Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#643566 11 Μαϊου ανοίγουν τα σχολεία για την Γ λυκείου. Οι υπόλοιπες τάξεις λυκειου και γυμνασίου, στις 18 μαϊου.

Για δημοτικά δεν είδα κάτι.

Παρακάτω το pdf με το "Σχέδιο γέφυρα"

https://www.newsbeast.gr/files/1/2020/04/sxedio.pdf
Άβαταρ μέλους
By dimviii
saxon_747 έγραψε:
Παρακάτω το pdf με το "Σχέδιο γέφυρα"

τα χρωματοπωλεια δλδ ανοικουν στα υπολοιπα που ανοιγουν 11 του μηνα,μια και στις 4 Μαιου αναφερει συγκεκριμενα ποια σημεια λιανικης ανοιγουν(χαμηλης οχλησης)
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#643574 Για τα φροντιστήρια κατάλαβε κανείς πότε ανοίγουν?

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Focusman91 έγραψε:Για τα φροντιστήρια κατάλαβε κανείς πότε ανοίγουν?

< Note 8 >

18 Μαιου συμφωνα με το pdf που μπηκε παραπανω

εντιτ τα φροντιστηρια για Γ Λυκειου στις 11 Μαιου
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 28 Απρ 2020, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
dimviii έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Για τα φροντιστήρια κατάλαβε κανείς πότε ανοίγουν?

< Note 8 >

18 Μαιου συμφωνα με το pdf που μπηκε παραπανω

εντιτ τα φροντιστηρια για Γ Λυκειου στις 11 Μαιου
Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνεται διασταλτική ερμηνεία και θα αφορά και τα φοιτητικά και για άλλους διαγωνισμούς.. Θεενξ!

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By djalma
#643621 Αυτούς τους καθυστερημένους, Γεωργιάδη, Χατζηδάκη και Μητσοτάκη, μπορεί να τους μαζέψει κανείς; Μυστικές συμφωνίες με μάρκετ για πώληση μασκών, αντισηπτικών σε τιμές που εμείς τα φαρμακεία δεν τις βλέπαμε στην χονδρική ούτε πριν τον κορονοϊό. Ξεφτυλισμενοι |λογοκρισία|, βγαίνει ο κόσμος και αναφέρει ότι τα φαρμακεία αισχροκερδούν. Μπήκε ο ποπ μέσα μου, αν θίχτηκε κανείς δικό του πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
djalma έγραψε:Αυτούς τους καθυστερημένους, Γεωργιάδη, Χατζηδάκη και Μητσοτάκη, μπορεί να τους μαζέψει κανείς; Μυστικές συμφωνίες με μάρκετ για πώληση μασκών, αντισηπτικών σε τιμές που εμείς τα φαρμακεία δεν τις βλέπαμε στην χονδρική ούτε πριν τον κορονοϊό. Ξεφτυλισμενοι |λογοκρισία|, βγαίνει ο κόσμος και αναφέρει ότι τα φαρμακεία αισχροκερδούν. Μπήκε ο ποπ μέσα μου, αν θίχτηκε κανείς δικό του πρόβλημα.

:s_howdy

Να αγιάσει το χεράκι σου την ώρα που έγραφες το μήνυμα.
Και μη σκέφτεσαι μόνο σαν καταναλωτής. Δες και από την άλλη πλευρά.
Ανακοίνωσαν πρόστιμα από 2-100Κ ευρώ. :lipsealed:
Πάει ο άλλος να ανοίξει το μαγαζάκι και μπορεί να τον βρει χειρότερη συμφορά. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
djalma έγραψε:Αυτούς τους καθυστερημένους, Γεωργιάδη, Χατζηδάκη και Μητσοτάκη, μπορεί να τους μαζέψει κανείς; Μυστικές συμφωνίες με μάρκετ για πώληση μασκών, αντισηπτικών σε τιμές που εμείς τα φαρμακεία δεν τις βλέπαμε στην χονδρική ούτε πριν τον κορονοϊό. Ξεφτυλισμενοι |λογοκρισία|, βγαίνει ο κόσμος και αναφέρει ότι τα φαρμακεία αισχροκερδούν. Μπήκε ο ποπ μέσα μου, αν θίχτηκε κανείς δικό του πρόβλημα.

εβαλε προστιμο σε μια εταιρια γιατι βρηκαν αισχροκερδια της ταξης του 10% :lol:
δεν εχει πεσει κατι αλλο στην αντιληψη τους.Η κινεζικη μασκα τυπου κν 95 που μου ειπαν σημερα 6-7 ευρω δεν εχει αισχροκερδια.Ουτε το αντισηπτικο των 75 μλ που κανει 3,5 ευρω.

«Όπου εντοπίζουμε προβλήματα βάζουμε πρόστιμα. Χθες, βάλαμε το πρώτο πρόστιμο, 50.000 ευρώ, σε μία εταιρία αντισηπτικών που θεώρησε καλό να ανεβάσει κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες το ποσοστό κέρδους της μέσα στην κρίση. Αυτό είναι παντελώς απαράδεκτο. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είναι η ώρα για εύκολο κέρδος».

https://www.epixeiro.gr/article/174756
Άβαταρ μέλους
By djalma
#643632 Δεν είμαι μόνο καταναλωτής, φαρμακείο έχω. Τα πρόστιμα είναι γελοία, τι πάει να πει πρόστιμο; Με ποια αιτιολογία; Η κίνηση και ο τζίρος έχουν πέσει περίπου στο 45-50% σε σχέση με πέρυσι αντίστοιχη περίοδο και το μόνο που θέλω είναι να μην με λένε ότι αισχροκερδώ, ούτε χειροκροτήματα, ούτε επιδόματα, τη δουλειά μου προσπαθώ να κάνω υπό αυτές τις πολύ παράξενες συνθήκες. Έχω φτάσει στο σημείο να πουλάω σχεδόν στο κόστος μάσκες και αντισηπτικά για να εξυπηρετήσω τον κόσμο και έρχεται ο Γεωργιάδης και δίνει δωρεάν πρώτη ύλη στα φιλαράκια του (Παπουτσάνης και σια) και κατασκευάζουν αντισηπτικά σχεδόν τζάμπα για τα μάρκετ. Όλα τα ωθούν στα σούπερ μάρκετ κι εγώ σχεδόν απολογούμαι και δείχνω τιμολόγια αγοράς :dizzy:
Απορώ ποιοι είναι οι ψηφοφόροι του Γεωργιάδη, το έχω πραγματικά απορία να δω με ποιο σκεπτικό ψηφίσανε αυτόν τον πολιτικό τσαρλατάνο.
Άβαταρ μέλους
By djalma
dimviii έγραψε:εβαλε προστιμο σε μια εταιρια γιατι βρηκαν αισχροκερδια της ταξης του 10% :lol:
δεν εχει πεσει κατι αλλο στην αντιληψη τους.Η κινεζικη μασκα τυπου κν 95 που μου ειπαν σημερα 6-7 ευρω δεν εχει αισχροκερδια.Ουτε το αντισηπτικο των 75 μλ που κανει 3,5 ευρω.

«Όπου εντοπίζουμε προβλήματα βάζουμε πρόστιμα. Χθες, βάλαμε το πρώτο πρόστιμο, 50.000 ευρώ, σε μία εταιρία αντισηπτικών που θεώρησε καλό να ανεβάσει κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες το ποσοστό κέρδους της μέσα στην κρίση. Αυτό είναι παντελώς απαράδεκτο. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είναι η ώρα για εύκολο κέρδος».

https://www.epixeiro.gr/article/174756

Η ίδια εταιρεία (την οποία θα διώξω από το φαρμακείο μου) προσπάθησε να πουλήσει σε μένα 80ml αντισηπτικό με χονδρική 2.95€ ενώ ταυτόχρονα στο σούπερ μάρκετ αγόραζες σαν καταναλωτής 1.80€.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
djalma έγραψε:κι εγώ σχεδόν απολογούμαι και δείχνω τιμολόγια αγοράς :dizzy:.

σε καταλαβαινω,εδω ακομα και στα χρωματοπωλεια πριν την λοκα,οσοι πελατες μου καταφεραν να προμηθευτουν μασκες,αγοραζαν 3-4-5 φορες πανω.Αναγκαζοντουσαν και ειχαν το τιμολογιο αγορας πανω στο παγκο να το δειχνουν,για να μην νομιζουν οι πελατες τους οτι αισχροκερδουν.
djalma έγραψε:Απορώ ποιοι είναι οι ψηφοφόροι του Γεωργιάδη, το έχω πραγματικά απορία να δω με ποιο σκεπτικό ψηφίσανε αυτόν τον πολιτικό τσαρλατάνο.

οι περισσοτεροι,και δεν εχουν κανενα προβλημα, που αντι να τσακιστει να κανει ελεγχους σε ΟΛΑ τα σημεια πωλησης μασκων/αντισηπτικων,που ειναι στο +200-300-500%,προωθει την εταιρια του για πωληση ελληνικης ιστοριας αντι 5 ευρω.
με οποιαδηποτε αλλη κυβερνηση,αυτο θα επαιζε σε ολα τα καναλια 4 ωρες την ημερα σε ολα τα δελτια,+πρωτοδελιδα σε ολο το τυπο επι μηνες.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#643641 Μασκες και αντισηπτικα ειναι πανω παγκοσμίως. Ειδικά οι μάσκες που έρχονται από Κινα και μονο αεροπορικώς λογικό είναι να έχουν ανέβει τοσο. Εδώ οι χειρουργικές μάσκες πωλούνται σε τιμή κόστους, αφού τις προμηθεύτηκε το κράτος και τις μοίρασε στα σούπερ μαρκετ, και έχουν 40CHF οι 50.
Άβαταρ μέλους
By djalma
#643645 Πάντως λίτρου έχουν έρθει με κόστος περί τα 10.70€ σε υγρή μορφή και 12.50€ σε τζελ. Οι χειρουργικές μάσκες έχουν πλέον 0.7€-0.8€ η μία, τα υφασμάτινα καλύμματα δεν τα διαθέτω καθώς δεν υπάρχει καμία πιστοποίηση από κανέναν φορέα οπότε δε γνωρίζω και τιμές.