και θελω επιστημονικη εξηγηση παρακαλω.
Είχα αγοράσει τελευταίως κάποια ρεβίθια που χρειάσθηκε να τα βράσουμε 3 φορές στην χύτρα ταχύτητας για να χυλώσουν. Σαν στραγάλια έβγαιναν, παρά το γεγονός ότι από το προηγούμενο βράδυ τα είχαμε στο νερό.
drdino έγραψε:Καρότο βάζεις;
otso έγραψε:οχι γιατι δεν θελουν να το βλεπουν τα παιδια , μην μου πεις οτι αυτο ειναι το προβλημα γιατι θα πηδηχτω απ το παραθυρο.
και θελω επιστημονικη εξηγηση παρακαλω.
Και μέχρι και τώρα σε φασολαδα ή φακές τα βγάζω από το πιάτο μου. Το χειρότερο μου σε εμφάνιση μέσα στο φαγητό μου ...
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Φέτος-λόγω γιορτών και "κλίματος" το αναφέρω- σε παίρνει η πίκρα, ακόμα και περνώντας απ΄έξω.
Άλλωστε μέσα, δεν έχει νόημα να μπείς !
Τι απέγινε τελικά? Υπάρχει deal ή είναι παπάτζα για να την "απορροφήσει" αθόρυβα η οικονομία και η αγορά, μέχρι να εξαφανιστεί η αλυσίδα?
Απο εδώ : http://www.naftemporiki.gr/finance/stor ... rinopoulos .......κρατάω το εξης:
<<Παράλληλα, την ανησυχία ως προς την τήρηση των προθεσμιών επιτείνει και το γεγονός ότι στο τέλος του Ιανουαρίου εκπνέει το τετράμηνο της προστασίας που χαίρει η Μαρινόπουλος έναντι μέτρων, εκκρεμή ή μη, ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της αλυσίδας για την ικανοποίηση απαιτήσεων που έχουν γεννηθεί πριν από την κατάθεση της συμφωνίας εξυγίανσης.
Σε κάθε περίπτωση, το «παιχνίδι» παίζεται ακόμα, με γνώμονα ότι υπάρχει περιθώριο σχεδόν 50 ημερών έως τις 30 Ιανουαρίου, με το εγχείρημα να παραμένει «ζωντανό» μετά την εκφρασμένη πρόθεση από πλευράς Σκλαβενίτης να συνεχίσει με ίδια κεφάλαια τη χρηματοδότηση της λειτουργίας των καταστημάτων της Μαρινόπουλος και το δίμηνο Δεκέμβριου-Ιανουαρίου, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την περίοδο των Χριστουγέννων>>
Φτάσαμε 10 ημέρες πρίν τα Χριστούγεννα και .....
Κατάντια!

ΥΓ : Οσοι ψωνίζετε και ορισμένα προιόντα "εισαγωγής", όχι ακριβά απαραίτητα (πχ το panettone είναι ολόκληρο "κέικ" του κιλού στα 5 €, όταν πχ το τσουρέκι Καραμολέγκος-Στεργίου κλπ στοιχίζει το ίδιο), θα έχετε προσέξει πως πολλά απ΄αυτά πλέον δεν έρχονται, ενώ και όσα έρχονται είναι σε ελάχιστες ποσότητες.
Και δεν συγκρίνω με τις εποχές προ κρίσης, αλλά αναφέρομαι στην τελευταία 3ετία!
mjacob έγραψε:αυτό πρέπει να είναι, γιατί πανετόνε δεν φέρνει κανένα άλλο ΣΜ
Ειναι αυτο με τα τσοφλια μεσα?
Φερνει και η λιντ, αν θυμαμαι καλα.
Και προφανώς θα το πληρώσει οσο (πλέον) στοιχίζει, αν αυτός που το επιθυμεί το κρίνει απαραίτητο.
Άλλη κουβέντα αυτή !
Αν δεν έγινα αντιληπτό το πνεύμα του αρχικού μου πόστ, τότε ..........
mjacob έγραψε:αυτό πρέπει να είναι, γιατί πανετόνε δεν φέρνει κανένα άλλο ΣΜ
Πουλάει ο Α-Β (οχι σε όλα, αλλά σε πολλά υποκαταστήματα) μάρκας "Σόβολος"
Όχι εισαγωγής, αλλά ελληνικό και πολύ ωραίο

αλλά θυμήθηκα αυτό από τη θεϊκή εκπομπή "Κουφώματα"