Pitt έγραψε:fubar.gr έγραψε:Πάρε με επαγωγικές εστίες και πές μας αν ζεσταίνει γρήγορα γιατι θέλω και γώ να πάρω.
Άστα αυτά! Δεν μας πείθεις.![]()
Εσύ θέλεις να πάρεις επαγωγική εστία για να βάλεις δίπλα ένα πηνίο που θα τροφοδοτεί ένα κύκλωμα ανόρθωσης και σταθεροποίησης με Zener και πηνία εξομάλυνσης και λεντάκια που θα αναβοσβήνουν για να φορτίζεις το κινητό σου!
Βασικά κάτι τέτοιο είχα υπόψιν
EDDIE_147 έγραψε:..... Το πιο εξωτικό που θα δει ο φούρνος είναι κατεψυγμένη πίτσα ή κάνα μπιφτέκι.Μην είσαι σίγουρος....
Λοιπόν, στην "ευρύτερη" οικογένεια, έχουμε 3 τεμ απ΄αυτόν :
http://www.skroutz.gr/s/4437476/Whirlpo ... 39-IX.html. με πολλές ευκολίες προγραμματισμού .
Εστίες πάρε αυτές που ποστάρισες, δεν αξίζει τον κόπο για κάτι κα(β)λύτερο
, όπως κατανήσαμε.
Τσιμπάει 100€ παραπάνω το όλο σετ, αλλά ... αξίζει.
Ξενέρωτο σχόλιο αλλά σε αυτό που πόσταρα με βολεύει ότι έχω και ηλεκτρονική δίπλα μου και θα πεταχτώ να το πάρω με κάρτα.
dimitrisB έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:..... Τι διαφορές έχει....
...πολλές ευκολίες προγραμματισμού .
Το είπαμε ωρέ!
Πότε να ξεκινήσει, τι είδους φαγητό θα βάλεις για να προτείνει λειτουργίες, κλπ !
Ρώτησε και εκεί που ποστάρισες λόγω καρτας. Αφού φέρνουν τη μάρκα, μπορεί να σου φέρουν και το μοντέλο.
ΥΓ: Κάθε φορά, .... όλο μεν-αλλά εισαι. Την επόμενη, θα σε ... "γειώσω"!
Μλκία σου έντι, κάντες χρυσό!
Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η 'αριστερά'...
ΥΓ: Κάθε φορά, .... όλο μεν-αλλά εισαι. Την επόμενη, θα σε ... "γειώσω"!
Άπειρες φορές έχει τύχει να κοιτάζω χρώμα-συνδυασμό ή κάτι τέτοιο, προβληματίζομαι με αυτό που έχω στο μυαλό μου και ρωτάω 2η-3η γνώμη.
Μου λένε κάτι τελείως άσχετο με αυτό που σκεφτόμουνα και σε dt έχω πάρει οριστική απόφαση για την πρώτη μου σκέψη.
Πάντως πάρα πολλές φορές σε τεχνικά θέματα έχω ακούσει το forum.
Εδιτ: τώρα πρόσεξα πως αναφέρεσαι και σε εστίες. Αν χωρέσει ο φούρνος, οι εστίες κόβουν πάγκο μικρότερο σε διαστάσεις (Π 55-56εκ x Β 49-52 εκ. συνήθως) , οπότε θα βρεθεί τρόπος σε μιά γερή κατασκευή να πατήσουν, όταν υπάρχουν τα 60+ εκ παγκου.
"όταν μπαίνει με φόρα με πονάει, τι να κάνω?"
"ο παράνομος και ο κανονικός μένουν στην ίδια πολυκατοικία, κορίτσια, συμβουλές!"
"2 καταπόσεις την ημέρα είναι πολλές για δίαιτα?"
κ.α.