Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
KWSN-Men έγραψε:1. Εσύ ρωτάς μόνο.

2. Flaming από mod? Επιτρέπεται; Τρώει μπαν;

1 Στείλε με πμ πια
2 ποιο ειναι το flaming?Eσυ το ισχυρίζεσαι ότι ξέρεις κάτι ,εσύ το έχεις πει και το inside info.Αν δεν έχεις πληροφορίες και το πέταξες έτσι για χάρη εντυπωσιασμού και οπαδικού αστείου πες το,δεν υπάρχει προβλημα.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#143769 :whatever: και με τα 2 χέρια

1. Δεν παρακολουθείς μπάσκετ. Αν σου πω θα ξέρεις; Ξέρεις την περίπτωση Παπαλουκά; Για τις βαλίτσες;

2. Είχα πει (και επανέλαβα πολλάκις) ότι υπήρχε άνθρωπος που μιλούσα επί Ομπράντοβιτς. Μετά, υπήρχε πηγή επί Πεδουλάκη (ο ίδιος ο Ανάργυρος). Το ότι επαναλαμβάνεις χαζομάρες για να δείξεις ότι κάτι είπες 2 και 3 χρόνια μετά σε κάνει έξυπνο ή |λογοκρισία|; Πρόσεξε, εγώ απλά ρωτάω, δε χαρακτηρίζω.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#143775 1 εγώ την περίπτωση Ματσιγιάουσκας είχα στο μυαλό μου πάντως αλλά ηθελα και την δικη σου άποψη .Για πες για τον Παπαλουκά.
2 Αντί να πεις για τον Παπαλουκά μου άρχισες τις τσιγκολελετες για το αν θα απαντήσεις σε εμένα και κάθε πότε ασχολούμαι με το μπάσκετ και αν παρακολουθώ.Τώρα για τους χαρακτηρισμούς άσε να κρίνουν αυτοι που μας διαβάζουν
:roll: .
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#143780 Ο Παπαλουκάς (σημαία κατά κάποιους) τελείωσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, στα δικαστήρια. Inside info (not).

Όπως είπα, εγώ δεν υιοθετώ χαρακτηρισμό, ερώτηση κάνω. Εξάλλου, μπορεί να λες |λογοκρισία| και να είσαι γαμώ τα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
By g47
#145327 Mπεος και Βασιλακοπουλος κανουν απονομη στην U18.
Μπραβο στα παιδια, εξαιρετικο τουρνουα, η σαπιλα δε χρειαζοταν εκει μεσα. :protest:
Απο την αλλη ποιος θα την εκανε....ο Τσαγκρωνης, ο Χαλβατζακης η ο Κοντονης? :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By g47
Bayern7 έγραψε:
g47 έγραψε:Mπεος και Βασιλακοπουλος κανουν απονομη στην U18.

:metalo: :metalo: :metalo:

PHOTO ASAP!!!!! :rtfm: :rtfm:

http://webtv.ert.gr/ert2-live/

Αν το ψαξεις γυρω στο 22.40 (απο την ωρα που κανω το ποστ) θα δεις την απονομη.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#146196 το μπασκετ ειναι πιο καθαρο απο το ποδοσφαιρο
:metalo: :metalo: :metalo: :lol:

Το ΑΣΕΑΔ μείωσε την ποινή του Τζέιμς Γκιστ από τους οκτώ στους έξι μήνες
http://www.sport-fm.gr/article/3101188