g8777 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε: Και Pink Floyd..
Redmi Note 8 Pro
Οι ΠΙΟ απατεωνες. Εχε χαρη που τους εκανε ανθρώπους ο Syd και δεν τους αφησε στα τσαντηρια.![]()
Πρωτοδισκάκηδες: αυτή η μάστιγα.
Redmi Note 8 Pro
Οι ΠΙΟ απατεωνες. Εχε χαρη που τους εκανε ανθρώπους ο Syd και δεν τους αφησε στα τσαντηρια.![]()
Redmi Note 8 Pro

Corto Maltese έγραψε:Έκλασαν οι Φλόιντ και βγήκαν οι Πέρπολ.
.

George_Prix έγραψε:Αλλα δε βγηκε η ΑΖ κι ελεγε οτι η καθυστερηση οφειλεται σε προβλημα στην παραγωγη του εργοστασιου της Ολλανδιας? Εφοσον μιλησαν οι ιδιοι για το προβλημα, σημαινει οτι κατι παει εκτος προγραμματος στις παραδοσεις και προσπαθουν να το δικαιολογησουν.
Εγω με οσα διαβασα/ακουσα ετσι το καταλαβα.
) και η σούπα είναι δύσκολη. Σαφέστατα και παίζονται παιχνίδια, αλλά σαφέστατα υπάρχουν και υπαρκτά προβλήματα που κάποιος απ' έξω μπορεί να μην μπορεί να καταλάβει...

sknipper έγραψε:To mRNA πάει και κολλάει-ενσωματώνεται στο γενετικό μας υλικό. οτιδήποτε μπαίνει εκεί μέσα μπορεί να επηρεάσει τα άλλα, δυνητικά. Αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πως, δεν ξέρουμε το αν και το κατά πόσο αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Όχι δεν έχει να κάνει με βιολογία λυκείου, με βάση αυτήν θα είχατε δίκιο, πάω όμως αρκετά επίπεδα παραπάνω. Η ενημέρωσή μου και ανησυχία μου προέρχεται από τη γυναίκα μου, μοριακή βιολόγο, γενετίστρια και πανεπιστημιακό δάσκαλο σε γνωστό πανεπιστήμιο της αλλοδαπής (UCL) και αναγνωρισμένο ερευνητικό έργο στον γονιδιακό χώρο. Εκτός αν όλοι σας είστε ακόμα πιο ειδικοί και θεωρείτε ότι λέει βλακείες οπότε πάσο...
Το 95% είναι απλά μαθηματικά που προκύψαν ως εξής. 164 το κολλήσαν από τους 20-22000 που δεν εμβολιάστηκαν, και μόνο 5% του 164 από τους άλλους τόσους που εμβολιάστηκαν. Άρα 95% επιτυχία.... Αλλά πως αποφασίστηκε μετά από πόσο χρόνο να δούνε ποσοστά; Ποιος και γιατί αποφάσισε ότι θα μετρήσουμε όταν φτάσουμε στο 164 (γιατί έτσι έγινε, αποφασίσαν το 164 από πριν). Εσείς είσαστε ικανοποιημένοι από την "στατιστική" αυτή;;
markvag έγραψε:George_Prix έγραψε:Αλλα δε βγηκε η ΑΖ κι ελεγε οτι η καθυστερηση οφειλεται σε προβλημα στην παραγωγη του εργοστασιου της Ολλανδιας? Εφοσον μιλησαν οι ιδιοι για το προβλημα, σημαινει οτι κατι παει εκτος προγραμματος στις παραδοσεις και προσπαθουν να το δικαιολογησουν.
Όποιος έχει επαφή με βιομηχανική παραγωγή γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν μπορείς έτσι απλά να τη φτάσεις από το 0 στο 100% με ένα κλικ. Είμαι βέβαιος ότι σε όλες τις φαρμακευτικές με εμβόλια είτε εγκεκριμένα είτε στην τελική φάση της έγκρισης πολλοί άνθρωποι (supply chain, production, logistics) "μαλώνουν" νυχθημερόν μεταξύ τους και με τρίτους για να βγει η παραγωγή. Βάλτε και το ότι μιλάμε για medical grade πράγματα (πιθανότατα με δύσκολες πιστοποιήσεις, ελέγχους, κτλ, που δεν γίνονται έτσι απλά από τη μία μέρα στην άλλη), συν τα προβλήματα στα δίκτυα διανομής λόγω covid (πχ αν ο προμηθευτής σου είναι σε περιοχή που είναι σε lockdown απλά περιμένεις, την έχω πατήσει) και η σούπα είναι δύσκολη. Σαφέστατα και παίζονται παιχνίδια, αλλά σαφέστατα υπάρχουν και υπαρκτά προβλήματα που κάποιος απ' έξω μπορεί να μην μπορεί να καταλάβει...

markvag έγραψε:George_Prix έγραψε:Αλλα δε βγηκε η ΑΖ κι ελεγε οτι η καθυστερηση οφειλεται σε προβλημα στην παραγωγη του εργοστασιου της Ολλανδιας? Εφοσον μιλησαν οι ιδιοι για το προβλημα, σημαινει οτι κατι παει εκτος προγραμματος στις παραδοσεις και προσπαθουν να το δικαιολογησουν.
Όποιος έχει επαφή με βιομηχανική παραγωγή γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν μπορείς έτσι απλά να τη φτάσεις από το 0 στο 100% με ένα κλικ. Είμαι βέβαιος ότι σε όλες τις φαρμακευτικές με εμβόλια είτε εγκεκριμένα είτε στην τελική φάση της έγκρισης πολλοί άνθρωποι (supply chain, production, logistics) "μαλώνουν" νυχθημερόν μεταξύ τους και με τρίτους για να βγει η παραγωγή. Βάλτε και το ότι μιλάμε για medical grade πράγματα (πιθανότατα με δύσκολες πιστοποιήσεις, ελέγχους, κτλ, που δεν γίνονται έτσι απλά από τη μία μέρα στην άλλη), συν τα προβλήματα στα δίκτυα διανομής λόγω covid (πχ αν ο προμηθευτής σου είναι σε περιοχή που είναι σε lockdown απλά περιμένεις, την έχω πατήσει) και η σούπα είναι δύσκολη. Σαφέστατα και παίζονται παιχνίδια, αλλά σαφέστατα υπάρχουν και υπαρκτά προβλήματα που κάποιος απ' έξω μπορεί να μην μπορεί να καταλάβει...
drdino έγραψε:Δεν κατάλαβα, τι μπεσα ΔΕΝ έδειξαν οι Άγγλοι;
PeterPan έγραψε:Ναι όπως τα λες είναι αλλά.... Νομίζω παραθέτεις μια από τις αρχικές μου δημοσιεύσεις στο θέμα. Σε επόμενη εξήγησα καλύτερα τι εννοώ, για τι πιθανότητες μιλάμε και ποιος ο κίνδυνος που βλέπουν οι βιολόγοι που δεν αφορά εμάς σε ατομικό επίπεδο αλλά σαν είδος υπό εξέλιξη. Και τελείωσα με το ότι χωρίς φόβο και πάθος πηγαίνετε να εμβολιαστείτε.sknipper έγραψε:To mRNA πάει και κολλάει-ενσωματώνεται στο γενετικό μας υλικό. οτιδήποτε μπαίνει εκεί μέσα μπορεί να επηρεάσει τα άλλα, δυνητικά. Αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πως, δεν ξέρουμε το αν και το κατά πόσο αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Sknipper διόρθωσέ με αλλά νομίζω πως κάνεις λάθος πως το mRNA κολλά στο γενετικό μας υλικό. Το mRNA μπορεί απλώς να εκφραστεί, ..., το mRNA δεν ενσωματώνεται στο DNA μας. Εκτός και αν κάπου κολλάει ο συλλογισμός μου....
axel12p έγραψε:markvag έγραψε:George_Prix έγραψε:Αλλα δε βγηκε η ΑΖ κι ελεγε οτι η καθυστερηση οφειλεται σε προβλημα στην παραγωγη του εργοστασιου της Ολλανδιας? Εφοσον μιλησαν οι ιδιοι για το προβλημα, σημαινει οτι κατι παει εκτος προγραμματος στις παραδοσεις και προσπαθουν να το δικαιολογησουν.
Ισχύει αυτό που λες, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας αυτά που αναφέρει ο πρόεδρος της AZ, ότι δηλαδή και το εργοστάσιο του ΗΒ είχε προβλήματα αλλά επειδή ξεκίνησαν 3 μήνες νωρίτερα τα έχουν ήδη λύσει, δεν θα έπρεπε αυτή η γνώση που πλέον υπάρχει, να μεταφερθεί άμεσα και στα υπόλοιπα εργοστάσια; Τόσο διαφορετικά προβλήματα αντιμετωπίζει η παραγωγή από εργοστάσιο σε εργοστάσιο; Μιλάμε για το ίδιο εμβόλιο και την ίδια διαδικασία παραγωγής σε όλα τα εργοστάσια.
sknipper έγραψε:PeterPan έγραψε:Ναι όπως τα λες είναι αλλά.... Νομίζω παραθέτεις μια από τις αρχικές μου δημοσιεύσεις στο θέμα. Σε επόμενη εξήγησα καλύτερα τι εννοώ, για τι πιθανότητες μιλάμε και ποιος ο κίνδυνος που βλέπουν οι βιολόγοι που δεν αφορά εμάς σε ατομικό επίπεδο αλλά σαν είδος υπό εξέλιξη. Και τελείωσα με το ότι χωρίς φόβο και πάθος πηγαίνετε να εμβολιαστείτε.sknipper έγραψε:To mRNA πάει και κολλάει-ενσωματώνεται στο γενετικό μας υλικό. οτιδήποτε μπαίνει εκεί μέσα μπορεί να επηρεάσει τα άλλα, δυνητικά. Αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πως, δεν ξέρουμε το αν και το κατά πόσο αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Sknipper διόρθωσέ με αλλά νομίζω πως κάνεις λάθος πως το mRNA κολλά στο γενετικό μας υλικό. Το mRNA μπορεί απλώς να εκφραστεί, ..., το mRNA δεν ενσωματώνεται στο DNA μας. Εκτός και αν κάπου κολλάει ο συλλογισμός μου....
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]