου λέει κάτι?

Ο συνδυασμός ατόνιστων λέξεων και λατινικού ερωτηματικού;
Ότι είσαι δάσκαλος.
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
#34899 Οτι είμαι γιατρός και δε θα κάτσω να αλλάξω απο ελληνικά σε λατινικά για να βαλω ένα ερωτηματικό ίσως.... Ή μηπως θες να στα γράψω σε συνταγή? :lol:
Τζάμπα το μακάρι....
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#34902 Άρα οι γιατροί 'δεν κάθονται ν' αλλάξουν από ελληνικά σε λατινικά για να βάλουν ένα ερωτηματικό' :shifty: ...(σόρι που έβαλα σε όλα τόνους, δεν είναι ιατρικά αποδεκτό...).
Εξ' άλλου δεν χρειάζεται να αλλάξεις από ελληνικά σε λατινικά, απλά πατάς το Q.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Panosss έγραψε:
red_monster έγραψε:
Panosss έγραψε:
Ζητούνται εθελοντές εκπαιδευτικοί
Πρόταση σοκ για τα κενά στα σχολεία: Εθελοντική διδασκαλία και πληρωμή με μόρια!
Διδασκαλία με αντάλλαγμα περισσότερα μόρια μελετά το υπουργείο Παιδείας για την κάλυψη των κενών στα σχολεία.

Προφανώς ο Λοβέρδος διάβασε το παρόν θέμα και πείστηκε ότι οι εκπαιδευτικοί, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που θέλουν ανταλλάγματα, είναι πρόθυμοι να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
Αυτό που το χαλάει είναι η 'Διδασκαλία με αντάλλαγμα περισσότερα μόρια'.
Λοβέρδε, κοινωνική προσφορά κάνουν οι εκπαιδευτικοί, δεν χρειάζονται αντάλλαγμα (αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς), διάβασε όλο το θέμα :rtfm:.

Ο Συντάκτης προφανώς, δεν γνωρίζει τις κοινωνικές ευαισθησίες των εκπαιδευτικών, εξ ου και ο χαρακτηρισμός 'σοκ'.

εξαθλίωση :thumbsdown: :thumbsdown:

δίνουμε την χαριστική βολή στην παιδεία και ο πάνος φωνάζει για το δάσος :vava:

Αν οι εκπαιδευτικοί μας λέγανε ξεκάθαρα ότι τα περί 'κοινωνικής προσφοράς', 'λειτουργήματος' και λοιπές παπ@ριές καμαρωτές, είναι απλά παπ@ριές, κι οτι απλά κάνουν ένα επάγγελμα, θα συμφωνούσα στα περί εξαθλίωσης.

Όμως εδώ μιλάμε για λειτούργημα, όχι για επάγγελμα :rtfm: .

Έχεις ακούσει για την ΕΚΕ; (Εταιρική κοινωνική ευθύνη )

Οι υπάλληλοι που συμμετέχουν σε αυτο τον κλάδο το κάνουν αμισθι;
Άβαταρ μέλους
By Panosss
red_monster έγραψε:
Panosss έγραψε:
red_monster έγραψε:
Panosss έγραψε:
Ζητούνται εθελοντές εκπαιδευτικοί
Πρόταση σοκ για τα κενά στα σχολεία: Εθελοντική διδασκαλία και πληρωμή με μόρια!
Διδασκαλία με αντάλλαγμα περισσότερα μόρια μελετά το υπουργείο Παιδείας για την κάλυψη των κενών στα σχολεία.

Προφανώς ο Λοβέρδος διάβασε το παρόν θέμα και πείστηκε ότι οι εκπαιδευτικοί, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που θέλουν ανταλλάγματα, είναι πρόθυμοι να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
Αυτό που το χαλάει είναι η 'Διδασκαλία με αντάλλαγμα περισσότερα μόρια'.
Λοβέρδε, κοινωνική προσφορά κάνουν οι εκπαιδευτικοί, δεν χρειάζονται αντάλλαγμα (αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς), διάβασε όλο το θέμα :rtfm:.

Ο Συντάκτης προφανώς, δεν γνωρίζει τις κοινωνικές ευαισθησίες των εκπαιδευτικών, εξ ου και ο χαρακτηρισμός 'σοκ'.

εξαθλίωση :thumbsdown: :thumbsdown:

δίνουμε την χαριστική βολή στην παιδεία και ο πάνος φωνάζει για το δάσος :vava:

Αν οι εκπαιδευτικοί μας λέγανε ξεκάθαρα ότι τα περί 'κοινωνικής προσφοράς', 'λειτουργήματος' και λοιπές παπ@ριές καμαρωτές, είναι απλά παπ@ριές, κι οτι απλά κάνουν ένα επάγγελμα, θα συμφωνούσα στα περί εξαθλίωσης.

Όμως εδώ μιλάμε για λειτούργημα, όχι για επάγγελμα :rtfm: .

Έχεις ακούσει για την ΕΚΕ; (Εταιρική κοινωνική ευθύνη )

Οι υπάλληλοι που συμμετέχουν σε αυτο τον κλάδο το κάνουν αμισθοι ;

Η Εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι προσφορά των εταιρειών.
Όχι των υπαλλήλων... :vava:

Οι εκπαιδευτικοί...συμμετέχουν σε κλάδο καμιάς εταιρείας που...έχει αναλάβει...'Εταιρική κοινωνική ευθύνη';;; :dizzy:
Τελευταία επεξεργασία από Panosss και 07 Νοέμ 2014, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Panosss έγραψε:Ο υδραυλικός πληρώνεται περισότερα από τον δάσκαλο γιατί αξίζει περισσότερα απ΄ αυτόν.
Ε το κόμπλεξ που απορρέει από την απλή και προφανή αυτή αλήθεια είναι εύλογο θα έλεγα.

Τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι είσαι κομπλεξικός. Για αρχή καλό είναι αυτό, θα μου επιτρέψεις να το χρησιμοποιώ. Για το άλλο, το αφήνουμε όταν δω δάσκαλο να διαμαρτύρεται με εκατοντάδες ηλίθια ποστ θα το σχολιάσω. :)
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
Panosss έγραψε:Άρα οι γιατροί 'δεν κάθονται ν' αλλάξουν από ελληνικά σε λατινικά για να βάλουν ένα ερωτηματικό' :shifty: ...(σόρι που έβαλα σε όλα τόνους, δεν είναι ιατρικά αποδεκτό...).

Δε συνδεόταν ρε πασα μου η ιδιότητα με το ερωτηματικό. Μόνο στο ότι έκανες λάθος.
Το q δεν το ήξερα και ευχαριστώ. Δξ αν θα με βολέψει.

Enough with the chatting already....

on topic: Ο Λοβ, αν δε με απατά η μνήμη μου, ξεκίνησε να προτείνει τα ίδια και για την ειδικότητα σε εμας κάποια στιγμή. Ευτυχώς βέβαια που δεν πρόλαβε/ μπόρεσε να το προχωρήσει γιατί στον κλάδο έχουμε πολλούς που τρώνε το παραμύθι που πλάσαρε ο Panosss περι λειτουργήματος, όπως και πολλούς που ανταποκρίνονται στην περιγραφή που παρέθεσα παραπάνω περι αναξιοπρέπειας.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
Corto Maltese έγραψε:
Panosss έγραψε:Ο υδραυλικός πληρώνεται περισότερα από τον δάσκαλο γιατί αξίζει περισσότερα απ΄ αυτόν.

Τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι είσαι κομπλεξικός. Για αρχή καλό είναι αυτό, θα μου επιτρέψεις να το χρησιμοποιώ. Για το άλλο, το αφήνουμε όταν δω δάσκαλο να διαμαρτύρεται με εκατοντάδες ηλίθια ποστ θα το σχολιάσω. :)

Αν ήξερες ανάγνωση θα καταλάβαινες ότι παραδέχομαι ότι εσύ είσαι κομπλεξικός.
Θα μου επιτρέψεις να το χρησιμοποιώ.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
Gilles_27 έγραψε:
Panosss έγραψε:Άρα οι γιατροί 'δεν κάθονται ν' αλλάξουν από ελληνικά σε λατινικά για να βάλουν ένα ερωτηματικό' :shifty: ...(σόρι που έβαλα σε όλα τόνους, δεν είναι ιατρικά αποδεκτό...).

Δε συνδεόταν ρε πασα μου η ιδιότητα με το ερωτηματικό. Μόνο στο ότι έκανες λάθος.
Το q δεν το ήξερα και ευχαριστώ. Δξ αν θα με βολέψει.

Enough with the chatting already....

on topic: Ο Λοβ, αν δε με απατά η μνήμη μου, ξεκίνησε να προτείνει τα ίδια και για την ειδικότητα σε εμας κάποια στιγμή. Ευτυχώς βέβαια που δεν πρόλαβε/ μπόρεσε να το προχωρήσει γιατί στον κλάδο έχουμε πολλούς που τρώνε το παραμύθι που πλάσαρε ο Panosss περι λειτουργήματος, όπως και πολλούς που ανταποκρίνονται στην περιγραφή που παρέθεσα παραπάνω περι αναξιοπρέπειας.

Παραμύθι;
Δηλαδή όλα αυτά που λένε κάποιοι από το χώρο της υγείας ότι 'κάνουν λειτούργημα' τα χαρακτηρίζεις 'παραμύθια'; :(
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
Panosss έγραψε:Παραμύθι;
Δηλαδή όλα αυτά που λένε κάποιοι από το χώρο της υγείας ότι 'κάνουν λειτούργημα' τα χαρακτηρίζεις 'παραμύθια'; :(

Το πρόβλημά μου δεν είναι με τη λεξη . Είναι με όσους την εκλαμβάνουν λάθος και απαιτούν και ανάλογα διαφορετική συμεπριφορά.
Παράδειγμα:
Panosss έγραψε:Όμως εδώ μιλάμε για λειτούργημα, όχι για επάγγελμα

λειτούργημα το [litúrjima] Ο49 : χαρακτηρισμός επαγγέλματος που έχει έναν ευρύ και σοβαρό κοινωνικό ρόλο: H δουλειά του δασκάλου / του γιατρού / του δικαστή δεν είναι απλό επάγγελμα, είναι ~. H άσκηση του δικαστικού λειτουργήματος απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης. (Λεξικο Τριανταφυλλίδη)
Δεν είναι αντιδιαστολή, ή το ένα ή το άλλο.... Κατανοητός τώρα ελπίζω.
(βαρέθηκα , πάω για καφέ)