Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#3270 Αναρωτιέμαι αν η προσθηκη υπογραφων απο τα μελη του προηγουμενου φορουμ με σκοπό τη μετατοπιση των μελων προς αυτο ειναι η σοφοτερη κινηση. Προσωπικα δε μου στεκεται και πολυ ηθικα.

Για να το προχωρησω περισοτερο, εφοσον το νεο φορουμ δημιουργηθηκε και εχει ηδη καμποσα μελη, θεωρω ακομα και την υπαρξη του topic "Δημιουργια forum 4Tfans" στο παλιο, λιγο απρεπή. Επαψε πια να ειναι τοπικο παραπονου για τα κακα της παλαιας καταστασης, πλεον μου φαινεται εκδικητικο.

Υποθετω πως μπορει να ειμαι ο μονος που τα βλεπει ετσι τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By nass
trident1971 έγραψε:Αναρωτιέμαι αν η προσθηκη υπογραφων απο τα μελη του προηγουμενου φορουμ με σκοπό τη μετατοπιση των μελων προς αυτο ειναι η σοφοτερη κινηση. Προσωπικα δε μου στεκεται και πολυ ηθικα.

Για να το προχωρησω περισοτερο, εφοσον το νεο φορουμ δημιουργηθηκε και εχει ηδη καμποσα μελη, θεωρω ακομα και την υπαρξη του topic "Δημιουργια forum 4Tfans" στο παλιο, λιγο απρεπή. Επαψε πια να ειναι τοπικο παραπονου για τα κακα της παλαιας καταστασης, πλεον μου φαινεται εκδικητικο.

Διαμαρτύρεσαι στο λάθος μέρος και στους λάθος ανθρώπους.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
nass έγραψε:
trident1971 έγραψε:Αναρωτιέμαι αν η προσθηκη υπογραφων απο τα μελη του προηγουμενου φορουμ με σκοπό τη μετατοπιση των μελων προς αυτο ειναι η σοφοτερη κινηση. Προσωπικα δε μου στεκεται και πολυ ηθικα.

Διαμαρτύρεσαι στο λάθος μέρος και στους λάθος ανθρώπους.

Θεωρω οτι στους σωστους ανθρωπους απευθυνομαι. Τα μελη αυτου του φορουμ βαζουν υπογραφες στο αλλο, οχι το αντιθετο.
Τεσπα, δεν εχει σημασια, ειπα αυτο που νομιζω σωστο.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
rx8_drifter έγραψε:Και καλά κάνεις, η διαμαρτυρία σου έχει καταγραφεί και θα της δωθεί η δέουσα σημασία :s_smile

:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
vasilis έγραψε:ρε trident αφου σε χαλάει!!!
τι το θες και γράφτηκες και εδώ;;;;;;;;

Καλά έκανε και γράφτηκε αν θέλεις τη γνώμη μου.

Όσοι χαλιόμαστε από την παρουσιά του (οι 2-3 περίεργοι τέλος πάντων :shifty: ) μπορούμε να το δείξουμε απλά μην τσιμπώντας σε ότι πίπα (θεωρούμε ότι) γράφει.