Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#136410 Στο βάλε-βγάλε, σε πιθανή επιδιόρθωση, σε μετακόμιση, σε πιθανή αναγκαία δουλειά κάτω από τον πάγκο που απαιτεί αφαίρεσή του κλπ
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
Pitt έγραψε:
fubar.gr έγραψε:Πάρε με επαγωγικές εστίες και πές μας αν ζεσταίνει γρήγορα γιατι θέλω και γώ να πάρω.

Άστα αυτά! Δεν μας πείθεις. :s_wink

Εσύ θέλεις να πάρεις επαγωγική εστία για να βάλεις δίπλα ένα πηνίο που θα τροφοδοτεί ένα κύκλωμα ανόρθωσης και σταθεροποίησης με Zener και πηνία εξομάλυνσης και λεντάκια που θα αναβοσβήνουν για να φορτίζεις το κινητό σου!

:s_rofl

Βασικά κάτι τέτοιο είχα υπόψιν

:metalo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
EDDIE_147 έγραψε:..... Το πιο εξωτικό που θα δει ο φούρνος είναι κατεψυγμένη πίτσα ή κάνα μπιφτέκι.
Μην είσαι σίγουρος.... :iconcool:
Λοιπόν, στην "ευρύτερη" οικογένεια, έχουμε 3 τεμ απ΄αυτόν :
http://www.skroutz.gr/s/4437476/Whirlpo ... 39-IX.html. με πολλές ευκολίες προγραμματισμού .
Εστίες πάρε αυτές που ποστάρισες, δεν αξίζει τον κόπο για κάτι κα(β)λύτερο :lol: , όπως κατανήσαμε. :(
Τσιμπάει 100€ παραπάνω το όλο σετ, αλλά ... αξίζει. :)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#136427 Από αυτό που έβαλα τι ουσιαστικές διαφορές έχει;

Ξενέρωτο σχόλιο αλλά σε αυτό που πόσταρα με βολεύει ότι έχω και ηλεκτρονική δίπλα μου και θα πεταχτώ να το πάρω με κάρτα.

:tomato: :tomato: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
dimitrisB έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:..... Τι διαφορές έχει....

...πολλές ευκολίες προγραμματισμού .

Το είπαμε ωρέ! :rtfm:
Πότε να ξεκινήσει, τι είδους φαγητό θα βάλεις για να προτείνει λειτουργίες, κλπ !
Ρώτησε και εκεί που ποστάρισες λόγω καρτας. Αφού φέρνουν τη μάρκα, μπορεί να σου φέρουν και το μοντέλο.

ΥΓ: Κάθε φορά, .... όλο μεν-αλλά εισαι. Την επόμενη, θα σε ... "γειώσω"! :lol:
:)
Άβαταρ μέλους
By gianik
#136439 Τον geako κοροιδευουμε , ο εντις ο 147 όμως εδώ κ 2 χρόνια έχει αγοράσει τον μισο κωτσοβολο κ λίγο από το m.m...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#136451 'Επενδύει' τις αποταμιεύσεις του για να μη μετατραπούν σε δραχμές...
Μλκία σου έντι, κάντες χρυσό! :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
ΥΓ: Κάθε φορά, .... όλο μεν-αλλά εισαι. Την επόμενη, θα σε ... "γειώσω"!

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Άπειρες φορές έχει τύχει να κοιτάζω χρώμα-συνδυασμό ή κάτι τέτοιο, προβληματίζομαι με αυτό που έχω στο μυαλό μου και ρωτάω 2η-3η γνώμη.
Μου λένε κάτι τελείως άσχετο με αυτό που σκεφτόμουνα και σε dt έχω πάρει οριστική απόφαση για την πρώτη μου σκέψη.

Πάντως πάρα πολλές φορές σε τεχνικά θέματα έχω ακούσει το forum.
:rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By nEK
#136565 Για να μπει ενας φουρνος χωνευτος- εστια, τι πλατος πρεπει να εχει το κενο στη μετωπη? γιατι η υπαρχουσα κουζινα ειναι ανεξαρτητη καινειναι στανπλαγια με τη μια πλευρα σε τοιχο. Αρκει για να γινει το κουτι της κουζινας?
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#136594 Αν η υπάρχουσα κουζίνα είναι 60 εκ και έχεις τουλ. 1,5 εκ "αέρα" μέχρι τοίχο, μπορεί να τοποθετηθεί άνετα το κουτί, έστω και αν απ΄την πλευρά των υπαρχόντων ντουλαπιών χρειαστεί να γίνει "πατέντα" για το κουτί εντοίχισης. Η πόρτα φούρνου καλύπτει το κουτί εντοίχισης, που πρέπει καθαρό (μέσα) να είναι 59,5 εκ για να "χωνέψει" τη συσκευή.
Εδιτ: τώρα πρόσεξα πως αναφέρεσαι και σε εστίες. Αν χωρέσει ο φούρνος, οι εστίες κόβουν πάγκο μικρότερο σε διαστάσεις (Π 55-56εκ x Β 49-52 εκ. συνήθως) , οπότε θα βρεθεί τρόπος σε μιά γερή κατασκευή να πατήσουν, όταν υπάρχουν τα 60+ εκ παγκου.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#136869 Καλός φαίνεται ο φούρνος Δημήτρη. Κάνει για κάτω πάγκο; Είναι καλυμμένες οι ραφές του κάτω; Τι καθαρό πλάτος έχει; Πόσα μεγάλα ταψιά παίρνει μαζί;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#136910 Ενώ κάλλιστα μπορούσε ο Έντις να χει βρει μια γυναίκα που να έχει όοοοοοοολα αυτά τα οποία ψάχνει να αγοράσει.. :innocent: :iconcool: , αλλά εκεί αυτός , ρέμπελος σόλο καριέρα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#136914 Ναι πρόσεξε μη σου σκιστεί κανά καλσόν μπαίνοντας εδώ μέσα :shifty:

Οι άντρες είναι οι καλύτεροι σεφ κύριος :rtfm: :metalo: :superman:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#136921 Έλα ντε, μακάρι να συζητούσαν για κουζίνα στο κοσμο, θα μάθαιναν και τίποτα :lol:

"όταν μπαίνει με φόρα με πονάει, τι να κάνω?"
"ο παράνομος και ο κανονικός μένουν στην ίδια πολυκατοικία, κορίτσια, συμβουλές!"
"2 καταπόσεις την ημέρα είναι πολλές για δίαιτα?"
κ.α. :metalo: