Pitt έγραψε:panos2171 έγραψε:Μόλις μου ρθαν τα 10αρια και τώρα ετοιμάζεται για εγκατάσταση. Δεν πιστεύω να μου τα σβήσει όλα στο σκληρό έτσι;
Όπως θα έχεις ήδη διαπιστώσει, δεν σου τα έσβησε όλα...![]()
Η ενημέρωση από Win7/64bit σε Win10 στο HP Pavillion dv6-1340ev έγινε προχθές και ήταν η πιό ομαλή εγκατάσταση που έκανα ποτέ σε λειτουργικό. Δουλεύουν όλες οι συσκευές χωρίς πρόβλημα και ο device manager είναι χάρμα οφθαλμών, ούτε ένα κοκκινάκι, ούτε καν ένα τοσοδούλι κιτρινάκι θαυμαστικό.
Ο ενθουσιασμός μου όμως δεν κράτησε πολύ. Σχεδόν σε κάθε επανεκκίνηση ελέγχω τα log files του συστήματος και βλέπω διάφορα σφάλματα. Το παρήγορο είναι ότι δεν είμαι μόνος. Ψάχνοντας γι’ αυτά βλέπω και ένα σωρό κόσμο με τα ίδια ακριβώς σφάλματα. Είναι περίεργο όμως που εκτός από ένα που έχει να κάνει με την σκρόφα την Cortana, τα υπόλοιπα δεν είναι επαναλαμβανόμενα!
Το κερασάκι στην τούρτα πριν από λίγο. Είπα να δώ τι έχει αυτό το μαγαζί της MS και πήγα να κατεβάσω το tweeter. Μου ζήτησε να κάνω login στο μαγαζί με account της MS. Είχα έναν hotmail που τον έκανα πριν από μια δεκαετία και τον χρησιμοποιούσα σπάνια και σε περιπτώσεις όπως αυτή. Άνοιξα το KeePass βρήκα το P/W, έκανα login και όλα καλά. Είχα δουλειά, κλείνω το laptop και όταν πάω να το ανοίξω, βάζω κωδικό για να κάνω login και μου λέει ότι είναι λάθος. Ξαναπληκτρολογώ, πάλι λάθος. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω μου ζητάει τον κωδικό του account μου στο hotmail! Βρε το γ@μημένο! Ούτε ρώτησε ούτε τίποτε! Ευτυχώς έχω την βάση του keepass σε όλες τις συσκευές (κινητά, tablet, desktop) και κατάφερα να βρώ τον κωδικό και να μπώ στα Windows! Φυσικά την απενεργοποίησα αυτή την "ευκολία" που μου παρείχε η MS χωρίς μάλιστα να ζητήσει την άδειά μου.
Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Καλό και σύγχρονο λειτουργικό, αλλά θα προτιμούσα τα XΡ, άντε και τα Win7.
Αυτό το πράγμα παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη μου...
cabala10 έγραψε:settings->privacy
Alxnks έγραψε:cabala10 έγραψε:settings->privacy
Πήγα ρυθμίσεις>προστασία προσωπικών δεδομένων (αυτό λογικα εννοουσες)> Στο γενικά δεν βρήκα κάτι, στο πληροφορίες λογαριασμού το έβαλα στο ανενεργό....παλι μου ζήτησε το hotmail στο login.

Alxnks έγραψε:cabala10 έγραψε:settings->privacy
Πήγα ρυθμίσεις>προστασία προσωπικών δεδομένων (αυτό λογικα εννοουσες)> Στο γενικά δεν βρήκα κάτι, στο πληροφορίες λογαριασμού το έβαλα στο ανενεργό....παλι μου ζήτησε το hotmail στο login.
Pitt έγραψε:Alxnks έγραψε:cabala10 έγραψε:settings->privacy
Settings --> Accounts --> Sign in with a local account
cabala10 έγραψε:Alxnks έγραψε:cabala10 έγραψε:settings->privacy
http://www.tenforums.com/tutorials/5374 ... -10-a.html
QsisVTS έγραψε:το διπύρηνο από μόνο του δε λέει κάτι υπάρχουν και διπύρηνοι i7
Mad_Max_Geo έγραψε:Έχω ένα θεματάκι σχετικά με την αναβάθμιση.
Σε laptop hp 15p152ng, με Windows 8.1 δεν ήρθε ποτέ η ειδοποίηση για αναβάθμιση. Μετά από λίγο ψάξιμο που έγινε μέσω troubleshooting, έλεγε ότι δεν είναι συμβατό. Αφού μπήκα στο site της Microsoft όμως, λέει πως το συγκεκριμένο λάπτοπ είναι όντως συμβατό με τα Windows 10. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με το θέμα? Να το ψάξω παραπάνω, η τσάμπα ταλαιπωρουμαι?
< μου

cabala10 έγραψε:Mad_Max_Geo έγραψε:Έχω ένα θεματάκι σχετικά με την αναβάθμιση.
Σε laptop hp 15p152ng, με Windows 8.1 δεν ήρθε ποτέ η ειδοποίηση για αναβάθμιση. Μετά από λίγο ψάξιμο που έγινε μέσω troubleshooting, έλεγε ότι δεν είναι συμβατό. Αφού μπήκα στο site της Microsoft όμως, λέει πως το συγκεκριμένο λάπτοπ είναι όντως συμβατό με τα Windows 10. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με το θέμα? Να το ψάξω παραπάνω, η τσάμπα ταλαιπωρουμαι?
< μου
αμα εχεις κανει κρατηση κατεβασε τα απο καπου κανε ενα clean install και στα @@ σου
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]