Thomas_C200K έγραψε:Nikos! έγραψε:Τώρα τους ήρθε να ψηφίσουν σωστά. Μόνο στο survivor.
< >
Από το ολότελα..., ας είναι και έτσι.
Μετά πρέπει να πάρει σειρά ο κομπλεξάρας ο ΟΥΓΚ Αγγελόπουλος. Ρίξτε τον στα λιοντάρια
gianik έγραψε:Ακριβως...
Στην αρχη τον συμπαθουσα , πλεον βγαζει εναν τοσο αξεστο χαρακτηρα ...
Μακραν το πιο ισορροπημενο ατομο εκει μεσα ειναι ο Κοκκινακης. Καλα ο ανθρωπος ειναι ολυμπιονικης , αθλητης ,ειχε μαθει να συνεργαζεται,να εχει πειθαρχια κ.λ.π...
Τι μλκες.
gianik έγραψε:Μακραν το πιο ισορροπημενο ατομο εκει μεσα ειναι ο Κοκκινακης. Καλα ο ανθρωπος ειναι ολυμπιονικης , αθλητης ,ειχε μαθει να συνεργαζεται,να εχει πειθαρχια κ.λ.π...
Bayern7 έγραψε:gianik έγραψε:Μακραν το πιο ισορροπημενο ατομο εκει μεσα ειναι ο Κοκκινακης. Καλα ο ανθρωπος ειναι ολυμπιονικης , αθλητης ,ειχε μαθει να συνεργαζεται,να εχει πειθαρχια κ.λ.π...
Για τον πούτσο είναι. Τελείως αδιάφορος. Μια κοτάρα. Λίγος. Γι αυτό δεν έπαιξε και ποτέ στον Θρύλο. Δεν κάνει.
gianik έγραψε:Ακριβως...
Στην αρχη τον συμπαθουσα , πλεον βγαζει εναν τοσο αξεστο χαρακτηρα ...
Μακραν το πιο ισορροπημενο ατομο εκει μεσα ειναι ο Κοκκινακης. Καλα ο ανθρωπος ειναι ολυμπιονικης , αθλητης ,ειχε μαθει να συνεργαζεται,να εχει πειθαρχια κ.λ.π...
21 quadra έγραψε:Μη μου πείτε ότι αυτά που ψηφίζει ο κόσμος δεν μαγειρεύονται, η Ευριδίκη είναι αθλητικογράφος στον Σκαϊ λέτε να την βγάλουν από τώρα έξω ?
21 quadra έγραψε:Μη μου πείτε ότι αυτά που ψηφίζει ο κόσμος δεν μαγειρεύονται, η Ευριδίκη είναι αθλητικογράφος στον Σκαϊ λέτε να την βγάλουν από τώρα έξω ?
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]