- Προηγούμενη
- 716 Δημοσιεύσεις
- Σελίδα 5 από 48
- 1 ,
- 2 ,
- 3 ,
- 4 ,
- 5 ,
- 6 ,
- 7 ,
- 8
- ...
- 48
- Επόμενο
giannik1977 έγραψε:Θοδωρή θέλω 5λιτρη γιατί είναι πιο γερή κατασκευή , βάζεις μέσα 2-3lt κ κανεις την δουλειά σου...είχα την μικρή του 1 1/2 lt , ψεύτικη τελειως....
πηγαινε σε μαγαζια που πουλανε ειδη για τυπους που κανουν συντηρηση σε κλματιστικα κλπ.
Geo f1 έγραψε:Γιατι δεν φωναζεις απολυμανσα?
Γιατι να πληρωσει τσαμπα για κατι που μπορει να κανει σε 10 λεπτα και με κλειστα ματια?
Αμα κερασεις βεβαια, φωναζει οποιον θελεις, ακομα και τον διευθυντη της BAYER ΕΛΛΑΣ να του ψεκασει τα λουκια.
Όντως, είναι περιττό να φωνάξεις κάποιον να σου κάνει μια δουλειά 10 λεπτών. Ειδικά για σπίτι...
giannik1977 έγραψε:Θοδωρή θέλω 5λιτρη γιατί είναι πιο γερή κατασκευή , βάζεις μέσα 2-3lt κ κανεις την δουλειά σου...είχα την μικρή του 1 1/2 lt , ψεύτικη τελειως....
Εγώ είχα ένα μικρό 2L που είχα πάρει πρίν από χρόνια από Praktiker. Πολύ καλή κατασκευή αλλά όπως λες κι’ εσύ έπρεπε να φτιάξω διάλυμα 3 περίπου φορές. Πέρσι αγόρασα ένα 5L από το LIDL και κάνει την δουλειά του όπως πρέπει.

Με δεδομένο ότι είναι νωρίς ακόμη (εγώ αρχίζω να ψεκάζω προς τον Μάιο) και επίσης ότι το LIDL βγάζει τα ίδια πράγματα περιοδικά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το ξαναφέρουν πρίν το χρειασθείς.
Που θα ανοιξει τα καπακια,θα βαλει παστες εκει που πρεπει. Πιο safe ρε παιδι μου.
Γιώργη γλυτωνεις πολλά λεφτά...
Εγώ απ την άλλη , μου έχει καεί μια λάμπα στο μπαλκόνι του γ' οροφου κ λόγω της ακροφοβιας που έχω δεν τολμω να βάλω σκάλα κ να την αλλάξω....
Geo f1 έγραψε:Πιστευω μερικες δουλειες (που εχουν να κανουν με φαρμακα-δηλητηρια κλπ) ειναι για τους επαγγελματιες.
Που θα ανοιξει τα καπακια,θα βαλει παστες εκει που πρεπει. Πιο safe ρε παιδι μου.
Ρε πες την αληθεια, οτι φοβασαι μην πεταχτει καμμια τερέζα και σε ακουσουν μεχρι τη Λιβύη.
Οι συγκεκριμενοι "επαγγελματιες" που λες, ειναι παιδια που βγαλανε το Γυμνασιο με το ζορι. Παρ' οτι αυτο δεν ειναι κακο απο μονο του, μπορεις να κανεις αυτο που κανουν μια φορα το χρονο, αν μπορεις να διαβασεις και να κατανοησεις οδηγιες.
Geo f1 έγραψε:Πιστευω μερικες δουλειες (που εχουν να κανουν με φαρμακα-δηλητηρια κλπ) ειναι για τους επαγγελματιες.
Geo το K-othrine είναι σε φακελάκι, το αδειάζει σε ένα δοχείο όπως τα παραπάνω, βάζεις νερό, το ανακινείς και ψεκάζεις. Απλώς θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ, μια μάσκα πχ, γάντια και είσαι κομπλέ. Δε το ρίχνουμε μέσα στο σπίτι σε γωνίες πχ, αλλά σε εξωτερικό χώρο που δεν θα πάει το παιδί και το σκυλί. Εγώ πχ παίρνω 2 φακελάκια και τα αδειάζω στα σιφώνια και με το νερό πάνε παντού. Ψεκάζουμε (με τον αδερφό) και εξωτερικά ή εκεί που πάει στην αποχέτευση και είμαστε κομπλέ. Πραγματικά είναι 15 λεπτά υπόθεση συνολικά.
Dodger έγραψε:Εγώ πχ παίρνω 2 φακελάκια και τα αδειάζω στα σιφώνια και με το νερό πάνε παντού. Ψεκάζουμε (με τον αδερφό) και εξωτερικά ή εκεί που πάει στην αποχέτευση και είμαστε κομπλέ
Νομίζω πως δεν πρέπει να το κάνεις αυτό. Παίζει να μην πρέπει να καταλήγει στη αποχέτευση
Φέτος θα ψεκάσω μόνο στην αυλή..
edit: Από πέρυσι ψεκάζει ο δήμος μέσα στην αποχέτευση